lütfen akıl verin!!

cupcup

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2015
413
157
83
37
Unutmak zorunda olduğunuz birini nasıl unuttunuz nasıl devam ettiniz görüşlerinize ihtiyacım var daha önceki konulardan tanıyan bilir ben unutmak önüme bakmak zorundayım artık bi akıl verin lütfen!!

Kendinize yeni bir ugras, hobi edinebilirsiniz bence. Sizi oyalayip dusunmeye firsat birakmayan bir sey. Yeni bir dik ogrenmek olabilir, spora baslamak olabilir. Aklima bunlar geldi.

Benim unutmaya çalıştığım beni aldatan kocam be çocuğumun babası üstelik beni hiç sevmemiş..

Çalışıyorsan işine ver kendini okuyorsan derslerine ver.
Alışveriş yap mesela
Duygusal müzik dinleme vs. falan

Onu görünce kuyruğu dik tuttum,arkasından salya sümük ağladım ,valla :D
Canımı acıta kanata bitirdim,dönmek istedi izin vermedim.
İyi ki de öyle yapmışım ,şimdi şükrediyorum Allah'a.

Şunu düşünün yeryüzünde yaşayan tüm insanlar hemen hemen bu süreci yaşamış ve atlatmis unutmak zorunda oldugunuz kişi bir prens değil yani insanlar anne babalarını Evlatlarınin bile kaybedip hayata kaldığı yerden devam etmek zorunda kalırken. Ne gemiler batmış kırık sandalı lafı mi olur diyip hep böyle düşününce bir sabah uyaninca unutttugunuzu bile unutmuş olcaksinjz

Zaman içinde onlar kendilerini soğutucak şeyler yaptılar sağ olsunlar:ruh:

Şunu düşünün yeryüzünde yaşayan tüm insanlar hemen hemen bu süreci yaşamış ve atlatmis unutmak zorunda oldugunuz kişi bir prens değil yani insanlar anne babalarını Evlatlarınin bile kaybedip hayata kaldığı yerden devam etmek zorunda kalırken. Ne gemiler batmış kırık sandalı lafı mi olur diyip hep böyle düşününce bir sabah uyaninca unutttugunuzu bile unutmuş olcaksiniz

Melankolik şarkilar dinlemeyin, insani acayip havaya sokuyorlar aşik degilsen bile kederleniyorsun.. Cok fazla dusunmemek lazim o yuzden yeni ugraslar bulun . kalabaliga karisin, iyi olur kafa dagitir.. Sonra gecer zaten kimse vazgecilmez degildir gözden irak olunca unutulur gider.. Yeniden seversiniz aşik olursunuz gecmise bakip gulersiniz..

Kendinizi ve duygularınızı şartlandırmayın öncelikle.
Çünkü siz neyden vazgeçmek, ve ya neyi unutmak isterseniz hem beyin hemde kalp onu tutmaya odaklanır.
Bazı şeyleri akışına bırakın.
İçinizden ağlamaksa gelen, ağlayın.
Gülmekse, gülün.
Boş boş oturmaksa evde yalnız başınıza onu da yapın.
İçinizden gelen iyi kötü hiç bir duyguyu bastırmayın. Zira ileride çok daha ağır şekilde kusabilirsiniz o duyguları.
Kendinizi bir şeyleri yapmak için zorlamayın. Bunlar hep ters tepecek, sizi daha çok kaosa itecek.
Acıyı da, mutluluğu da sonuna kadar yaşamak gerekiyor ki üstünü örtebilin.
Bastırılmış, sıkıştırılmış acılar geçmez,aksine patlak verir.
Zaman her şeyin ilacı sözü belki çok klasik kaçacak, ama her şeyin ilacı inanın bana.
Ölümü hatırlayın, yok olmayı...
En sevdiğiniz insanların sonsuza dek gittiğini...
Her şeyin güzel olacağına inanarak yaşayın acınızı.
Çünkü bazen; zirveye ulaşmak için dibe vurmak gerekir...

İlgini baska konulara baska seylere ver.
Kitap oku.
Dini, maneviyatla ilgili kitap oku cok iyi geliyor!

Benim unutmaya çalıştığım beni aldatan kocam be çocuğumun babası üstelik beni hiç sevmemiş..
Bosanmadiysan boşan önce ..sonrasında bir sevgili bul :) aşık oldun mu dünya duruyor ,bütün sıkıntılar geçiyor :) bir süre sonra iyyy bunu mu sevmişim be ,derken bulursun kendini ..

Beni en çok korkutanda bi gün kızımı üvey babayla büyütmek zorunda olmam. Ya kızım hiç mutlu olmazsa

Unutmak zorunda olduğunuz birini nasıl unuttunuz nasıl devam ettiniz görüşlerinize ihtiyacım var daha önceki konulardan tanıyan bilir ben unutmak önüme bakmak zorundayım artık bi akıl verin lütfen!!
Sürekli niye ayrıldığınızı hatırlayın. İnsan özleyince büyük sorunları bile küçükmüş gibi görme eğiliminde oluyor. Buna izin vermeyin. Hatta tüm yaşanan kötü şeyleri yazın her defasında. Kendi kıymetinizi kendiniz bilin önce. Romantik acılı şarkılar dinlemeyin. Neşeli filmler izleyin. Olanları düşünmeye başladığınız an dikkatinizi başka şeylere verin. En güzel kıyafetleri giyinip kendinize bakın. Ben en iyisini hak ediyorum deyin. Dünyada ne ilk ne de sonsunuz ayrılan. İnsanlar annesini babasını evladını kaybediyor. Yada sorunsuz evliliği olupta eşini kaybediyor. Bunları düşünün. Rabbim yar ve yardımcınız da olsun inşallah.

Hiç mutlu değilmş 3 senelik evliliğimiz süresince su an babamdayım 3 aydır dava açıldı ve hiç pişman olmadı

Çok çok çok ağla yemeden içmeden kesil 5 10 kilo ver . Bir iki ay depresyon şart sana en fazla 3 ay diyorum 3 ay sonra kuafre git saçlarını boyat bide alışveriş yap bak nasıl kendine geliyorsun . Ama o 3 ayı yaşamak zorundasın :cry:

Back
X