Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şimdi de konuştum daha öncede bir şans verdim. sürekli uyardım ama artık son raddesi bu. hatta pazartesi günü son bir kez çagırdım gel konusalım diye ne ile alakalı falan dedi bnde gel konusucaz öyle genel dedim ama ses tnumdan ve konusma tarzımdan ciddi bişey oldugu belli. bana kalkıp dedi ki ben spora gidiyorum simdi olmaz ve gercektende gelmedi. siz olsanız ayrılmazmıydınız?Sen isteklerinde haklısın tabii ki. Bi çantanın çikolatanın lafı yapılmaz. Ayrıca şimdiden seni değil arkadaşlarını tercih ediyor çoğu zaman ve bu evlenince sorun olur. Bu cimriliği de seni sıkıcak gibime geliyor ilerde. Bunları da düşünmek lazım.. Çok iyi düşün ve sözlünle ciddi bi konuşma yap ihmal etmesin seni.. Yoksa sonuçlarına katlanacağını bilsin bence.
muhalefet? ? :) bilmiyorum siz nasıl bi kişiliktesiniz ama ben orda onun bana almasını istedim çünkü normalde ben karşılıyorum bütün ihtiyaçlarımı paramda var çok şükür. hadi diyelim ben istedim siz düşünemiyo musunuz o neden 50kuruş için yok dedi. konu onu alsın bunu almadı değil bn evlendikten sonrada istiycem ve almıycak. sanırım siz böyle bir sıkıntı çekmemissiniz Allah çektirmesin de o yüzden anlamıyorsunuz. ben onları kendi ailem gibi gördüm içlerinde çokta mutluydum siz nasıl bir düşünce içindesiniz beni alakadar etmez ama onlar beni kendi davranışlarıyla kendinden uzaklaştırdı. Baba yerine koymaktan ne anladınız ? kalkıp baba demiycem tabi ki, sadece beni sahiplensin bayramda seyranda bana onun yoklugunu hissettirmesin istiyorum işte o çikolatada burda önemli oluyor ben babamdan isterdim ve alırdı. yoksa bende gidip almayı biliyorum.Siz fazla mı yüz göz oldunuz.
çikolata istedimalmadı diyorsunuz.
Neden çikolata almasını istediniz ki?
Sizin yok muydu bir çikolata alacak paranız.
Ben onları eşiniz ve ailesi olarak gördüğünüzü düşünemedim.
Hep şunu alsınlar bunu almadılar..
Başka bir konu yok sanki aranızda..
Ayrıca nişanlınızı babanızın yerine koymayın..
18 yaşında sözlendiğinizi yazdım... 3 yıl geçti diyordunuz mesajınızda şu an 18 olamazsınız elbette.
Dediniz... 3 yıl geçince 21 oluyorsunuz, evet.
Diye sordum...
Yazdığım gibi sözlendiğinizde 18 yaşında olduğunuzu tekrarlamışsınız...
Ben de tekrarlayayım, 18 yaşında sözlenmişsiniz.
Sözlenmek için erken bir yaş, çocukluğun devamı, eğitim zamanı...
O kadar erken bir yaşta hayata aynı yerden bakmadığınız biriyle sözlenmiş ve bu gerçeği bir sürü örnekle görmüşsünüz.
Bu çocuk tanıma aşamasında sözlü bir erkeğin göstermesi gereken ilgi, şefkat vs hususlarını becerememiş.
Kocalık vazifesini sizin beklentilerinizi ne denli karşılayarak yapabilir düşünmek lazım yazmıştım.
Diğer cevaplarınızı okumadım ama yazdıklarım içinde sadece yaşınızı dikkate aldıysanız burada konusunu hayatındaki insandan şikayet edip sonra onu savunarak sonlandıran kızlardan olma ihtimaliniz var...
Umarım öyle değilsinizdir...
Çünkü çocuğun iyi ya da kötü biri olması bir yana sizin beklentilerinizi karşılamıyor.
Ve birçok kadın eşlerinin karakterleri çok iyi de olsa istekleri yerine getirilmediği için mutlu olamıyorlar.![]()
muhalefet? ? :) bilmiyorum siz nasıl bi kişiliktesiniz ama ben orda onun bana almasını istedim çünkü normalde ben karşılıyorum bütün ihtiyaçlarımı paramda var çok şükür. hadi diyelim ben istedim siz düşünemiyo musunuz o neden 50kuruş için yok dedi. konu onu alsın bunu almadı değil bn evlendikten sonrada istiycem ve almıycak. sanırım siz böyle bir sıkıntı çekmemissiniz Allah çektirmesin de o yüzden anlamıyorsunuz. ben onları kendi ailem gibi gördüm içlerinde çokta mutluydum siz nasıl bir düşünce içindesiniz beni alakadar etmez ama onlar beni kendi davranışlarıyla kendinden uzaklaştırdı. Baba yerine koymaktan ne anladınız ? kalkıp baba demiycem tabi ki, sadece beni sahiplensin bayramda seyranda bana onun yoklugunu hissettirmesin istiyorum işte o çikolatada burda önemli oluyor ben babamdan isterdim ve alırdı. yoksa bende gidip almayı biliyorum.
evet bakın bunda haklısınız isteklerimi yapmıyo ve direniyo ama ben ya bunu yaparsa düşüncesindeydim benim amacım ilişkiyi kurtarmaktı başta. ama sizcede bunlar evlenince sorun olmaz mı? benim beklentilerim sizce çok mu yüksek ?Muhalefet olmak değildi niyetim.
Sadece kendi fikrimi söyledim. Şu durumda siz de bana muhalefet ediyorsunuz.
Evet ben istemezdim çikolata.
Çok istersem gider kendim alırdım.
Babanıza Allah rahmet eylesin nur içinde yatsın ama bayramda seyranda babamın yokluğunu hissettirmesin diye evlenmezdim ben.
Hayat arkadaşım, yol arkadaşım olsun isterdim.
Sahiplenmek değil de birlikte yürümek sırt sırta vermektir bana göre evlilik.
Benim anlayamadığım istediklerinizi yapmamakta direnen, bunu da sürekli belli eden ifade eden insanlardan sürekli bişey isteyerek neden rencide ettiriyorsunuz kendinizi.
Nişanlınızla çözseniz herşeyi daha iyi olmaz mı?
evet bakın bunda haklısınız isteklerimi yapmıyo ve direniyo ama ben ya bunu yaparsa düşüncesindeydim benim amacım ilişkiyi kurtarmaktı başta. ama sizcede bunlar evlenince sorun olmaz mı? benim beklentilerim sizce çok mu yüksek ?
şimdi de konuştum daha öncede bir şans verdim. sürekli uyardım ama artık son raddesi bu. hatta pazartesi günü son bir kez çagırdım gel konusalım diye ne ile alakalı falan dedi bnde gel konusucaz öyle genel dedim ama ses tnumdan ve konusma tarzımdan ciddi bişey oldugu belli. bana kalkıp dedi ki ben spora gidiyorum simdi olmaz ve gercektende gelmedi. siz olsanız ayrılmazmıydınız?