Lütfen acil yardım

Rumeysacaarrr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2019
7
1
1
26
Sevgilimle dün sürtünme yoluyla seviştik ikimizde de çamaşır ve esofman vardı bende bir de günlük ped vardı boşalma oldu mu bilmiyorum ama bende ıslaklık vardı kendi islakligimdir diye düşünüyorum , adet zamanım geldi bu zamanlarda olmam lazım bugün kahverengi kan geldi hiç gelmemişti daha önceden risk yoktur dimi lütfen yardım edin , internetten baktım içinizde kalan kanlardir kahverengi kan diyor ama emin olamadım

Ya gerçekten çok pişman oldum bir daha böyle şeyler yapmicam asla bir anlık hataydı işte, onda boşalma oldu mu bilmiyorum olduysa bile eşofmanı vardı üstünde ve baktığımda da bişey yoktu kasıklarımda ağrı var şuan adet ağrısı ama kahverengi leke gelince çok korktum gerçekten
İçin rahat olsun bir sıkıntı yok

Adet olacaksın işte bende evlenmeden önce çoçuk bu kadar kolay oluyor sanıyordum ama evlenince öyle olmadığını gördüm

hamile kalmaniz icin o spermin tee ilerilere gitmesi lazim buda 2 camasir 2 esofmanla zor. sorun bekaretim gitmis midir ise ona da bisey olmamistir muhtemelen ama benim bilmem imkansiz tabi varsayimlardan konusuyorum

Ya ben yaptığıma zaten çok pişman oldum ağlıyorum her dakika mantıklı düşününce zaten böyle bir şey olmasi imkansız bencede ama insan korkmuyor değil, kahverengi akıntı reglimin başlangıcıdır değil mi kıyafet varken böyle bi durum olmaz
Eşofmanı,çamaşırı ve pedi delip geçecek spermden olan çocuk zaten bırakın da dünyaya gelsin

Hamilelik o kadar kolay bir şey değil.İnsanlar yıllarca korunmadan ilişki yaşıyor yine olmuyor.Sürtünme dahi diyemeyiz ufak bir sevişmeyle hamile kalmazsın korkma.Ertesi gün hapı al hala endişe ediyorsan iç

Kasiklarim falan ağrıyor zaten kahverengi akıntı muhtemelen adet başlangıcindan dolayı geldi, çoğu kişi kıyafetle hamile kalınmaz diyor rahatladım bir nebze.Çok teşekkürler

Adet olacaksın işte bende evlenmeden önce çoçuk bu kadar kolay oluyor sanıyordum ama evlenince öyle olmadığını gördüm
Adet oldum kanımın rengi normal geldi çok şükür, iki gün öncesi sevgilimle yakınlaşmadan da adet belirtilerim vardı zaten yakinlastiktan sonra adet oldum bu da risk kalmadığını gösterir değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…