Lütfen akıl verin çok ihtiyacım var...

O kadar güzel açıklamışsınız ki birileri tarafından anlaşılmış olmak gerçekten mutluluk verici yarın sabah tekrar karşılaşıcaz kendisiyle ben yine günaydın derim herkese söylediğim gibi ve özel bir çabam olmayacak artık konuşmak için,bugün o kadar yıprattım ki okulda kendimi çok da üzüldüm ama okuldan ayrılırken aynı odadayız benden başka kimse yok iyi akşamlar dememesine bozuldum,
okuldan çıkarken bütün arkadaşlarıma iyi akşamlar yarın görüşürüz dedim ve ayrıldım,

arkadaşlık teklifine hayır dediysem bu kadar da surat asılır mı benim için ilkti ama bu kadar tepki vereceğini tahmin etmemiştim sonuçta 2 ay önce başladı ve bitti. 1 hafta görüştüm sadece, aylarca görüşsek umut versem falan hadi anlarım konuşmamasını

Bundan sonra umursamıycam görürsem slm vericem konuşursa konuşurum ama özel bir çabam olmayacak konuşmak adına bu karara sizlerin yazdıklarıyla ulaştım,hepinize teşekkür ederim,

bence kendinizi suçlamayı bırakın zaten niyeti ciddi olsa yada gerçekten sevse aramayı bırakmazdı oysa o daha tenezzül etmemiş.eğer ufak ta olsa adım atarsa sizde ona neden öyle davrandığınızı açıklayın.ama yok hiç umursamaz davranırsa bence sizde hiç umursamayın.Zaten ansipse olur hayırlısını dileyin.

O kadar güzel açıklamışsınız ki birileri tarafından anlaşılmış olmak gerçekten mutluluk verici yarın sabah tekrar karşılaşıcaz kendisiyle ben yine günaydın derim herkese söylediğim gibi ve özel bir çabam olmayacak artık konuşmak için,bugün o kadar yıprattım ki okulda kendimi çok da üzüldüm ama okuldan ayrılırken aynı odadayız benden başka kimse yok iyi akşamlar dememesine bozuldum,
okuldan çıkarken bütün arkadaşlarıma iyi akşamlar yarın görüşürüz dedim ve ayrıldım,

arkadaşlık teklifine hayır dediysem bu kadar da surat asılır mı benim için ilkti ama bu kadar tepki vereceğini tahmin etmemiştim sonuçta 2 ay önce başladı ve bitti. 1 hafta görüştüm sadece, aylarca görüşsek umut versem falan hadi anlarım konuşmamasını

Bundan sonra umursamıycam görürsem slm vericem konuşursa konuşurum ama özel bir çabam olmayacak konuşmak adına bu karara sizlerin yazdıklarıyla ulaştım,hepinize teşekkür ederim,
evet evet aynen böyle yap canimkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
akli sira sana ceza veriyo, slm verdin borclu ciktin sanki biyerleri kalkiyo
inadina bak ne yap biliyonmu... güzel hafif bir makaj, sIk giyisi, hafif topuklu sandalet, güzel bir parfümmmmm.. salina salina tik tik gec yarin sabah yaninda slm bile verme:dilcikar: sonrasinda artik o düsünsün catlasin :lepi::roflol:

peki kac gündür bu durum böyle, ilk günmü bugünfisfisfis
arkadaslar güzel öneride bulunmus, yarin konus olsun bitsin
baktin yine ayni konusmuyo, zamana birak zamanla yumusar ortam, oda nasil davranacagini sasirmis demekki ondan böyle soguk kanimcagamyoncuiremsu
degismesede salla gitsin, iyikide devam etmemisim dersin ,bu ne ya amma kaprisli ve kinci:dilcikar:
bikereye mahsus konus degismesse asla slm bile verme bidaha ki , bak pisman oldu simdi o benim pesimden kosuyo diye düsünmesi bebekcagiz büyüsünde gelsin:delphin

salı günü ve bugün okuldaydık ikimizde sınavlarımız vardı,yarında karşılaşıcaz muhtemelen akşama kadar konuşmayacak, ben hatalı olduğum için konuşma ortamı yaratmaya çalışıyordum soru falan soruyordum sınavlarla ilgili kısa cevaplar verdi hep,
böyle devam edersem aynen dediğin gibi bak pisman oldu simdi o benim pesimden kosuyo diye düşünebilir

peki kac gündür bu durum böyle, ilk günmü bugünfisfisfis
arkadaslar güzel öneride bulunmus, yarin konus olsun bitsin
baktin yine ayni konusmuyo, zamana birak zamanla yumusar ortam, oda nasil davranacagini sasirmis demekki ondan böyle soguk kanimcagamyoncuiremsu
degismesede salla gitsin, iyikide devam etmemisim dersin ,bu ne ya amma kaprisli ve kinci:dilcikar:
bikereye mahsus konus degismesse asla slm bile verme bidaha ki , bak pisman oldu simdi o benim pesimden kosuyo diye düsünmesi bebekcagiz büyüsünde gelsin:delphin

salı günü ve bugün okuldaydık ikimizde sınavlarımız vardı,yarında karşılaşıcaz muhtemelen akşama kadar konuşmayacak, ben hatalı olduğum için konuşma ortamı yaratmaya çalışıyordum soru falan soruyordum sınavlarla ilgili kısa cevaplar verdi hep,
böyle devam edersem aynen dediğin gibi bak pisman oldu simdi o benim pesimden kosuyo diye düşünebilir

düsünebilir deyil canim resmen düsünüyor ki giderken bise demeden gitti...
sakin soru sorma bidaha, sen kendini niye suclu his ediyorsunki, allah allah dedigin gibi 1 haftalik bir tanisma sanki aylar ca cikmadinizki ümit vermedinki... denemissin olmamis, ne var bunda bukadar büyütecek:umursamaz:

]evet evet aynen böyle yap canimkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
akli sira sana ceza veriyo, slm verdin borclu ciktin sanki biyerleri kalkiyo
inadina bak ne yap biliyonmu... güzel hafif bir makaj, sIk giyisi, hafif topuklu sandalet, güzel bir parfümmmmm.. salina salina tik tik gec yarin sabah yaninda slm bile verme:dilcikar: sonrasinda artik o düsünsün catlasin

Okula giderken aynen dediğin gibi yapıyorum bu onun için değil ama kendim için,
hafif makyaf, ve şık kıyafetlerim, kıvırcık sarı saçlarım, hafif parfüm
bugün beyaz ve lame gri giymiştim,
yolda bir arkadaşla karşılaştım, harika görünüyorsun çok güzel olmuşsun falan dedi mutlu hissettim kendimi
gün boyunca kötüydüm çünkü

tabik önce kendimizi iyi his etmek icin süsleniyoruz canimkaydirigubbakcemile5zemuszemus

ama bak sen kendini kötü his et diye böyle davrandi, sakin kendini suclu his etme canim aksine rahat ol neseli ol umursama onuki amacina ulasamasinhihoyyyt
demekki hala akli sendeki böyle yapiyor, icine oturmus onun red edilmek:roflol:
özgüvenli bir sekilde topuklularla tik tik unutma ok kaydirigubbakcemile3vereliniortak

ben peşinden koştugunuzu dusundugunu sanmıyorum. Adam gurur yapmış olabilir, şahsen bir erkek bana sert şekilde görüşmek istemiyorum dese attığım mesajlara cıkmadıgı için nerelerdesin desem. O şahsın yaptığı gibi yapardım aynen ki beni gurursuz cıvık bir şey sanmasın. Adam bence olması gerektiği gibi davranıyor, kırgın ve belki kızgın. Siz bence özrünüzü dileyip çekilin kenara. Ondan sonra o nasılsa siz de öyle olursunuz olur biter. Erkek diye terslendiği zaman kırılmayacak diye bi kural yok.

Bazı erkekler reddeilmeyi kabul edemiyor işte böyle :umursamaz:
Bırak canım kendini suçlu da hissetme, çok istiyosa o uğraşsın seninle konuşmak için.
Ben olsam selam bile vermezdim şu saatten sonra :dilcikar:

bence siz hesap sorma işini abartmışsınız..banada pek hesap soruyor gibi gelmedi..bence özür diliyin..sizin o haretinzden sonra sizle nasıl konuşsun ki

Proing ınsanların tum karakterını gelecek hayatını vede gecmıs hayatını bır ıkı hareket yada cumleden cıkarsayabılmek mumkun degıl bence bunu bır ders olarak algıla ve bayram gunu bayramlasırken arkadasının elını sık ve ona guzel hayırlı ve kuslerle barısıldıgı bır bayram dıledıgını soyle....

Ne acele et ne agırdan al ;sevımlı;içtem; onu tanımaya acık ama kendını ve sınırlarınıda bılen yetkın egıtımlı bır yetıskın gıbı davranacagından da suphem yok ...ıyi sanslar...

Fevrılık yok hıc bır zaman unutma :)

Modesty inan dün çok kötüydüm arkadaşların yazdıklarını okuyunca belki de sıkıntımı paylaşınca çok rahatladım, sana ve herkese teşekkür ederim,
Bugün okulda yine karşılaştık herkese günaydın dedim ondan ses çıkmadı, hiç umursamadım, çıkarkende iyi günler dedim kafasını bile kaldırmadı,
üzüldüğüme değmezmiş diye düşündüm

Proıng umarım okuldan guzel haberlere donersın. dolaplar vardır bılırsın raf raftır bazıları kapaklıdır bazıları ıcıcedır. Kafanda kapaklı ama kılıtlı olamayan bır dolap ac orada bu konuyu beklet. Raftakı dıger seylerle ılgılen kafan o kapagı acmaya calıstıgında gulumse ve odagını degıstır... Sen olayı unuttukca olayda senı unutucaktır. ve artık kaydadeger bır olay olmaktan cıkacaktır öznesı olmayan bır olay artık olay degıldır dımı:)

dedıgım gıbı bayram oncesı cok uygun bılırım ogretmenler odasındakı bayramlasmaları kıbarca artnıyetsz ve manıdar olamayn bır sekılde elını sıkıp ıyı bayramlar dılersın.. yoluna devam edesın bırak kafandakı doplabın kapısı acılacaksa o arkadas acsın sen raftakı dıger seylere yogunlas.

ayrıca bak hemen degmezmıs dıye dusundum dıyorsun... ya hep yahıc yokgtur hayatta ne de sıyah beyazdır bır acıdan degerdı belkı bır acıdanda degmez bu muhım degıl sen bu degerlendırmeyı yapmaya calısma sen gununu yasa tatlım.... ve kendınden memnun sekılde her dakıkanı gecırmeye calıs ....
:)

Back
X