2 senedir evliyim ve prematüre 3 aylık bebeğim var hamileyken rahatsızlandım erken doğum oldu çok zor şeyler yaşadık bebeğimle neyse tek çocuğum annem babam var onlar Ege belgesinde biz doğudayız eşimin işi sebebiyle annem yardıma gelip gidiyor 2 aydır babam hiç gelmemişti evime eşimle biz çağırdık gel diye neyse babam geldi ve eşim şimdi pis diye istemiyor duş almıyor diyor babam ne dersen de böyle bir adam biz çok kavga ettik düzelmiyor diyorum birdaha zaten gelmez bile 1 kere gelmiş nolacak diyorum anlamıyor yazın biz annemlere gittiğimizde odamızın kapısı açık uyumuştuk sıcak dolayısıyla babamın oda da bizim odanın dibiydi neyse kapı açık olunca görünüyoruz zaten görmüş kapıdan sonra eşim uyanınca da günaydın demiş sapık damgası vuruyor eşim babama o zamandır bıktım artık boşanmaya karar verdim sürekli ailemi beğenmiyor çok ağır küfürler ediyor onun ailesiyle nişandan beri görüşmüyoruz ailesi onu sadece banka olarak görüyor benim ailem hep maddi desteki sağladı bunu da yediremiyor ondan böyle fesatlanıyor gibi geliyor ne yapacağımı şaşırdım