- 26 Nisan 2020
- 158
- 55
- 48
- 30
- Konu Sahibi Merveee000
-
Arkadaşı yapmıştir kesin. Terbiyesiz arkadaş...haberim yok ben yapmadim buna mi kiziyorsun diyoe alttan bile almak yok.
Zaten hep standart aynı cümleler. “Ben yapmadım, saçmalama, bunda büyütecek ne var”. Sen bende yapıcam dersin senden kötüsü olmaz. Neymiş” sen yapamazsın, sen kızsın, herkes benim gibi iyi niyetli değil” standart erkek cümleleri. Ve sen yaparsan sana başka gözle bakar , konuşmaz, eve gelmez , tlf açmaz. Ta ki sen o erkeklerle olan uygulamayı silene kadar , ya da ne bilim onun istemediği şeyden vazgeçene kadar. Sonra hergün tlfnunu kurcalar. En kötüsü sen napardın dersin empati kur dersin ona yaptıkları için. Ben olsam boşanırım der. Sen de bende boşanim o zaman dersin bu sefer seni elinde tutmaya çalışır. Standart erkek işte.Merhaba az önce eşimin kadınların silah atışı yaptigi bir sayfayı takip ettigini gördüm ama kadınlar açık saçık giyinen sacma pozlar veren türden. 1 hafta öncede yine instagramina girmistim bikinili bir kadının resmine bakmış en son o sayfa açıldı direk.ikisindede cok kızdım ama haberim yok ben yapmadim buna mi kiziyorsun diyoe alttan bile almak yok. Sizce ne yapmaliyimmm
Sordum zaten ben aynı şeyi yapsam sen ne hissedersin hicbisey soylemiyorArkadaşı yapmıştir kesin. Terbiyesiz arkadaş...
Kendisine aynı tarzda görüntülerin erkek versiyonlarının sizin hesabınızda sürekli açıldığını ama kesinlikle sizin yapmadığınızı söyleyin. Muhtemelen mesajı anlayacaktir.
Bir sonraki halimiz heralde okadar ilerlemedik dahaZaten hep standart aynı cümleler. “Ben yapmadım, saçmalama, bunda büyütecek ne var”. Sen bende yapıcam dersin senden kötüsü olmaz. Neymiş” sen yapamazsın, sen kızsın, herkes benim gibi iyi niyetli değil” standart erkek cümleleri. Ve sen yaparsan sana başka gözle bakar , konuşmaz, eve gelmez , tlf açmaz. Ta ki sen o erkeklerle olan uygulamayı silene kadar , ya da ne bilim onun istemediği şeyden vazgeçene kadar. Sonra hergün tlfnunu kurcalar. En kötüsü sen napardın dersin empati kur dersin ona yaptıkları için. Ben olsam boşanırım der. Sen de bende boşanim o zaman dersin bu sefer seni elinde tutmaya çalışır. Standart erkek işte.
Denk geldi öyle bakmiyodum der kesin. Bu erkekler suçunu kabul etmiyor heralde et özür dile gonlumu al yokKlasik erkek suç bastırma yöntemleri. Takip edin suç üstü yakalarsınız illaki sayfayı açık bırakacak kadar safsa
Sende yap aynısını benceMerhaba az önce eşimin kadınların silah atışı yaptigi bir sayfayı takip ettigini gördüm ama kadınlar açık saçık giyinen sacma pozlar veren türden. 1 hafta öncede yine instagramina girmistim bikinili bir kadının resmine bakmış en son o sayfa açıldı direk.ikisindede cok kızdım ama haberim yok ben yapmadim buna mi kiziyorsun diyoe alttan bile almak yok. Sizce ne yapmaliyimmm
Merak ya da fantezidir.Allah akil versin ne diyelimMerhaba az önce eşimin kadınların silah atışı yaptigi bir sayfayı takip ettigini gördüm ama kadınlar açık saçık giyinen sacma pozlar veren türden. 1 hafta öncede yine instagramina girmistim bikinili bir kadının resmine bakmış en son o sayfa açıldı direk.ikisindede cok kızdım ama haberim yok ben yapmadim buna mi kiziyorsun diyoe alttan bile almak yok. Sizce ne yapmaliyimmm
Bende size buna benzer bir yorum yapacaktım. Aynı şeyi yapmanız size çare olmaz çünkü adam sizin neye girip ne yaptığınıza ilgilenmiyor.Bende aynisini yapayim dedim hemen instagramdan fimess yapan erkekleri takip ettim falan görsün diye telefonu acik birakacaktim cunku hic alıp karistirmaz. Ama sonra vazgectim onunla ayni seviyeye dusucem oda trip atacak bende .. benim daha çok uste cikmam lazim ama kapatiyor kendini buna mi kizilirr ne var bunda atış sayfasi benn girmedim dedi bitti. Yataga bile gelmedi zaten gelse istemicektim ama gelmeye tenezzul bile etmedi
Acik sacik kizlarin silah atışı yaptığı sayfaki TAKİP ediyormus . Yaptigi savunmada sayfamin muptelasi değilim bakmiyrm diyorum muptelasi ol yada olma farketmez takip etmen bile yanlisTepkiniz fazla geldi.açık saçık olmayan intagram resmi yok ki. Artık 2 resimden biri öyle bunun için kocanızı uçlamayın
Desem ki yetersiz kaliyorum yada fizigim kötü adamin gözü dışarı kayiyor. Hiçbiri yok gayet yetiyorum mutluyuzda seviyoruzda birbirimiizi ama bu yaptığı çok üzdü beni. Savunmasida takip ediyosam muptelasi degilim ya bakmiyorum. Dedigi sacmaliga bak. Takipetmen yeterli zaten bak yada bakma dedimBende size buna benzer bir yorum yapacaktım. Aynı şeyi yapmanız size çare olmaz çünkü adam sizin neye girip ne yaptığınıza ilgilenmiyor.
Yanınıza gelmeye bile tenezzül etmemiş.
Adamın sizi asla kaybetmeye dair bir korkusu yok ki.İsterseniz gözünün önünde açın izleyin kaslı fitness hocalarını, ne kadar yapmacık tepki verecek göreceksiniz.Zatende bilerek yaptığınızı anlayacaktır. İlişkilerin bu noktaya gelmesi asıl korkunç olan şey.
Benim size tavsiyem üstüne düşmeyin. Hiçbirşeyini kurcalamayın. Kendiniz ayrı bir hayat yaşıyormuşçasına, başka ilgi alanları yaratın kendinize.Mesela kız arkadaşlarınızla kız kıza tatil planları yapıyormuş gibi mesajlaşmalar, konuşmalar yapın. Tabi sabırlı iseniz.
Böyle bir olayda ben olsam direk, ayrılalım herkes nasıl mutluysa öyle yaşasın derim sakince hiç kavga etmeden ama sizin için bu zor olur diye düşündüğümden böyle yazdım.
Erkeklerin yaptıkları sizinle ilgili değil ki zaten. Kimse karısı çirkin diye yada başka bişey den yapmıyor. Aç gözlü, görmemiş olduklarından yapıyorlar. Kendi karaktersizlikleri aşağılık kompleksleri yüzündenDesem ki yetersiz kaliyorum yada fizigim kötü adamin gözü dışarı kayiyor. Hiçbiri yok gayet yetiyorum mutluyuzda seviyoruzda birbirimiizi ama bu yaptığı çok üzdü beni. Savunmasida takip ediyosam muptelasi degilim ya bakmiyorum. Dedigi sacmaliga bak. Takipetmen yeterli zaten bak yada bakma dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?