Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Daha yeni gebeyim çok yeni doktor iki üç haftalık falan dedi bir saattir adet ağrısı sızı gibi bişey var düşük olmaktan korkuyorum bu normal mi lütfen bilen biri varsa cevap verebilir mi bu ağrılar şuan normal mi
Daha yeni gebeyim çok yeni doktor iki üç haftalık falan dedi bir saattir adet ağrısı sızı gibi bişey var düşük olmaktan korkuyorum bu normal mi lütfen bilen biri varsa cevap verebilir mi bu ağrılar şuan normal mi
Normal canm özellikle ilk haftalarda çok yoğun hissediliyo çocuk rağmen yerleştiği için. Ama dayanilmiycak gibiyse bı doktoruna danisabilirsin için rahat etsin
Ilk haftalar normal bu stresle sanki daha fazla ağriniz varmiş gibi hissedersiniz içiniz rahat etsin diye bir doktora görünün sağlikla ilerlesin insallah