• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen akıl verin

Hayatının merkezine kendini koy bencil ol senin canın yanacağına karşındakinin yansın pişman et o adamı süründür başka türlü senin kıymetini anlamaz bunu yapmak zor değil
Ahh şöyle bir insan olmayı o kadar çok isterdim ki sevilme arzusu mu yetiştirilme tarzımı bilmiyorum ama hiç bir zaman bunu yapamadım ama değişmeye çalışacağım 🙏

Eşinin böyle davranması kabul edilemez, kimse sevdiğine ya da çocuğuna el kaldırmamalı. Onun stresi seni yıpratmak için bahane olamaz. Sen ve çocuğun her şeyden önce korunmalı. Bu durumda kendini koruman çok önemli, yanında olduğumu unutma. Böyle davranması asla normal değil.
Çok teşekkür ederim yazdıklarınızla yanımda olduğunuzu belirtmenize çok sevindim umarım bir daha böyle bir şey yapmaz 🙏

Kızlar merhaba yine ben yine ben yine ben.. Ama bu sefer ki konu eşim ve bana olan tutumu kızlar eşim polis ve biz İzmir de yaşıyoruz. 7 yıllık da evliyim. Eşim öncelikle çok iyi bir baba bunu söylemeden edemeyeceğim ama iyi bir eş mi emin değilim. Geçen gün bebeğimiz aabah erken kalktı ve hafta sonuydu eşim evdeyken babam uyutsun diye ağlıyor bende uyutmasını rica ettim Allah var ya bayağı uğraştı ama uyutamadı ne olduysa ondan sonra oldu zaten çok sinirlendi bir gün istedim sadece bir gün diye bağırındı bu arada çocuğumuza değil yani bana kızıyor sonra tartışma şiddetlendi ve bana bir tane vururum bak dedi bende vurda görelim dedim ve aynı anda suratıma tokatı yedim çok ağladım şuan da konuşmuyoruz onu da anlıyorum çocuk çok bunaltıyor evde olduğu zaman tuvalete bile gitmesine izin vermiyor işi de zor tehlikeli de ama hep de bana kızıyor bende dört dörtlük bir insan değilim Allah biliyor ama sohbet etmeye çalışıyorum ya konuyu beğenmez ya da uzatma diye kızar evde telefonla konuşuyorum ona kızıyor bende biraz uzun konuşuyorum zaten kızdığı nokta burası ama onunla sohbet etmeye çalışınca da illa tartışma çıkıyor bazen sırf bana kızdığı için çocuğumuza çok şanssızsın sana iyi bir anne bile seçemedim diyor böyle anlatınca belki çok kötü duruyor ama kötü bir insan değil aslında ama bana tahammülü kalmadı sanırım bilmiyorum vurduğu için çok pişman geldi özür diledi ayrılmak gibi bir durum yok yani kimseye de anlatmadım sizlerle dertleşmek istedim …
Ayrılmak gibi bi durum yoksa sus otur adamı sinirlendirme ne diyelim şimdi yani

Sadece dertleşmek için açtığım bir yazıydı evliliğimin övülecek bir yanı yok zaten bazı mesajlar çok kırıcı belki benimle empati yapabilirsiniz kızılan noktayı da gayet iyi anladım eşimin hala iyi bir insan olduğunu savunmama takıldı herkes sadece objektif bir gözle bakabilmeniz için kendimce iyi taraflarını yazdım 😔
Ay çıldıracağım. Hala objektif diyorsunuz. Objektif olsaydınız kocanızın “iyi insan” olduğunu söylemezdiniz. İyi bir insan bir canlıya kötü davranmaz. Eşi geçtim herhangi bir canlıya kötü davranmaz. Hele hele şiddet. Şiddet gösteren biri iyiyi bırakın insan olamaz.
Objektif olsanız eşinizin kötü bir insan olduğunu söylerdiniz

Çok teşekkür ederim yazdıklarınızla yanımda olduğunuzu belirtmenize çok sevindim umarım bir daha böyle bir şey yapmaz 🙏
Teşekkür ederim, hissettiklerini paylaştığın için. Böyle zor durumlar hiç kimsenin başına gelmemeli. Umarım bundan sonra kendin için daha iyi kararlar alabilir ve hak ettiğin huzuru bulabilirsin.

Sadece dertleşmek için açtığım bir yazıydı evliliğimin övülecek bir yanı yok zaten bazı mesajlar çok kırıcı belki benimle empati yapabilirsiniz kızılan noktayı da gayet iyi anladım eşimin hala iyi bir insan olduğunu savunmama takıldı herkes sadece objektif bir gözle bakabilmeniz için kendimce iyi taraflarını yazdım 😔
Niyetimiz sizi kırmak değil, sizi kıran, şisdet gösteren eşinizin yaptıklarına sessiz kalmanıza hatta övmenize tepki gösterdik.
Utanmadan sizi evladınıza kötülemesine ne demeli? zaten bundan daha adi olamaz bir insan.

Back
X