- 12 Aralık 2014
- 3.508
- 4.604
- 133
- Konu Sahibi kirgincicekler
-
banada oyle dedi canim ilki 3315 gram ikincisi 2900 gram nasil olcum yaptiklari belli deyil bu fark nerden cikiyorCanim bazi doktor sallamasyon olcum yapio o farklilik ondan. Bende iki farkli doktora gitmistim biri bebegin kilosuna 2800 dedi digeri 3200 dedi dusun bi gun arayla gittim yani
Dogduktan sonra, net bilgi olur. Ultrasonlar cihazdan cihaza degisiyo. 300 gram oynuyo kiloda.Canim bazi doktor sallamasyon olcum yapio o farklilik ondan. Bende iki farkli doktora gitmistim biri bebegin kilosuna 2800 dedi digeri 3200 dedi dusun bi gun arayla gittim yani
isin kotu yani catiya bile girmemis bebek dogu tarihimi ilk usg 25 temmuz ikincisi 17 agustos soyledi bu kadar fark nasil olur ayni gun yapilan usgdeBunu bende cok merak ediyorum, yeterince özen göstermiyor doktorlar sanirim, benim bebegim 32 haftalikken doktorun yaptigi ölcümler 37 haftalik bebegi gösteriyordu, bende kafayi yiyip durdum. Ama sorun olsaydi söylerdi diye avuttum kendimi.
Senin durumunda belki cihazlardaki farkliliklar yüzündendir, bi öyle bi böyle cikmistir, dogumuna az kalmis dogunca görüceksin dicemde biliorum yetmiyo oda avuntu olarak, bende cok merak ediorum asil kilosu durumu ney diye ama sanirim 100% olarak doguncaya kadar bilemiyecegiz.
benim usgde arti eksi 200 gram yazili dogsun artik yedim bitirdim kendimiDogduktan sonra, net bilgi olur. Ultrasonlar cihazdan cihaza degisiyo. 300 gram oynuyo kiloda.
Allahin izniyle sagliklidir cnm, korkma. Allah bi yoluna koymustur, endiselenme sen. Dua et..benim usgde arti eksi 200 gram yazili dogsun artik yedim bitirdim kendimi
Allah yardimcimiz olsun insallah hayirlisiyla dogursaydim artikAllahin izniyle sagliklidir cnm, korkma. Allah bi yoluna koymustur, endiselenme sen. Dua et..
masallah bebegine canimYa bi skinti olsa doktor soyler yani. Bu arada benim bebis dogum yapmadan once ayni gun doktor ultrason da 2800 falan dedi ama benim bebis 3350 dogdu ayni gun yani ultrasona girdim ve sonra dogum yaptim gecen hafta.
Canim allahim sag salim kolaylikla en kisa zamanda kucagina almayi nasip etsin insallah. Rahatcacik dogum yaparsin insallah tatlim benim :)masallah bebegine canimbenimcin dua edin nolur bende dogurayim artik bebegime kavusayim hayirlisiyla
Az kalmis canim , Ya Sabır :)Allah yardimcimiz olsun insallah hayirlisiyla dogursaydim artik
benim bebis gelmek bilmiyor kuzumAz kalmis canim , Ya Sabır :)
insallah canim bakalim nezaman gelicek benim kizimCanim allahim sag salim kolaylikla en kisa zamanda kucagina almayi nasip etsin insallah. Rahatcacik dogum yaparsin insallah tatlim benim :)
Allahin yazdigi gun olur canim. Bize sabretmek ve beklemek düşüyo :) benimde daha cok var hic gecmiyo sanki gunler. Bugun kontrolum vardi, hersey normal. Nst ye girdim sanci falan yok. Normal dogum gozukuyomus, bakalim.benim bebis gelmek bilmiyor kuzum
kuzum 30-35 arasi hic gecmek bilmiyor benim oyle oldu ama 35den sonrasi su gibi akiyor ben ne ara 40a geldim anlamadimAllahin yazdigi gun olur canim. Bize sabretmek ve beklemek düşüyo :) benimde daha cok var hic gecmiyo sanki gunler. Bugun kontrolum vardi, hersey normal. Nst ye girdim sanci falan yok. Normal dogum gozukuyomus, bakalim.
Kiz canim.kuzum 30-35 arasi hic gecmek bilmiyor benim oyle oldu ama 35den sonrasi su gibi akiyor ben ne ara 40a geldim anlamadimkiz bebisler erken gelir soylentisi tutmadi bende bebisin kizmi yoksa erkekmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?