• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen akıl verin

aisu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
son ilişkim üstünden 2.5 ay geçti toplam 8 tane test yaptım 1 tanesi gölge gibiydi şüphelendim bi tane daha yaptım onda içi boş silik çizgi çıktı fotosunu ekledim aynı testten arkadaşıma yaptırdım belki kuruma çizgisidir diye ama onda çıkmadı. diğer testler net negatifti ama ikna olamıyorum kan testi veremem nasıl kurtulurum bu durumdan testleri ekliyorum siyah beyaz olan bahsettiğim içi boş aklımı kurcalayan çizgi
siyah beyaz baby expert
turuncular predictor express
diğerleri bebetime

Eklentiler

• 2FF639A6-494D-4CBF-9B98-934DB1A37CEC.webp
    2FF639A6-494D-4CBF-9B98-934DB1A37CEC.webp
    51 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG_2708.webp
    IMG_2708.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_2696.webp
    IMG_2696.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG_2735.webp
    IMG_2735.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_2758.webp
    IMG_2758.webp
    53,5 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_2717.webp
    IMG_2717.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 49
2,5 ayda âdet gördünüz mü

2,5 ayda âdet gördünüz mü
ya biraz detaylı anlatıcam lütfen okuyun
5 nisanda regl oldum
1 mayısta regl oldum
11 mayısta kıpkırmızı tek seferlik bi akıntı geldi
en son 24 mayısta regl oldum ama regl bittikten sonra 8 gün boyunca kahverengi akıntım geldi sonra kesildi

Hamile değilsin.

Son yapılan testiniz hangisi ? Turuncu olanda hafif siliklik var gibi.

Son yapılan testiniz hangisi ? Turuncu olanda hafif siliklik var gibi.
dün turuncu olanı bugun ise bebetime kaset testi yaptım fotografta mı oyle gözüküyor bilmiyorum ama siyah beyaz olan haricînde hiçbirinde çizgi yoktu

Eklentiler

• IMG_2735.webp
    IMG_2735.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_2758.webp
    IMG_2758.webp
    53,5 KB · Görüntüleme: 51
dün turuncu olanı bugun ise bebetime kaset testi yaptım fotografta mı oyle gözüküyor bilmiyorum ama siyah beyaz olan haricînde hiçbirinde çizgi yoktu
Turuncu olanda görüyorum çok hafif silik çizgi ama hangi marka ? Ve sabah ilk idrarla mı yaptınız bu testleri? Beklenen regl ne zaman

Turuncu olanda görüyorum çok hafif silik çizgi ama hangi marka ? Ve sabah ilk idrarla mı yaptınız bu testleri? Beklenen regl ne zaman
predictor express markası ilk idrarla yaptım evet zaten ilişkiden sonra 3 kez regl oldum ama düzensiz olduğu için hangi gün olacağını kestiremiyorum fakat muhtemelen. 25-1 arası olurum

predictor express markası ilk idrarla yaptım evet zaten ilişkiden sonra 3 kez regl oldum ama düzensiz olduğu için hangi gün olacağını kestiremiyorum fakat muhtemelen. 25-1 arası olurum
Daha çok var reglinize bu kadar erken yapıp strese girmenin anlamı yok. 23 mayısta regl olmuşsunuz belki de yumurtlama günleriniz yeni tamamlandı. Size tavsiyem bu ay hamile kalmazsanız eğer bir sonraki döngüde adet bitiminden itibaren ovulasyon takibi yaparak ilişki planlaması yapın

Daha çok var reglinize bu kadar erken yapıp strese girmenin anlamı yok. 23 mayısta regl olmuşsunuz belki de yumurtlama günleriniz yeni tamamlandı. Size tavsiyem bu ay hamile kalmazsanız eğer bir sonraki döngüde adet bitiminden itibaren ovulasyon takibi yaparak ilişki planlaması yapın
evet ama şunu sorabilir miyim son ilişkim üstünden 2.5 ay geçti zaten ama buna rağmen adet günlerine göre mi test yapmam gerekiyor regl gecikmesi yaşamıyorum zaten her türlü çıkmaz mı

evet ama şunu sorabilir miyim son ilişkim üstünden 2.5 ay geçti zaten ama buna rağmen adet günlerine göre mi test yapmam gerekiyor regl gecikmesi yaşamıyorum zaten her türlü çıkmaz mı
Ben sizi anlayamadım gerçekten en son 2.5 ay önce ilişki oldu ve bir daha olmadı mı? O ilişkinin üstüne 2 kere regl olmuşsunuz zaten. Bu gebelik gerçekleşmemiş demektir.

2.5 ay önceki ilişkiden gebelik bekleyecek kadar bilgisiz olamazsınız diye düşünüyorum 😱

Ben sizi anlayamadım gerçekten en son 2.5 ay önce ilişki oldu ve bir daha olmadı mı? O ilişkinin üstüne 2 kere regl olmuşsunuz zaten. Bu gebelik gerçekleşmemiş demektir.

2.5 ay önceki ilişkiden gebelik bekleyecek kadar bilgisiz olamazsınız diye düşünüyorum 😱
bilgisizlikle alakası yok sadece çok kuruntu yapıyorum bunun sebebi ise sosyal medyadaki hamileyken regl oldum iddiaları hamileyken düzeli bir şekilde regl olduğunu iddia eden çok fazlq kişi var

bilgisizlikle alakası yok sadece çok kuruntu yapıyorum bunun sebebi ise sosyal medyadaki hamileyken regl oldum iddiaları hamileyken düzeli bir şekilde regl olduğunu iddia eden çok fazlq kişi var
2 kere şarıl şurul regl olmuşsunuz bu mümkün değil hanımefendi.

Bacım hamile falan değilsin şu soruyu sormaktan vazgeç artık o senin bahsettiğin adetken bile hamile olanların testi pozitif çıkıyordur ki bu zaten nadir bir olay. Şuana kadar attığın testlerin 2.5 ay önce olan bir ilişkiden kıpkırmızı çıkması gerekirdi zaten kaç kere sorup duruyosun artık yeter

Bacım hamile falan değilsin şu soruyu sormaktan vazgeç artık o senin bahsettiğin adetken bile hamile olanların testi pozitif çıkıyordur ki bu zaten nadir bir olay. Şuana kadar attığın testlerin 2.5 ay önce olan bir ilişkiden kıpkırmızı çıkması gerekirdi zaten kaç kere sorup duruyosun artık yeter
ozurdılerım sadece sakinlesmeye calısıyorım..

Sen bence hamile miyim diye dert edinmekten daha çok ara kanamaların için doktora git. Ki değilsin yine belirtiyorum. Normal değil o kanamalar

2,5 ay önce yaşanan ilişkiden gebe kalsan, gebelik testi pik kırmızı gösterir zaten. 10 günlük ilişki sonrası silik çizgi gören var. Onca zaman geçmiş böyle silik olmaz. 11 Mayısta gelen kırmızı akıntı yumurtlama kanaması denen şey olabilir. Zaten hemen hemen her ay düzenli adet olmuş gebelik falan yok yani.

testin bozuk ve 2.5 ay önce girdiğim ilişkiden bugün hamile kalmazsın ki kalmış olsaydın 2.5 aylık hamile olurdun yaptığın o 8 test de iki kırmızı çizgi görürdün

Back
X