Doğuma Hazırlık Lütfen ACİLL

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Asena_32

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2022
66
16
3
29
Daha yeni gebeyim çok yeni doktor iki üç haftalık falan dedi bir saattir adet ağrısı sızı gibi bişey var düşük olmaktan korkuyorum bu normal mi lütfen bilen biri varsa cevap verebilir mi bu ağrılar şuan normal mi

Daha yeni gebeyim çok yeni doktor iki üç haftalık falan dedi bir saattir adet ağrısı sızı gibi bişey var düşük olmaktan korkuyorum bu normal mi lütfen bilen biri varsa cevap verebilir mi bu ağrılar şuan normal mi
Normal canm özellikle ilk haftalarda çok yoğun hissediliyo çocuk rağmen yerleştiği için. Ama dayanilmiycak gibiyse bı doktoruna danisabilirsin için rahat etsin

ilk haftalar agri ve akinti normal ama farkli bir durum oldugunu hissediyorsaniz doktora gidin. en azindan erken onlem almis olursunuz.

İlk haftalar adet sancısına benzer sancılar olması normal. Ama dayanılmayacak şiddetli ağrılar yaşıyorsanız doktora gidin.

Çok aşırı değil adet sancısına benziyor ılız ılız ağrıyor hafif hafif yani ağlıyorum korkuyorum düşük olsa daha büyük belirti olur değil mi

Çok aşırı değil adet sancısına benziyor ılız ılız ağrıyor hafif hafif yani ağlıyorum korkuyorum düşük olsa daha büyük belirti olur değil mi
Ilk haftalar normal bu stresle sanki daha fazla ağriniz varmiş gibi hissedersiniz içiniz rahat etsin diye bir doktora görünün sağlikla ilerlesin insallah🌸

Görevdeyim maalesef bulunduğum yerde kadın doğum doktoru yok o yuzden sizlerin cevapları ile bile rahatlicam bir hafta sonra girebilirim en erken:(

Back
X