• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen akıl verin

Diyor ki kapıdan bakıp gitmedi durmuş kapıda bakıp gülüyordu babam temiz değil doğru ama banyo falan yapıyor 4,5 güne bir sadece kıyafetleri vs çok kötü giyiyor yırtık olması falan onun için sorun değil giyiyor öyle yeni kıyafet aldı eşim geldiğinde buraya sonra hamama götürdü hamam da da su dökünüp çıktı diyor keseletmedi bile kendini diyor
Bu yaştan sonra babanız değişmez . Zaten boşanmaya karar vermıssınız

Babaniz pis olabilir, evet bu bir problem ama evine ilk kez ve birkac gun gelmis bir babayi birkac gun idare edemeyecek bir sey degil. Yani babaniz kalkip haliya pislemiyorsa az duş almasini butun gun iste olan bir adam sizin hatriniza biraz gormezden gelebilir. Tekrar ediyorum evet dogru ve hos degil ama zirt pirt gelen biri olmadığı için bu yüzden gitsin denilmez.

Kapidan bakmasina sapik demesi cok agir bir itham. Babanizin izlediğini gormusse esiniz de babanizi mi izlemis yani yattığı yerden? Adam gecerken gozu ilismistir kapı acik yattiginiz icin.

Ben babamda da dayimlarda da gerekirse kapi acik da yatarim. Sabah odamin onunden gecerken uyanip uyanmadigimi gormek icin şöyle bir bakip gecebilirler. Bunun nesi sapıklik, belki uyanik gorse kahvaltiya çağıracak. Karisiyla kapı acik yatmakta beis gormeyen adamin kapinin onunden gecenin gormesine sapik demesi ayri sacmalik.

Babaniz pis olabilir, evet bu bir problem ama evine ilk kez ve birkac gun gelmis bir babayi birkac gun idare edemeyecek bir sey degil. Yani babaniz kalkip haliya pislemiyorsa az duş almasini butun gun iste olan bir adam sizin hatriniza biraz gormezden gelebilir. Tekrar ediyorum evet dogru ve hos degil ama zirt pirt gelen biri olmadığı için bu yüzden gitsin denilmez.

Kapidan bakmasina sapik demesi cok agir bir itham. Babanizin izlediğini gormusse esiniz de babanizi mi izlemis yani yattığı yerden? Adam gecerken gozu ilismistir kapı acik yattiginiz icin.

Ben babamda da dayimlarda da gerekirse kapi acik da yatarim. Sabah odamin onunden gecerken uyanip uyanmadigimi gormek icin şöyle bir bakip gecebilirler. Bunun nesi sapıklik, belki uyanik gorse kahvaltiya çağıracak. Karisiyla kapı acik yatmakta beis gormeyen adamin kapinin onunden gecenin gormesine sapik demesi ayri sacmalik.
Almış adamı hamama götürmüş bir de ruh hastası.

Burda kadınlar konu açıyor kv kp pis diye yardırıyoruz ok ama onlar aylarca kalanlar, ve tüm gün gelinle muhatap olanlar.

Pis sapık dediği adamın parasını yemekten gocunmuyor,tekrar sorayım Kuzum bu leş adamları nereden bulup bir de koca diye yanınızda yaşıyorsunuz?

2 senedir evliyim ve prematüre 3 aylık bebeğim var hamileyken rahatsızlandım erken doğum oldu çok zor şeyler yaşadık bebeğimle neyse tek çocuğum annem babam var onlar Ege belgesinde biz doğudayız eşimin işi sebebiyle annem yardıma gelip gidiyor 2 aydır babam hiç gelmemişti evime eşimle biz çağırdık gel diye neyse babam geldi ve eşim şimdi pis diye istemiyor duş almıyor diyor babam ne dersen de böyle bir adam biz çok kavga ettik düzelmiyor diyorum birdaha zaten gelmez bile 1 kere gelmiş nolacak diyorum anlamıyor yazın biz annemlere gittiğimizde odamızın kapısı açık uyumuştuk sıcak dolayısıyla babamın oda da bizim odanın dibiydi neyse kapı açık olunca görünüyoruz zaten görmüş kapıdan sonra eşim uyanınca da günaydın demiş sapık damgası vuruyor eşim babama o zamandır bıktım artık boşanmaya karar verdim sürekli ailemi beğenmiyor çok ağır küfürler ediyor onun ailesiyle nişandan beri görüşmüyoruz ailesi onu sadece banka olarak görüyor benim ailem hep maddi desteki sağladı bunu da yediremiyor ondan böyle fesatlanıyor gibi geliyor ne yapacağımı şaşırdım
Siz onunla ailesine onun sizin ailenize yaklaştığı gibi yaklaşsaydınız ne olurdu acaba?Damadına günaydın deyince de niye sapık oluyormuş anlamadım.Bence son cümlemizde haklısınız.Eşiniz bir şeyleri kendine yediremediği için böyle davranıyor.Hakkınızda hayırlısı olsun.

Almış adamı hamama götürmüş bir de ruh hastası.

Burda kadınlar konu açıyor kv kp pis diye yardırıyoruz ok ama onlar aylarca kalanlar, ve tüm gün gelinle muhatap olanlar.
Hamama goturmus deyince aklıma Prens dizisindeki hamam sahnesi geldi. Babasına dizideki köle muamelesi yapmis adam.

Ya tabii ki kimse baskasinin pisligini cekmek zorunda degil ama tek sorun az dus almasiysa birkac gun insan idare eder. Hani sifon cekmiyor, etrafi pisletiyor, sümüğünü sehpaya yapistiriyor falan tarzi bir pislik degil cunku. Dediginiz gibi aylarda dibinde degil. Hadi soylensin, baban dus almiyor ter kokuyor desin, bu da tamam ama gitsin demek de olmaz ilk kez gelen adama. Parasini yerken pisligi rahatsiz etmiyor ama.

Ne kadar fesat ve zihniyeti kötü bir eşiniz var.
Aileniz size maddi manevi destek olmuş, yazın evlerinde ağırlamış, belli ki yaptığının lafını eden toksik ebeveynlerden de değiller, çocuklarının mutluluğu için ellerinden geleni yapmaya çalışıyorlar.
Kocanız ileri geri konuşup küfür edeceğine teşekkür etmesini bilsin.

Biz de eşimin ailesiyle görüşmüyoruz. Maddiyatı geçtim manevi olarak çok zararları vardı. Eşim görüşmeyi tamamen kesti, haliyle ben de.

Benim ailem de çok destek oldu bize. Hiç zorunda olmadıkları halde en zor zamanlarımızda maddi manevi yanımızda oldular.

Eşim bunların farkındadır ve her fırsatta dile getirir, bazen benim aklıma gelmeyen ince detayları o düşünüp teşekkür eder.

Ki zaten biz altı yılın sonunda evlendik ben eşimin karakterinden emin olmasam evlenmezdim ama ihtimal ya, fark etmeseydim ve o da bunlara hasetlenseydi, kötü konuşsaydı, açık arasaydı anında boşardım.
Aşkımdan yanıp bitsem bile boşardım. Hayatta tahammül edemeyeceğim insanlar kötü niyetli ve fesat olanlar.

Çok sinir oldum ben eşinize. Küfür ediyor diyorsunuz bir de. Yok ya buz gibi soğurdum ben.

Sizde de hata var
Benim aileme küfür edecek adama ailemin bir lirasını geçirmem
Kaldı ki edemez asla edemez
Ben tek hatalı sizi gördüm kusura bakmayın bu yüzü sizden almış eşiniz

Pis sapık dediği adamın parasını yemekten gocunmuyor,tekrar sorayım Kuzum bu leş adamları nereden bulup bir de koca diye yanınızda yaşıyorsunuz?
Böyle değildi ki hep melek gibiydi haziran ayından beri böyle sorun çıkarıp duruyor başta böyle davransa hiç evlenmezdim bile 😢

Kişi kendinden bilir işi. Bunu bilir bunu söylerim ne güzel söylemiş atalarımız...

Sapık zihniyetli olan kocanız, üstelik anladığım kadarıyla da kız babası.

Yani üniversiteye gidene kadar babamdan hiç çekinmedim, tüm kadınsı özel ihtiyaçlarımı utanmadan isterdim. Yani evlenene kadar minik bir dairede yaşıyorduk illaki soyunurken dökünürken kazalar oluyordu meyve getirmek için dalardı çığlık atardık gördümm der dalga geçerdi gülerdik. Babanız yani baba bu bebekken poponuzu silen insan. Bu dünyada sapık yok mu var evladına göz diken de kudurmayalım yani normal şeylerde de tövbe estafurullah. Annesi onu yatakta izlese annem sapık mı diyecek? Biz de eşimle gidince yaz sıcağında essin diye cam kapı açık uyuyoruz adam geliyor kaldırmaya uyandırmaya gülüyoruz. Sapık zihniyetli olan kocanız bence

Böyle değildi ki hep melek gibiydi haziran ayından beri böyle sorun çıkarıp duruyor başta böyle davransa hiç evlenmezdim bile 😢
Normal bir adam durup dururken küfürbaz olmaz ya şizofren,ya çocuk olunca maskeyi çıkarmış aslına dönmüş ya da boşanmak için sizin ayarlarınızla oynuyor....
Bence saf kötü hiç bir bahanesi olmayan kötü biri

Normal bir adam durup dururken küfürbaz olmaz ya şizofren,ya çocuk olunca maskeyi çıkarmış aslına dönmüş ya da boşanmak için sizin ayarlarınızla oynuyor....
Bence saf kötü hiç bir bahanesi olmayan kötü biri
Boşanacağımı söylediğimden beri tutuştu aslında tam tersi keşke boşanmaya çalışsa neymiş çözüm bulmuş çok düşünmüş ama bulmuş çözüm öyle mesaj atıyor bana hala sorun var ona göre kendi dedikleri doğru yani öyle görüyor

Boşanacağımı söylediğimden beri tutuştu aslında tam tersi keşke boşanmaya çalışsa neymiş çözüm bulmuş çok düşünmüş ama bulmuş çözüm öyle mesaj atıyor bana hala sorun var ona göre kendi dedikleri doğru yani öyle görüyor
Çocuk olunca sizi istediği gibi eğitip boynunuza tasma takmayı düşünmüş ters tepince tutuştu ama unutmayın yaldızlar döküldü alttaki çirkinlik gizlenemiyor artık öyle ya da böyle hep aslına dönecek üst yorumlarımda dediğim gibi kötü kötüdür unutmayın...

Çocuk olunca sizi istediği gibi eğitip boynunuza tasma takmayı düşünmüş ters tepince tutuştu ama unutmayın yaldızlar döküldü alttaki çirkinlik gizlenemiyor artık öyle ya da böyle hep aslına dönecek üst yorumlarımda dediğim gibi kötü kötüdür unutmayın...
Çok haklısınız artık zaten istemiyorum anneme de söyledim baya kararlıyım ilk defa annem duydu kavga ettiğimizi bile haliyle sakin ol diyor ayrıntılardan haberi olmadığı için

Back
X