- 19 Şubat 2018
- 50
- 16
- 8
- 35
- Konu Sahibi Bencabaverdim
Mrb bayanlar. Ben daha önce de cikmazlarimi yazmıştım. Ama bı turlu cesaret edemiyorum bitirmeye. Çünkü eşim oğlumu almak için herşeyi yapacak. Onu bı gün bile kaybetme k beni yikar. Bi taraftantda ailem var. O kadat iyiler ki onlara da kiyamiyorum. Bugun cat kapi gelincr annem in yuregi agzina geldi zaten. Kısaca ozetleyim 3 yıllık evliyim eşime ailem karşı çıktı ben istedim aramızda 10 yaş var. 2 sene kv ust katinda oturduk. Kadin beni oglunu elinden alan bir yilan olarak goruyo. Eşim dışardan bakılınca mükemmel. Ama evin içinde o kadar zor ki. kaynanam resmen beni eziyo. Eşim ona tepkili ama asla bana bişey söyletmiyo. Eski evimden herşeyimi atmış bebeğimin beşiğini bile ki annemin hediyesiydi. Kaynanamla iki gün kalsak hersye boyun egmeme rağmen eşim bana kızıyor suçluyor. Kimse benle konusmuyo ben elime tel alınca suç oluyor. Eşim aşırı sinirli. OnUn yüzüne karşı hiç bişey soylemiycen. Ve aşırı cimri ben çalışıyorum ama harcayamiyorum. Herşeye karışır kadın gibi. Anlamadığı mevzu yoktur. Ama herşeyi de basa kalkar. Ben artık bittim. Zorluyorum bazı sebeplerden ama olmuyor. En son bugün bana yemeklerim kötü olduğunu soyledi çok üzüldüm. Ve işin kötü yanı biz kayınvalide ye gelmeden ikinci çocuk denedik çünkü artık evliliği n oturduğu nu düşündük ama nafile. Çok üzgünüm lütfen bişey soyleyin