Lütfen akıl verin ne yapmalıyım

Bence esas sorun bu sayfalara bakması değil inkar edip sizi -af buyurun- salak yerine koyması.
Baktım merak ettim, gözüme takıldı vs dürüstçe kabul etse gam yemez insan.
Ayrıca dıştan denetimle birini kontrol etmek hem çok zor hem de ilişkiyi yıpratıcı.
Böyle kontrol memuru tavırları doğru gelmiyor bana evlilikte.
Adam bakmaya devam edecek sadece artık iz bırakmayacak.

Ne biçim sayfalar var böyle arkadaş ne fanteziler var millette... :işsiz: hayret bir şey yani..

Erkeklerin yaptıkları sizinle ilgili değil ki zaten. Kimse karısı çirkin diye yada başka bişey den yapmıyor. Aç gözlü, görmemiş olduklarından yapıyorlar. Kendi karaktersizlikleri aşağılık kompleksleri yüzünden
Hala çıkmadı takipten abartiyosun diyo yaa

Bakması bir yana "ben yapmadım" diye aklınıza hakaret eden savunması beni benden aldı. Böyle bir yalan uydururken "hımm tamam o zaman kusura bakma kocacım, ben yanlış anladım." demenizi mi bekliyor? Böyle düşük zekalı adamlara saygı duyamıyorum. En azından dürüst ol, olamıyorsan da kaliteli yalan söyle. Yalanın kalitelisi olur mu demeyin, böylesi küçük beyin ürünü yalan söyleyen insanlara tahammül edemiyorum 🤷‍♀️
Karsidakini salak yerine koydugunu zannediyor. Evet baktim kalmis resimdede diyemiyor kendince uyduruyor

Hala devam ediyor ve yataga bile gelmiyo uyudu salonda . Ayrilmak istedigimi msj attim umursamiyosa ben hic umursamam onu

Hala devam ediyor ve yataga bile gelmiyo uyudu salonda . Ayrilmak istedigimi msj attim umursamiyosa ben hic umursamam onu
Yaptığını asla onaylamıyorum ama bu kadar çabuk ayrılma lafını ağzınıza almayın bence. Çünkü bu laf karşı tarafta iz bırakıyor. Sonra eşiniz hatasını kabul edip evliliğiniz toparlansa bile eşiniz her zaman " demek benden bu kadar çabuk vazgeçecek " gibi fikirlere girebilir. Biraz daha bekleyip olacakları görün derim ben. Siz de hiçbir şey olmamış gibi davranın ve onu görmezden gelin. Taviz vermeyin hatasını anlar belki. Bir de böyle deneyin.

Yaptığını asla onaylamıyorum ama bu kadar çabuk ayrılma lafını ağzınıza almayın bence. Çünkü bu laf karşı tarafta iz bırakıyor. Sonra eşiniz hatasını kabul edip evliliğiniz toparlansa bile eşiniz her zaman " demek benden bu kadar çabuk vazgeçecek " gibi fikirlere girebilir. Biraz daha bekleyip olacakları görün derim ben. Siz de hiçbir şey olmamış gibi davranın ve onu görmezden gelin. Taviz vermeyin hatasını anlar belki. Bir de böyle deneyin.
Evet mantikli olan bu ama olmamis gibi umursamaz davranamiyrm.benim vazgecme nedenim kendisi onun umusamazligi beni dgersiz hissettirmesi.belki akli basina gelir diye yazdim ne diyecek ne yapacak. Yine umursamazsa iyiki ayrilalim demisim derim

Çok mu relaksım bilemiyorum ama her erkeğin içinde var olan hisler yani..Hemen ayrılmak lafı falan ağır şeyler..4x4 lük adam yoktur. 4x4 lükmüş gibi yapan adam vardır bence

Back
X