Lütfen acil yardım saç kesimi hakkında :(

Hanna3

Guru
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2012
113
4
318
İstanbul
Benim saçlarım hep az derdim dün kuaför senin saçların az değil sadece tepelerin seyrek ama alt kısımlar iyi dedi
Ben baya rahatsız oluyorum tepemin seyrek olmasından ve saçlarım tepeden düz geliyo yani tepeler basık sonlara doğru dalgalı bana dedi ki senin saçlarını düz kesim kullanman yanlıs kat atılması gerekiyo üstlerinde gür ve hacimli durması için dedi
Ve ben uzun zamandır saçlarımı katsız kullanıyodum sizce kat attırmalı mıyım? Yani attırırsamda çok kat attırmayı düşünmüyorum
O kadar karasızım ki lütfen yardım edin :(

Benim saçlarım hep az derdim dün kuaför senin saçların az değil sadece tepelerin seyrek ama alt kısımlar iyi dedi
Ben baya rahatsız oluyorum tepemin seyrek olmasından ve saçlarım tepeden düz geliyo yani tepeler basık sonlara doğru dalgalı bana dedi ki senin saçlarını düz kesim kullanman yanlıs kat atılması gerekiyo üstlerinde gür ve hacimli durması için dedi
Ve ben uzun zamandır saçlarımı katsız kullanıyodum sizce kat attırmalı mıyım? Yani attırırsamda çok kat attırmayı düşünmüyorum
O kadar karasızım ki lütfen yardım edin :(

doğru söylemiş gür görünmesi için kat lazım. zaten saçların da kabarık değilmiş katlı kötü gözükmez canım.

Rahatsiz oluyosan yaptir bence durman hata .bol kat ve onden de kat attir

Ya bol kat attırırsam altlar bu seferde az gözükmez mi? bi de kahkül ya da perçem keseriz dedi sen onları geriye atarsın tepende dağınık durur kapatr dedi mantıklı mı sence o da ?

Back
X