Hıçbir söylediğine inanma .Ben yapsam ne yapardın de .Topla onun bavulunu koy kapıya sürünsün edepsiz .Açma telini.Burda biri vardı adam gitti sonra dönmüş kuzu kuzu .Gözü korksun.Günaydın sabaha dek bütün konuşmaları toplayip kaydettim ve ekran görüntüleri ni de kaydettim.kadın normalde kapalı fotoğraf lar göndermiş onlarda kapalı şükür ki sanal seks olayıla karşılaşmadım. Fa cenin açık olduğunu görünce yazdı bende eşim mis gbi konuştum ara da sesini duyuym karım uyuyor dedikçe üç aradı açtım bu saatte çocuğundan da mi utanmiyon dedim kapadı hemen Kadını tehdit ettim eşinin isim Soyisim, is yerini biliyo rum( kanımca beraber calisiyo) . Bahsettgim gorumcemin de evine girip cikiyor kiz. Yarin ona anlaticam dedim korktu baya allahın peygamberin aşkına pişmanım Demeğe başladı bender kapadı m o face yi..,Eşim sabah 6 da giderken kalkmak istemedim uğurlamaya kızdı sabaha kadar uyumadin dedi şimdi uğurlamaya gelmiyorsun filan bu gitti bende ardından yazdım hemen whatsap dan al bal ne yaptım sabaha kadar dedim çektihım ekran fotoları gönderdim. Aradı 2 saattir onla konustük ağladı Zir la di. Ilk tanıştığım iz da kendisini askeri okula yerleşince aldatan bi kızdan bahsetmişti o kız bu dedi intikam almak için konuştum dedi. Bu da kaydetmis benim gbi konusma lari gönderdi. Aksama dahada ispatlo cam dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?