Lütfen akıl verin...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
en azından tavır alsan,belki o mesafeli durur diye düşünmüştüm canım.. yakın akrabalar,hiç konuşmadan olmaz tabii,boşver konuşsunlar.. ben en çok sana masada "yemezse yemesin" demesine takıldım.. erkeklerin hepsi aynı,düşünmeden konuşuyolar çoğu zaman

en azından tavır alsan,belki o mesafeli durur diye düşünmüştüm canım.. yakın akrabalar,hiç konuşmadan olmaz tabii,boşver konuşsunlar.. ben en çok sana masada "yemezse yemesin" demesine takıldım.. erkeklerin hepsi aynı,düşünmeden konuşuyolar çoğu zaman

yorumlar icin cok tesekkur ederim...haklisin en iyisi tavir almak...mutsuz olmayida goze aliyorsa hersy bitmis demektir.

kesin çözüm o kızı görmeyeceğin bir yere taşın yanı belki başka şehir yada başka mahalle çok sık gidip gelmezsin şimdilik bunu yapabilirsin eşininde seni anlaması gerekiyor bence eşine kendisinin aynı durumda olsa ne hissedeceğini sor

kesin çözüm o kızı görmeyeceğin bir yere taşın yanı belki başka şehir yada başka mahalle çok sık gidip gelmezsin şimdilik bunu yapabilirsin eşininde seni anlaması gerekiyor bence eşine kendisinin aynı durumda olsa ne hissedeceğini sor

kizi zaten ck fazla grmyrz ayda bir, byramlrda vs ama buda huzurumuzu kacirmaya yetyor..

Vallaha bence sen bu konun üzerinde durdukca daha cok o kizi esinin gözünde yüceltiyorsun....daha dogrusu daha cok aklina sokuyorsun, adam coktan unutmus, silmis gitmis eskiyi, sen durmadan bunu gündeme getiriyorsun.

Kisanc bir yapin var, anliyorum ama kendine güven güzelim, neticede o kiz esini istememis, yani birseyler olsaydi olurdu, öyle degilmi?

Siz birbirinize nasip olmussunuz!

Bence hic umursama, kiskancliginda fazla belli etme.

benim başımdan böyle birşey geçse ne hissederdin diye sor. onun yorumunu al.

o kızın bulunduğu ortama girmemeye çalış yada denk geldiğinde göreyim bakalım akıllı kocamı şimdi nasıl değişiceksin yine diye fısılda ona. büyük ihtimal huzursuz olacaktır. saa iyi davranmaya çalışacaktır orada.

sinir bi durum,ben olsam çok kızardım.ama sürekli karşılaşılmıyorsa o kadar da kendini kasma...

cozduk durumu cok sukur..birdaha yapmayacakmis soz verdi bakalim bekleyip gormek kaldi geriye...yorum yapan herkeze cokk tesekkur ederim.

Acaba sen bu konuda hassas olduğun için abartıyor olabilir misin.
Yani belki de bakışları falan aslında kuruntu yapıyor olabilirsin.
Eğer yapmıyorsan ve gerçekten bakışları falan rahatsızlık boyutundaysa demekki hala unutamamış. Ve bu durumda senin dert etmen gereken şey çok daha ciddi.

Ben olsam çözüm olarak hiç görüşmemeyi seçerdim. Görüşmek zorundaysanda sadece izleyici olmanı aşırı tepki vermemeni tavsiye ederim.

ben teyzenin kızının yerinde olsam bana o gözle bakan kuzenimi bir daha görmek bile istemem.
hoş bizde olmaz böyle şeyler.
normal bakamıyız. kardeş gördüğümüz içinde asla bu olaylar yaşanmaz.
empati yaparsam eğer,o kızın yerinde olsam,kuzenimin olduğu ortamlara girmemeye dikkat ederim.

Birincisi bence eşini üzmemek adına her dediğini yapmayı bırakmalısın. Senin de duruşunun çok önemli olduğunu bilsin ve hoşuna gitmese de bazı şeylere katlanması gerektiğini anlasın. ıkincisi eşin seni başkası uğruna kırıyor. Ayda yılda bir görüştüğü birisine önceden sevgili olmak istediği birisi için seni kırmaması gerektiğini iyice anlamalı. Ben kızın yerinde olsam acayip rahatsız olurdum. Kuzenlerimden birisi bana teklif etse bir daha görüşmez, bulunduğu ortama girmezdim.

sen nıye kıza cephe alıyorsun onu anlamadım. kımsenın bır kabahatı yok baktıgında. kocanın kıskanman hosuna gıdıyor onun ıcınde yapabılırm

Bence gereksiz kıskançlık yapıp kendinizi de eşinizi de bunaltıyorsunuz, hatta kıskanmanız eşinizin hoşuna gidiyor da kasıtlı yapıyormuş gibi geldi bana, ama sonra bunalacak bu kıskançlığınızdan...

Eşiniz daha önce bu akraba kızına sadece çıkma teklif etmiş o kadar, bir beraberlik bir aşk yaşanmamış kızda o zaman reddetmiş şimdi evliyken mi yanaşacak eşinize?

Ayrıca bu tür kıskançlıklarla eşinizi uzak tutmaya çalışarak bir şeyler yaşanmasına engel olamazsınız ki..
Ha ben böyle şeylerden hoşlanmam midem bulanır diyorsanız eşinizle bu durumu da konuşmuşsunuz, tek çare aldırmıyormuş gibi yaparak böylece eşinizin o kıza davranışlarını pekiştirmemiş olursunuz...

eşinizin kuzenine yaptığı teklif zaten kötü bir olay...(karşıyımm akraba arası bu tarz olaylara).
bunu size anlatması,onun yanında hareketlerinde farklılık bunlar çok kötü şeylerrr eşinizin her istediğini yapmak bana göre yanlış insan sadece abartmadan KARŞILIKLI bi şekilde fedakarlık yapmalı...karşılıklı değilse bir yere kadar karşısında köle yokk..bunu açık açık söylerdimm...
kızın yerindede olsam eşinizle görüşmek istemezdimm..

annem der ki" eşine asla kıskandığını belli etme.çünkü hoşuna gider daha çok yapar" bence de sizin durum da öyle .sizi seviyorsa bence kıskanmanız hoşuna giyor.bence ciddiye almayın.hatta bu durumla ilgili şakalr yapın.

Back
X