lutfen acil yardim

kirgincicekler

❤❤❤❤AzerbaYcaN❤❤❤❤
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2014
3.508
4.604
133
kizlar bugun 38+4um doktor kontrolum vardi cati muayenesi oldum doktorum bebek daha inmemis kordon dolanmasi olabilir ultrason yapalim dedi ultrason bekleyen cok oldugundan baska bir yerde yaptirdik hersey normaldi usgye gore 39+3tum plasenta kalinligi 42mm fakat doktorum yanindaki hanima bidaha yaptirmami istedi sebep diger doktorun genc olmasiymis guya yaptirdik orada 37 haftalik cikti bebek plasenta kalinligida 29mm.resmen delirdim neden bukadar farkli ciksinki 2 ultrason arasindaki fark neredeyse 3 hafta lutfen okuyup yan gecmeyin delirmis durumdayim karin cevresi birinde 35+3ken ilk yaptirdigimda 38+3 cikti bu nasil olur psikolojim bozuldu

Canim bazi doktor sallamasyon olcum yapio o farklilik ondan. Bende iki farkli doktora gitmistim biri bebegin kilosuna 2800 dedi digeri 3200 dedi dusun bi gun arayla gittim yani

Canim bazi doktor sallamasyon olcum yapio o farklilik ondan. Bende iki farkli doktora gitmistim biri bebegin kilosuna 2800 dedi digeri 3200 dedi dusun bi gun arayla gittim yani
banada oyle dedi canim ilki 3315 gram ikincisi 2900 gram nasil olcum yaptiklari belli deyil bu fark nerden cikiyor

Bunu bende cok merak ediyorum, yeterince özen göstermiyor doktorlar sanirim, benim bebegim 32 haftalikken doktorun yaptigi ölcümler 37 haftalik bebegi gösteriyordu, bende kafayi yiyip durdum. Ama sorun olsaydi söylerdi diye avuttum kendimi.
Senin durumunda belki cihazlardaki farkliliklar yüzündendir, bi öyle bi böyle cikmistir, dogumuna az kalmis dogunca görüceksin dicemde biliorum yetmiyo oda avuntu olarak, bende cok merak ediorum asil kilosu durumu ney diye ama sanirim 100% olarak doguncaya kadar bilemiyecegiz.

isin kotu yani catiya bile girmemis bebek dogu tarihimi ilk usg 25 temmuz ikincisi 17 agustos soyledi bu kadar fark nasil olur ayni gun yapilan usgde

Ya bi skinti olsa doktor soyler yani. Bu arada benim bebis dogum yapmadan once ayni gun doktor ultrason da 2800 falan dedi ama benim bebis 3350 dogdu ayni gun yani ultrasona girdim ve sonra dogum yaptim gecen hafta.

Ya bi skinti olsa doktor soyler yani. Bu arada benim bebis dogum yapmadan once ayni gun doktor ultrason da 2800 falan dedi ama benim bebis 3350 dogdu ayni gun yani ultrasona girdim ve sonra dogum yaptim gecen hafta.
masallah bebegine canim benimcin dua edin nolur bende dogurayim artik bebegime kavusayim hayirlisiyla

Allahin yazdigi gun olur canim. Bize sabretmek ve beklemek düşüyo :) benimde daha cok var hic gecmiyo sanki gunler. Bugun kontrolum vardi, hersey normal. Nst ye girdim sanci falan yok. Normal dogum gozukuyomus, bakalim.
kuzum 30-35 arasi hic gecmek bilmiyor benim oyle oldu ama 35den sonrasi su gibi akiyor ben ne ara 40a geldim anlamadim kiz bebisler erken gelir soylentisi tutmadi bende bebisin kizmi yoksa erkekmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…