Lütfen akıl verin çok ihtiyacım var

Fotoğrafları indirmişti telefonuna birde
Ne pis adamlar var ya. Pis arkadaşı sevgilisinin çıplak fotoğraflarıni yolluyor o da indirip bakıyor. Eğer sevgilin adam olsaydı o fotoğraflari indirmez telefonunda tutmazdi. Ayrıca öyle pis arkadaşı da anında silerdi. Bırak bunu. Bir gün senin de fotoğraflarıni arkadaşlarına atmicani yada atmadığını nerden bilebilirsin ki!

Tabiyki de devam etmeyin ama diğer bir önemli husus lütfen kıza özel fotolarını sevgilisinin diğer arkadaşlarına attığını söyleyin. Çok önemli bu.
Kızı tanımıyorum bulmaya çalıştım bulamadım

Ne pis adamlar var ya. Pis arkadaşı sevgilisinin çıplak fotoğraflarıni yolluyor o da indirip bakıyor. Eğer sevgilin adam olsaydı o fotoğraflari indirmez telefonunda tutmazdi. Ayrıca öyle pis arkadaşı da anında silerdi. Bırak bunu. Bir gün senin de fotoğraflarıni arkadaşlarına atmicani yada atmadığını nerden bilebilirsin ki!

Karşılıksiz kesinlikle atmaz diğeri. Ayrıca 2 erkek birbirinin cinsel hayatını konuşup başka resimleri kullansa bile bana hep içlerinde biseksuellik barındırip bastırdıklarini hissettiriyor bilmiyorum öyle geliyor.

Ay ben ne okudum öyle. Insallaj sizin resimleriniz yoktur bu herifte. Siz ne yapın biliyor musunuz adama söyleyin oda soyunsun sizde onun resimlerini onun o arkadaşına atın bide yazın o kadına bu mal uygun mu die 🤣🤣🤣🤣 müşteri arıyor belli ki

Karşılıksiz kesinlikle atmaz diğeri. Ayrıca 2 erkek birbirinin cinsel hayatını konuşup başka resimleri kullansa bile bana hep içlerinde biseksuellik barındırip bastırdıklarini hissettiriyor bilmiyorum öyle geliyor.

Cinsel tercihleri ne olursa olsun bu yaptıkları mide bulandırıcı. İnsan sevdiğim dediği kadının fotoğraflarını arkadaşına atar mı ya. Ruhları çürümüş.

Erkek arkadaşımla 7 yıldır birlikteyiz telefonunun şifresini vermiyordu ben bi ara gizlice telefonuna girdim ve çıplak kızların fotoğraflarını gördüm bunlar ne diyince arkadaşım bana göndermiş onun sevgilisi dedi ne yapmam gerekiyor bir şey diyin

Gerçekten soruyormusun?
Arkadaşının sevgilisinin bu pozlarını seyreden yarın kendi karısının pozlarını paylaşır.
Miğdesizlik bu düpedüz.

Cinsel tercihleri ne olursa olsun bu yaptıkları mide bulandırıcı. İnsan sevdiğim dediği kadının fotoğraflarını arkadaşına atar mı ya. Ruhları çürümüş.

Öyle zaten asıl mesele de kadınların kandırılmış olması ve kişisel haklarına tecavüz edilmesi.
Malesef attığınız anda onların insafına kalıyor normalde nude bana atılsa bı erkek olsaydım sonuna kadar saklarım silerim bunlar kalkıp halka açıyor 😔 alçakça

Erkek arkadaşımla 7 yıldır birlikteyiz telefonunun şifresini vermiyordu ben bi ara gizlice telefonuna girdim ve çıplak kızların fotoğraflarını gördüm bunlar ne diyince arkadaşım bana göndermiş onun sevgilisi dedi ne yapmam gerekiyor bir şey diyin
Ciddi ciddi soruyor musunuz??

Ne yapmam gerektiğini biliyorum ama 7 yılımı vermiştim
7 değil 27 olsun ne fark edecek. 7 yılınızı verdiniz diye bir p.venk ile mi evleneceksiniz.
Şimdiye kadar nasıl fark etmediniz telefona bakmaya gelene kadar adamın ahlak yoksunu olduğu çok bariz.

7 değil 27 olsun ne fark edecek. 7 yılınızı verdiniz diye bir p.venk ile mi evleneceksiniz.
Şimdiye kadar nasıl fark etmediniz telefona bakmaya gelene kadar adamın ahlak yoksunu olduğu çok bariz.
Sürekli hakaret vardı zaten yani asla trip atamam Soru soramam bunlar olunca seni çekemem deyip hemen ayrılıyordu ben yalvarınca barışıyorduk

Öyle gavat bir arkadaşı nerden bulmuş ya 😂 yalandır net. Kendisi indirip kaydediyor belli ki, nasıl bir yokluksa galeriye çıplak fotoğraf kaydetmek, seni aldatıyor demicem ama erkek arkadaşın aşırı kalitesiz bir insan haberin olsun, hani instagramda gördü beğendi geçti gibi bir durum değil bu baya çirkin bir abazalıktır

Öyle gavat bir arkadaşı nerden bulmuş ya 😂 yalandır net. Kendisi indirip kaydediyor belli ki, nasıl bir yokluksa galeriye çıplak fotoğraf kaydetmek, seni aldatıyor demicem ama erkek arkadaşın aşırı kalitesiz bir insan haberin olsun, hani instagramda gördü beğendi geçti gibi bir durum değil bu baya çirkin bir abazalıktır bu
Yok gerçekten arkadaşı atmıştı gördüm

İyi misiniz siz? Sizce sevgilinizin sıradan bir kızın bile değil (o da kabul edilemez) arkadaşının sevgilisinin çıplak fotoğraflarını saklaması normal bir durum mu? Bunu bu kadar normal karşılayıp umursamıyorsanız siz bu iğrenç adamı hak ediyorsunuz. Tavsiyem bir an önce böyle birinden uzak durmanız.

Erkek arkadaşımla 7 yıldır birlikteyiz telefonunun şifresini vermiyordu ben bi ara gizlice telefonuna girdim ve çıplak kızların fotoğraflarını gördüm bunlar ne diyince arkadaşım bana göndermiş onun sevgilisi dedi ne yapmam gerekiyor bir şey diy

Klavuzu karga olanın burnu fışkıdan çıkmazmış. Ama fışkı temiz kalır bunların yanında. Uyurken ederken dikkat et resmini falan çeker şantaj yapar. Ve bir an önce kurtul. Kim ne derse desin asla kabul edilebilir bir yanı yok. Nerden biliyosun diye sormayın ama biliyorum hemde çok iyi biliyorum

Yalan söylüyor. Sapığın teki ayrıl.

Back
X