Lutfen acil yardim ne yapacagimi bilmiyorum

Edda19

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2020
77
21
38
32
Arkadaslar gebelik icin betam iki gun arayla 224 350 405 devlette doktor dis gebelik olabilir dedi ultrasyonda bisey goremedi ozel bi hastaneye gittim oradada buyuk ihtimal dis gebelik hemen kurtaj dedi doktor ordada kese fln gorunmedi hemen kurtaj demesi ne kdr dogru ya anlamadim gorunen bisey yok once kurtaj olacan onu patalojiye gondercez bisey yoksa tuplere bakariz dedi ne yapacam bilemedim lutfen bilen bisey desin

Anim merhaba bana da dış gebelik diyolar benimde beta değerim 2 gün arayla 3 katına çıkıyo değerler iyi diyolar ama keseyi görmeyince 2500 küsürde olabilir dediler bende çok üzgünüm

Geçmiş olsun canım :( Doktorlar dış gebelikse ilerlemeden sonlandırmak istiyorlardır, sana çok zararı olmasın diye. ama bence iki gün sonra tekrar test yaptır bi bak. yine artış çok değilse o zaman düşünürsün kürtaj seçeneğini.
Arkadaslar gebelik icin betam iki gun arayla 224 350 405 devlette doktor dis gebelik olabilir dedi ultrasyonda bisey goremedi ozel bi hastaneye gittim oradada buyuk ihtimal dis gebelik hemen kurtaj dedi doktor ordada kese fln gorunmedi hemen kurtaj demesi ne kdr dogru ya anlamadim gorunen bisey yok once kurtaj olacan onu patalojiye gondercez bisey yoksa tuplere bakariz dedi ne yapacam bilemedim lutfen bilen bisey desin

Bide rahimde kalinlasma var dedi dis gebelikte olurmu boyle bisey

Sağlıksız gebelik ne yazık ki. Sana zarar vermemesi için sonlandırmak istemeleri doğal. Çok geçmiş olsun.

canım değerlerin cok düşük ilerlemiş evet olabilir bir an önce kurtaj ol sana zarar vermesin ama bence başka dr grn bu arada muayneyi alttan mı yapıyorlar karındanmı?

Back
X