Erkek İnfertilitesi Lütfen acil yardım , sperm testi sonucumuz ?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

sallabas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2013
119
71
98
Ankara
50C8B8FC-5FFD-446B-B341-BDA52F137EB6.webp
Arkadaşlar 5 aldır gebe kalamıyorum . Lütfen eşimin sperm testini yorumlar mısınız ?

Eki Görüntüle 2079303 Arkadaşlar 5 aldır gebe kalamıyorum . Lütfen eşimin sperm testini yorumlar mısınız ?
Sayınız maşallah iyi hareket yerını tam anlıyamadım varikosel olmaması süper morfoloji yazan yerde 1 neden daire içine aldıki bizim testten farklı canım ama sanki sorun görünmüyor 5 ay uzun bi süre değilki biz 15 aydır uğraşıyoruz sen gittinmi peki doktora doktor ne dedi acaba

Morfoloji 1 düşük ama sayı gayet iyi. Hareketlilik de güzel ama morfolojiniz düşük o yuzden yuvarlak içine almışlar.

Morfoloji 1 düşük ama sayı gayet iyi. Hareketlilik de güzel ama morfolojiniz düşük o yuzden yuvarlak içine almışlar.
Testten önce 3 ay boyunca eşim , her gün sabah ve akşam keçi boynuzu içti . Belki de sayıya iyi yönde etki etmiştir . Morfoloji için çok üzgünüm:(

Sayınız maşallah iyi hareket yerını tam anlıyamadım varikosel olmaması süper morfoloji yazan yerde 1 neden daire içine aldıki bizim testten farklı canım ama sanki sorun görünmüyor 5 ay uzun bi süre değilki biz 15 aydır uğraşıyoruz sen gittinmi peki doktora doktor ne dedi acaba
Evet canım gittim doktora, miyomdan dolayı rahim büyümesi varmış hsg sonucunda öğrendim . Onun dışında hormonlarda yumurtalıklarda bir sorun yok.

Testten önce 3 ay boyunca eşim , her gün sabah ve akşam keçi boynuzu içti . Belki de sayıya iyi yönde etki etmiştir . Morfoloji için çok üzgünüm:KK43:
Sanırım morfoloji için keçi boynuzu çok faydalı değil. Morfolojisi düşük olanların açtığı konuları takip edebilirsin

Back
X