Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sayınız maşallah iyi hareket yerını tam anlıyamadım varikosel olmaması süper morfoloji yazan yerde 1 neden daire içine aldıki bizim testten farklı canım ama sanki sorun görünmüyor 5 ay uzun bi süre değilki biz 15 aydır uğraşıyoruz sen gittinmi peki doktora doktor ne dedi acabaEki Görüntüle 2079303 Arkadaşlar 5 aldır gebe kalamıyorum . Lütfen eşimin sperm testini yorumlar mısınız ?
Testten önce 3 ay boyunca eşim , her gün sabah ve akşam keçi boynuzu içti . Belki de sayıya iyi yönde etki etmiştir . Morfoloji için çok üzgünümMorfoloji 1 düşük ama sayı gayet iyi. Hareketlilik de güzel ama morfolojiniz düşük o yuzden yuvarlak içine almışlar.
Evet canım gittim doktora, miyomdan dolayı rahim büyümesi varmış hsg sonucunda öğrendim . Onun dışında hormonlarda yumurtalıklarda bir sorun yok.Sayınız maşallah iyi hareket yerını tam anlıyamadım varikosel olmaması süper morfoloji yazan yerde 1 neden daire içine aldıki bizim testten farklı canım ama sanki sorun görünmüyor 5 ay uzun bi süre değilki biz 15 aydır uğraşıyoruz sen gittinmi peki doktora doktor ne dedi acaba
Sanırım morfoloji için keçi boynuzu çok faydalı değil. Morfolojisi düşük olanların açtığı konuları takip edebilirsinTestten önce 3 ay boyunca eşim , her gün sabah ve akşam keçi boynuzu içti . Belki de sayıya iyi yönde etki etmiştir . Morfoloji için çok üzgünüm![]()
Morfoloji icin coban cokerten cayi ve ceviz tuketmeli esiniz[/QUOTE çok teşekkürler . peki bu testte yazan baş anomalileri , kuyruk anomalileri bunlar bir şey ifade eder mi ? Morfoloji hareketliden , sayıdan daha mı önemlidir ?
ilk defa duydum rahim büyümesi hamile kalmaya engel mi pekiEvet canım gittim doktora, miyomdan dolayı rahim büyümesi varmış hsg sonucunda öğrendim . Onun dışında hormonlarda yumurtalıklarda bir sorun yok.
Peki morfolojı hızdan , sayıdan , hareketlilikten daha mı önemlidir ?Morfoloji icin coban cokerten cayi ve ceviz tuketmeli esiniz
Miyomun yerinden dolayı büyüme olmuş canım . Doktor 2 ay daha deneyin bu şekilde , miyomun yeri sıkıntılı ama olmazsa alırız dedi .ilk defa duydum rahim büyümesi hamile kalmaya engel mi peki
Peki morfolojı hızdan , sayıdan , hareketlilikten daha mı önemlidir ?