lütfen akıl verin

gzm_7

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2015
20
2
29
2 aylık evliyim. dün eşimle cok kötü kavga ettik. kısaca anlatayım size. evlilik hazırlıkları sırasında eşimin ailesi kredi çekmiş. şimdi onu bize ödetiyolar. benim aldığım maaş oraya gidiyor. dün maaş günümdü ve ayrıca ablamın doğum günüydü hediyemi aldım oraya gidecektim eşim aradı gitme dedi. göndermedi beni. neden? cünkü ailesine para yetiştirmem lazım. kavga sırasında neredeyse beni dövecekti. üzerime yürüdü. bundan sonra bana annem babam demiceksin hiç bi yere göndermicem seni dedi. herşeyi engeller ama bunu engelleyemez. moralim cok bozuk ne yapacağımı bilmiyorum :KK43:

2 aylık evliyim. dün eşimle cok kötü kavga ettik. kısaca anlatayım size. evlilik hazırlıkları sırasında eşimin ailesi kredi çekmiş. şimdi onu bize ödetiyolar. benim aldığım maaş oraya gidiyor. dün maaş günümdü ve ayrıca ablamın doğum günüydü hediyemi aldım oraya gidecektim eşim aradı gitme dedi. göndermedi beni. neden? cünkü ailesine para yetiştirmem lazım. kavga sırasında neredeyse beni dövecekti. üzerime yürüdü. bundan sonra bana annem babam demiceksin hiç bi yere göndermicem seni dedi. herşeyi engeller ama bunu engelleyemez. moralim cok bozuk ne yapacağımı bilmiyorum :KK43:
gerçek yüzünü göstermeye başlamış :KK12:
tavrın net olsun
birbirinize alışma sürecindesiniz..
çalışan maaşlı bi bayansın
ezdirme kendini ailen konusunda asla taviz verme
baştan taviz verirsen toparlayamazsın

ablanın doğum gününü kutlanmanda ne varmış..ailenle görüş tabiki evlendin diye seni böyle kısıtlayamaz..

Ne haddine bir erkek karisinin gidecegi yere karisir, hele de ailesiyle gorusmesine nasil karisabilir? Kapiyi çekip cikacaktiniz. O kadar macoysa esinin parasiyla dugun yapmasaymis.
Lafa gelince horozlanan adamlara yuz vermeyin allah askina, siz ona ablana gidemezsin deseydiniz, karim gondermiyor ben gidemeyecegim diyip oturur muydu yoksa size bitaraflariyla guler miydi acaba :KK12:

ben anlamadım şimdi..ablanıza göndermemekle ailesine para yetiştirmenin?
yaptığı hayvanlık desem değil,hiçbir hayvan eşine bu şekilde davranmaz..
en uyuz olduğum şey de,kocam beni aileme göndermiyor lafı,,ne hakla ne cüretle??

balık bastan kokar canım!!! sende tepkını koy ortaya!!! aıle soz konusu ıse akan sular durur benım ıcın, es mes dınlemem basar gıderım, bunun ıcın ne ızın alırım ne sorarım ben gıdıyorum der gıderım, 5 yıldır tanırız bırbırımızı bugune kadar asla aıleme laf soylettırmemısımdır ve asla aıle ılıskılerıme karıstırmamısımdır esımı....
hem sen nıye oduyorsun kredıyı, bırak esın kendı maasından odesın senınkı ıle evın kalan ıhtıyaclarını gıderın, hem odemesenız ne olur borc sızın ustunuze degıl kı kımse sızı kovalamaz aılesı dısında onlarda bu borcun altına gırdıler ıse kendılerı odesınler bır zahmet , elaleme dugunu bız yaptık ama herseyı sız yapmıs oluyorsunuz bu durumda...

HEMEN ISTEN CIKIYOSUN ENAYİMİSİN SEN ALDIĞIN PARAYI ONLARA SORGUSUZ SUALSIZ VERİYOSUN NEYAPARLARSA YAPSINLAR SAYGISIZLIĞIN EDEPSİZLİĞİN BÖYLESİİ ÇOK KIZDIM VALLAHİ..HALEN ÇALIŞMAYA DEVAM EDERSEN ÜZGÜNÜM AMA BOYUN EGMIS OLURSUN...

Oha yaaaaa:KK57:
bu erkekler nasıl bukadar düşüncesiz varlıklar ...
2 ayda dövecek gibi mi oldu size hemde para pul yüzünden.
ablana d.gününe yollamamak ne demek bencil varlıklar ...
canım bırak çık işten sanki kazandığın parayı rahatlıkla yiyebiliyor musun ki !
yapamıyorum hem ev hem iş zor oluyor de çalışmıycam de kavga ettim ayrıldım iş yerinden de. oh bulmuşlar enayi gibi tövbe yaaa

Hiç taviz vermeyin. Bana bundan sonra annem babam demiyeceksin, göndermeyeceğim seni ailene gibi laflar edecek olan adamın alnını karışlarım. Ne varmış yani ablanıza doğumgünü hediyesi aldıysanız. Eşiniz benim eşimin yerinde olsa çıldırır herhalde. :) Annem, abim, yengem ve üç yeğenim, kayınvalidem, kayınpederim ve bekar kayınbiraderim hiçbirinin doğumgününü es geçmiyorum.

evlilik hazırlıkları için kredi çekip geline ödetmek ne demektir ya ?
sonrada böbürleniyorlardır millete biz düğün yaptık biz şunu yaptık bunu aldık diye :KK11:

başından ipleri eline vermişsiniz hata sizde
bu kadar kör olmayın ya

hemşireyim ben onun şerefsizliği yüzünden işimi bırakmak istemiyorum. ama böyle yapmasına da dayanamıyorum artık.

olay doğum gününe gitmem değil ailesi de onu sıkıştırmış kredinin günü geçiyo diye

Bu krediden haberiniz var mıydı?belki aile biz Öncü oluruz siz ödersiniz falan mı yaptılar acaba?

X