• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen akıl verin, ne tepki vermeliyim ???

hayırlı olsun yeni eviniz inşallah huzur içinde oturursunuz. öncelikle eşin bir inşaat mühendisi olarak duvar kırdırmanın evin statik, mimari ya da tesisat projelerin hiçbiriyle alakalı olmadığını ve bunun maliyetinin hiç de pahalı olmadığını bilmesine rağmen böyle davranmasının sebebini hiç ama hiç anlayamadım. bence eşine bir yapı denetim şirketine gittiğini söyleme de internetten maille sorduğunu ve cevap aldığını söyle, diğer türlü arkadamdan iş mi çeviriyorsun diye iyice kızabilir. istediğini yaptırmalısın o evde sen oturacaksın boşver cadı kaynananı bak başka şehirde oturuyorlarmış onlar gidince sen tvde bir maç aç, eşin karşısına otursun ağzına mandalinaydı elmaydı tıka tıka ver gazı :hulya:

Alemsin yerimseniben ama haklısında
Bide çay demlesin yada kahve yoksa adam boğulur :kahve:

Merhabarlar,

dün inşaatı devam etmekte olan kooperatifteki evimizi görmeye gittik. başka bir şehirde oturan kaynanam ve kaynatam da birkaç gündür bizdeydi ve bizimle birlikte geldi.

evi görünce eşime salonun tahminimden küçük olduğunu, bizim iri koltuklarımızın ve yemek odası takımımızın bu odaya sığmama ihtimali olduğunu söyledim. sığmazsa belki salonun yanındaki odadan kemerli bi bölme açtırıp iki odayı birleştirebileceğimizi söyledim. eşim böyle bişeyin mümkün olmadığını söyledi. ben bikaç örnekle tanıdıklarımın yaptırdığını hiç de sorun olmadığını söyledim. ama eşim böyle bi iş için yeniden proje çizilmesi gerektiğini bununda 8-10 milyara patlayacağını söyledi. ben kiriş ve kolon kırmayacağız sadece tuğla bölmeden kapı açacağız dediysemde kaynanamların yanında bu konuyu kavgaya döktü.

yok olmaz bizi şikayet ederler, projesiz yapılmaz, anlamıyomusun. başkaları yaptırmış ama şikayet etse birileri başları sıkıntıya girer. vs vs . dedi. bizi tartışır gören kaynanam ve kaynatam da sağolsun araya girip bi de onlar konuşmaya başladı. yok kızım yavaş yavaş yaptırırsınız. bak olmuyomuş. vs vs. çalışan bi kadın olmama rağmen her konuda baskı gösteren oğullarını alttan almalıymışım çağrılarını yineleyerek konuşmaya devam ettiler. her ne kadar eşime bu bizim sorunumuz lütfen bunu başbaşa tartışalım desemde üçüde susmadı. kaynanam oğlunun bana şiddet dahi uyguladığını bilmesine rağmen yine alttan almamı bekledi. sağolsun kendisi oğluna tembihliyomuş ama oğlu dinlemiyomuş. sizce annesini dinlemeyen bi erkek var mı dünyada! bi şair anadır adamı edem adam demiş.
neyse işte bana mantıken saçma gelen bu durumu bugün özel bi yapı firmasına, bağlı olduğumuz ilin inşaat müh. odasına ve kooperatif kurucusuna sordum. yapılır hiç problem değil dediler. benim eşim inşaat mühendisidir kendileri ve sanmıyorum ki bu kadar yaygın bi uygulamadan bi haber olsun, bana atmasyondan söylemiş olduğu bahanelerin arkasında bağıra çağıra saatlerce dil dökerek nasıl durdu şaşkınlık içindeyim. yok o bi yana kaynanamların yanında o hale düşürmesi yeteri kadar kırıcıydı. şimdi ben bu kapı için bi mani olmadığını öğrendim. siz olsanız ne yapardınız ?

bu olayı kaynanana mal edemezsın.onu bir suçu yok suç senin.çok konuşan ama çok az şey bilen eşinde canım..ayrıyetten..bencede bu sorunun dan daha onemlı sorunların var..bence onları hallet..a.s

huylu huyundan asla vazgeçmez!!

hayırlı olsun yeni eviniz inşallah huzur içinde oturursunuz. öncelikle eşin bir inşaat mühendisi olarak duvar kırdırmanın evin statik, mimari ya da tesisat projelerin hiçbiriyle alakalı olmadığını ve bunun maliyetinin hiç de pahalı olmadığını bilmesine rağmen böyle davranmasının sebebini hiç ama hiç anlayamadım. bence eşine bir yapı denetim şirketine gittiğini söyleme de internetten maille sorduğunu ve cevap aldığını söyle, diğer türlü arkadamdan iş mi çeviriyorsun diye iyice kızabilir. istediğini yaptırmalısın o evde sen oturacaksın boşver cadı kaynananı bak başka şehirde oturuyorlarmış onlar gidince sen tvde bir maç aç, eşin karşısına otursun ağzına mandalinaydı elmaydı tıka tıka ver gazı :hulya:

sen boyle mi yapiyosun ay cok guldum ya

Duvar ister kırılsın ister kırılmasın. ıster dünyanın en güzel en lüks evi olsun. Sen içinde dayak yedikten sonra ne değeri var?

haklısın selos valla oyle.dayak cok kotu bısıy.allah kımsecıklere vermesın.annem babam ayrı buyudum ben.dayak nedır bılırım zavallıannecım nekadar yaslı duruyor sımdı.oysakı onun yasıtları hala genc kız gıbı.o yuzden ıckı ıcmeyen dayak atmayan bır es sectım kendıme,sukurler olsun.rabbım korusun bolelerınden.dunyanın enguzel evı olsa ne yazar dayak olduktan sonra.bosver sene duvarı....

haklısın selos valla oyle.dayak cok kotu bısıy.allah kımsecıklere vermesın.annem babam ayrı buyudum ben.dayak nedır bılırım zavallıannecım nekadar yaslı duruyor sımdı.oysakı onun yasıtları hala genc kız gıbı.o yuzden ıckı ıcmeyen dayak atmayan bır es sectım kendıme,sukurler olsun.rabbım korusun bolelerınden.dunyanın enguzel evı olsa ne yazar dayak olduktan sonra.bosver sene duvarı....

nasıl anladın gııııııııııı dayak atmayan biri oldugunu:lepi:

haklısın seloşcum bende aynen yukarda belirttim..

nasıl anladın gııııııııııı dayak atmayan biri oldugunu:lepi:

haklısın seloşcum bende aynen yukarda belirttim..

canım ne bılım ya sankı hıssettım.allaha sukur daha bır tokat yemedım.ama ıckıden nefret ettım hep.canım 10 yasında sokakta kaldık.kız kardesımde 9.13 yasında calısmaya basladım.cok ıstedım okumak ama okuyamadım.hep ıcımde kaldı.sımdı kardesım doktor cıkacak.benım ne eksıgım vardı ama kader ıste.tek tesellım cok mutlu bır evlılıyım var ve kardesım suanda doktorluk okuyor.nasıpse doktor cıkacak.e bıde bebıs gelecek.allah herkese hayırlısını versın...

canım ne bılım ya sankı hıssettım.allaha sukur daha bır tokat yemedım.ama ıckıden nefret ettım hep.canım 10 yasında sokakta kaldık.kız kardesımde 9.13 yasında calısmaya basladım.cok ıstedım okumak ama okuyamadım.hep ıcımde kaldı.sımdı kardesım doktor cıkacak.benım ne eksıgım vardı ama kader ıste.tek tesellım cok mutlu bır evlılıyım var ve kardesım suanda doktorluk okuyor.nasıpse doktor cıkacak.e bıde bebıs gelecek.allah herkese hayırlısını versın...

Allah gönlüne göre vermiş..yat kalk kıymetını bil..kocacıgının..alkisalkisalkis

çok tatlısın ya hehehe:roflol:

Allah gönlüne göre vermiş..yat kalk kıymetını bil..kocacıgının..alkisalkisalkis

sagol cnm cok sagol.allah razı olsun kendısınden.yasayamadıgım cocuklugumu yasattı yasatıyor bana.cok sukur.bıdaha dunyaya gelsem yıne onunla evlenırım.allah herkese boyle esler nasıpetsın.ınsanlar mutlu olunca bende mutlu oluyorum ınankı....

sana şiddet uyguluyo sen onu geçiyosun yok kapı için bana bağırdı v.s diye hayıflanıyosun. sana şiddet uygulayan bi adamdan dengeli bi hareket beklemen de ayrıca senin bu şiddet olayını da benimsediğini gösteriyor. bırak kapıyı v.s adam sana ŞİDDET uyguluyor, kapı olmuş olmamış pek farketmemesi lazım bence. ayrıca evin içibde kolonlara dokunmadığın sürece sadece tuğlaları yıkarak değşiklik yapılabilir.

bayanlar, iki gündür cevaplarınızı takip ediyorum cepten ama bi türlü cevap yazamadım. bi ankara bi istanbul iş seyahatleri ile meşguldum. soluk soluğa geldim bu gün işyerimdede rahat bırakmadılar anca fırsat buldum bilg. başına oturmaya. öncelikle şiddet olayına yanıt vereyim. eşim evlendiğimizden beri 14 ay boyunca kimi zaman az kimi zaman çok şiddet uyguluyor idi. durumu ailesine 8. ayımızda ancak açabildim. önce kendi aramızda çözmek istedim lakin olmadı. babasının bi hastalığı olduğu için açmak istemedim önce, baktım olmuyo açtım konuyu. tembihlediler oğlullarına güya ama eşim tamam bi daha olmayacak demesine rağmen aynen devam etti. en son iki ay önce şiddetli bi kavgamızda eşim baktı ben tekmeyi bastım bascam daha şiddet uygulamadı. lakin anlattığım gibi psikolojik şiddet devam ediyor. eşim şiddeti kesmiş olmasına rağmen ben yine ailesine anlattım onlar tembihledikten sonrada şiddete devam ettiğine. benimde okumuş çalışan modern bi insan olduğunu bildikleri halde. aman kızım alttan al, öyle herşeyden yuva yıkılmaz diyolar bana. zor tuttum kendimi yuh yani bunun için de yuva yıkılmazsa zaten daha yuva hiç yıkılmaz. insan dayak yemeyi kabullenebilirse yalanı ihaneti maddi sıkıntıyı vb herşeyi kabullenir herhalde. ne bilim insan niye dayak yemeğe katlansın? valla ben katlanamam! yalan ihanet ve şiddet! büyük konuşmayım ama bu üçüne katlamam! neyse işte şiddet olayı şimdilik yok çok şükür; ilk cevabım bu merak eden arkadaşlara. diğeri ben zaten olayı kaynanamların yanında açmadım. eve biz ikimiz bakmaya gittik, onlar arabadaydı. ben inşaatta dedim eşim sağolsun arabada da konuyu devam ettirdi.

Arkadaşım ben de diğer arkadaşlar gibi eşinin sana şiddet uygulamasına takıldım..:bbo:
Bir de bu yetmiyormuş gibi seni ailesinin yanında küçük düşürmesine :kızgın:

Sen profil bilgilerin doğruysa belli bir tahsil seviyesi olan,çalışan bir kadınsın,ev olayından önce bu şiddet olayına tepki göstermelisin..Şiddet sadece fiziksel olmaz ..Eşinde maşallah her türü var...

Eşin diploma almış ,ama adam olamamış..Kusura bakma..:1ninca:

bayanlar, iki gündür cevaplarınızı takip ediyorum cepten ama bi türlü cevap yazamadım. bi ankara bi istanbul iş seyahatleri ile meşguldum. soluk soluğa geldim bu gün işyerimdede rahat bırakmadılar anca fırsat buldum bilg. başına oturmaya. öncelikle şiddet olayına yanıt vereyim. eşim evlendiğimizden beri 14 ay boyunca kimi zaman az kimi zaman çok şiddet uyguluyor idi. durumu ailesine 8. ayımızda ancak açabildim. önce kendi aramızda çözmek istedim lakin olmadı. babasının bi hastalığı olduğu için açmak istemedim önce, baktım olmuyo açtım konuyu. tembihlediler oğlullarına güya ama eşim tamam bi daha olmayacak demesine rağmen aynen devam etti. en son iki ay önce şiddetli bi kavgamızda eşim baktı ben tekmeyi bastım bascam daha şiddet uygulamadı. lakin anlattığım gibi psikolojik şiddet devam ediyor. eşim şiddeti kesmiş olmasına rağmen ben yine ailesine anlattım onlar tembihledikten sonrada şiddete devam ettiğine. benimde okumuş çalışan modern bi insan olduğunu bildikleri halde. aman kızım alttan al, öyle herşeyden yuva yıkılmaz diyolar bana. zor tuttum kendimi yuh yani bunun için de yuva yıkılmazsa zaten daha yuva hiç yıkılmaz. insan dayak yemeyi kabullenebilirse yalanı ihaneti maddi sıkıntıyı vb herşeyi kabullenir herhalde. ne bilim insan niye dayak yemeğe katlansın? valla ben katlanamam! yalan ihanet ve şiddet! büyük konuşmayım ama bu üçüne katlamam! neyse işte şiddet olayı şimdilik yok çok şükür; ilk cevabım bu merak eden arkadaşlara. diğeri ben zaten olayı kaynanamların yanında açmadım. eve biz ikimiz bakmaya gittik, onlar arabadaydı. ben inşaatta dedim eşim sağolsun arabada da konuyu devam ettirdi.

Niye katlanıyorsun ?

Back
X