LUTFEN ACIL

Moonlight 273839

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
1
Arkadaşlar 14 unde surutnme ile ilişki yaşadım zevk suyu belki değmiş olabilir diye supheliyiz herhangi içine boşalma olmadi.
18 unde de normal reglimi oldum şu an 3.günündeyim reglimin .Fakat biraz midem bulanıyor sizce hamile olabilir miyim ?

Bu mide bulantısı isini cok abartmiyormuyuz bebek rahime düşmeden millet bulantı yasiyor.

Kacinci kez acicaksin ayni konuyu.. bizim soylemizle hamile olup olmadigina mi karar vericeksin. Git test yaptir hepimiz rahat edelim

Arkadaşlar 14 unde surutnme ile ilişki yaşadım zevk suyu belki değmiş olabilir diye supheliyiz herhangi içine boşalma olmadi.
18 unde de normal reglimi oldum şu an 3.günündeyim reglimin .Fakat biraz midem bulanıyor sizce hamile olabilir miyim ?
Kesinlikle hamilesin :kızgın:

Sağlıkla kucağına al. :dua:

@Moonlight 273839 aynı konuyu 6. kez açıyorsunuz, lütfen rica ediyorum defalarca aynı içerikle konu açmayınız.

Back
X