Lutfen acill

bote86

Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2015
455
183
23
28 ekimde 39.39 du 10 gunlk dediler e 4 kasim cuma test yaptm 875.70 yani 5 haftalk cikti anlamadmmm

son adet tarihin neydi
dogru demişler 5 haftalıktır adet tarihine göre ultrasona girince daha net gunu belli olur
2 gunde bir 3 kati olması lazım 30 unda 120 2 sinde 360 4 unde sizin deger normal
insallah allah tamamına erdirsin bol bol dua edin

Neyini anlamadım tamam işte şükret nasip olmuş sana.Şüphelerin varsada bi doktora gorun.Rabbim isteyen herkese versin insallah.

Acil bunun neresinde?
Muhtemelen son adet tarihine göre 5 haftalık oluyor.
Gebelik haftası son adetinin ilk gününe göre hesaplanır.

allah askina yatdm.edin 26 eylul sat. fakat
Pkoydum 39.39 iki gun sonra 116.7 cikti 3 gun sonra 875.70 cikti ya bay olurmu ilk yaa korkuyom bos cikar dis cikar mol cikar diyee

Icim.o kadar rahtszki gece gece huzrsuzlastm ve stres yasak bna

Öncelikli olarak türkçe karakterleri tam olarak kullansaniz ne kadar güzel olur

İkincisi degerleriniz yükselmiş hamileliğinizde bir sıkıntı gözükmüyor pazartesi doktora gidin görünün

Son adet tarihinin başladığı gün üzerinden 5 haftalık olarak hesaplanıyor. İlk kan tahlilindeki değer birimi az olunca daha çok yeni yani adetinden sonra hamile kalıp döllenme gerçekleşiyor ya onu söylüyorlar.

Tarihler ultrasonla uyumlu. Kan değerleriniz gayet iyi. Neden kendinizi boşuna strese sokup kötüyü çağırıyorsunuz.

Biz hastane acili miyiz.
Dış ta olabilir boşta molde.
Allahkorusun tabi
Ama bunu biz nerden bilelim
Şuan değerler iyi görünüyor
Ama kalp atışı duyulana kadar kimse hamileyim demesin
Tecrübe ile sabittir..
Allah gönlünüze göre versin

Canim öncelikle sakin ol sen kendi kendini strese sokuyorsun. Usenmedim takvimden saydim şu an 5 hafta 6 günlük hamilesin. Bak internetten araştır biraz bu şekilde hesaplanıyor. Son adet tarihinden sayılarak hesaplanıyor. Değerlerinde gayet güzel yukselmis. Maşallah. Stres olma rahat ol. Bebeğin seninle allahın izniyle. Kimyasal falan olsa degerin duserdi yukselmezdi. Ama tabiki boş gebelik olabilir. Bu her gebenin yasayabilecegi bir durum. Sen şimdiden ay öylemi acaba diye strese girme. Zaten 1,2 haftaya bebisinin kalp atışını duyarsın.

Haklisinzda sadece icimi rahatlatmanizi istemstm yinede tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…