Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkurler evet icinde oyle yaziyo.ama dr dolaba koy diyince kafam karistiCanım kullandığın iğne bozulur 28 gündü galiba kullamım süresi doktoruna sor istersen.Kullanmadığın iğneleri son kullanma tarihine kadar dolapta saklayabilirsin.
Rabbim sağlıkla hamile kalıp bebişler nasip etsin
Canim actim ama o yuzden sordumKullanmadigin igneleri kutunun uzerinde son kullanma tarihine gore dolapta saklayabilirsin hicbisi olmaz..
Açılan gonal f 28 gün içinde kullanılmalıdır. 2 ay gibi bir süre bekleyemez. Arkadaşlarında dediği gibi açılmayan kutuyu s.k.t kadar saklarsın dolapda. Sakın riske atma ve kullanma diğerini. Doktorun cevabına şaşırdım. Yazık olmuş ayrıca bir kutusu kaç lira ucuz bir ilaçta değil.Merhabalar.dun tupbebek tedavime basladim gonalf 450 ile 150 unite vuruldum ama bugun dr um aradiki dun kan vermistim hormon sonuclarim kotu cikmis tedavim iptal oldu.elimde igne kaldi tekrar 2 ay sonra deniyebilicem o zamana kadar igne bozulur mu acaba???
Evet aynen oyle valla neye uzulecegimi sasirmis durumdayim.Açılan gonal f 28 gün içinde kullanılmalıdır. 2 ay gibi bir süre bekleyemez. Arkadaşlarında dediği gibi açılmayan kutuyu s.k.t kadar saklarsın dolapda. Sakın riske atma ve kullanma diğerini. Doktorun cevabına şaşırdım. Yazık olmuş ayrıca bir kutusu kaç lira ucuz bir ilaçta değil.
canim maşallah doğumun gelmiş. nasıl gidiyor son zamanlarAçılan gonal f 28 gün içinde kullanılmalıdır. 2 ay gibi bir süre bekleyemez. Arkadaşlarında dediği gibi açılmayan kutuyu s.k.t kadar saklarsın dolapda. Sakın riske atma ve kullanma diğerini. Doktorun cevabına şaşırdım. Yazık olmuş ayrıca bir kutusu kaç lira ucuz bir ilaçta değil.
Çok sağol canım benim. Şükür geldik sonlara. Ağırlaştm iyice :) bakalım bekliyoruz ne zaman gelirse sıpa. Sen nasılsın ne zaman başlıycaksın bida.canim maşallah doğumun gelmiş. nasıl gidiyor son zamanlar
çok sevindim senin adina sağlıkla gelsin ins. normal dogum mu bekliyorsun. ben tekrar denedim ama olmadi canim bekliyorum tekrar nezaman olur bilmiyorum allah büyük ins nasip eder bizede. aklına gelirse dogum anında bana da dua etÇok sağol canım benim. Şükür geldik sonlara. Ağırlaştm iyice :) bakalım bekliyoruz ne zaman gelirse sıpa. Sen nasılsın ne zaman başlıycaksın bida.
Etmez miyim canm. İsmini soracaktım zaten. Hayırlısıyla tekrardan hamile kalmanı bu sefer sorunsuz bir şekilde kucağına almanı diliyorum. Gönlüm duam seninle.çok sevindim senin adina sağlıkla gelsin ins. normal dogum mu bekliyorsun. ben tekrar denedim ama olmadi canim bekliyorum tekrar nezaman olur bilmiyorum allah büyük ins nasip eder bizede. aklına gelirse dogum anında bana da dua et
allah razı olsun canim. adım seher. ins mevlam kabul eder. paşa mi geliyo, prenses mi bakalimEtmez miyim canm. İsmini soracaktım zaten. Hayırlısıyla tekrardan hamile kalmanı bu sefer sorunsuz bir şekilde kucağına almanı diliyorum. Gönlüm duam seninle.
Paşa nasipse canm :)allah razı olsun canim. adım seher. ins mevlam kabul eder. paşa mi geliyo, prenses mi bakalim
paşa gelince yaz canim. allah sağlıkla kucağına aldirsin dualarim seninlePaşa nasipse canm :)