• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen akıl verin bana arkadaşlar :(

Şaka sanmıştım aslında ondan cevap veremedim :52: Gelsinler tamamda bu sefer gene salaklık yapıp evlenip gidicem ya aslında bak doğru söylüyosunuz sevgilim çok üzüyo beni acaba bu bi işaret mi :26:

olabilüüürrr :) ben çok tanıdım son dakika hayatı değişenler. sevgilini çok seviyorsan zaten kapında yatsalar fikrin değişmez.
hem bi kızı 1000 kişi ister 1 kişi alır. sevgilininde kulağına gitsin biraz elini hızlandırsın yoksa kuş uçar . belli ki sen evlenmeye niyetlisin ..
bekle bakalım ne olcek gelsinler bi hele kapına

Gerçekten bende ondan korkuyorum :27: bi türlü hayır diyemiyom gizli gizli hoşuma gidiyor galiba ay tövbe yarabbim :18:

Kaç yaşındasın?
Kusura bakma ama bu hallerin bana iyice garip gelmeye başladı.
Ne demek hoşuma gidiyor.
Sevgilim var diyorsun.
Git evlen madem.

Kaç yaşındasın?
Kusura bakma ama bu hallerin bana iyice garip gelmeye başladı.
Ne demek hoşuma gidiyor.
Sevgilim var diyorsun.
Git evlen madem.

Amca benimle hep konuşur bunca zaman sonra böyle bişey diyince şaka sandım bende şakayla karışık konuştum

olabilüüürrr :) ben çok tanıdım son dakika hayatı değişenler. sevgilini çok seviyorsan zaten kapında yatsalar fikrin değişmez.
hem bi kızı 1000 kişi ister 1 kişi alır. sevgilininde kulağına gitsin biraz elini hızlandırsın yoksa kuş uçar . belli ki sen evlenmeye niyetlisin ..
bekle bakalım ne olcek gelsinler bi hele kapına

Yok yok asla sevgilimden böyle bişey için vazgeçmem kesinlikle aklımda böyle bişey yok benim telaş yaptığım şey önce olur ağzıyla konuşup sonra vazgeçtin dalga mı geçiyosun diye çıkışırlar rezil oluruz hem amca öle tatlı komik biriki söylediği çoğu şey şaka zaten ama bu sefer ciddiymiş meğer bende sözümü geri nasıl geri alırım onu düşünüyorum

Yanimda oglum uyuyor ve ben kikir kikir gulmemek icin kendimi zor tutuyorum:) konu sahibi yorumların bitirdi beni dikkat et de senin bu tutum evlilige goturmesin seni ha:)

Ayıp olur rezil olurum günahtır diye diye ben evlenip gidicem bu gidişle kimsede demez valla çıkıp bunun sevgili vardı nerelerde diye

Gelene gelme diyilmezmis zaten. Korkma, istemiyorum dersin

Son düzenleme:
o nasıl iş ya... biri bana gelip bi tanıdıgım var seni ona istiyicem gelicem dese ne münasebet canım der azarlardım birde sevgilim varmışş üstelik!!! hangi devirde yaşıyoruz çat kapı kız istemeye gelmeler daha oglan kızı görmemiş etmemiş baya güldüm bu işee tuhaf vallahi :53:

Benim arkadasi istemeye gelceklerdi kiz kabul etmicekti tabi gelene gelme diyilmez diye eve kabul ettiler. Su an bi ogullari var:DD kapida ilk goruste asik olmus:))

bu arada konu sahibi sakin saka yaptim falan deme ayy rezillik ne o oyle milletle alay eder gibi :D daha ustruplu yolunu bul:)

Son düzenleme:
Hep konuşurdu benimle demek ki aklında ki konu buymuş meğer :1: Hadi benim aklıma gelmedi o niye sormadı bi sevdiğin var mı falan diye valla bu amcanın marifeti çok :52:

Oo sizin ordaki adetlerde cok fenaymis. Kizim sen suan bildigin evet dedin amcaya, sen yakinda hem aglarim hem giderim diye diye gidersin haha :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bence sen yarın git yine o adama konuş o konuyu açar zaten.De ki yok canım ben şaka yapıyosun sandım falan de geçiştir

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X