Hanimlar adetime 8 gün var ve ben bu ay ovülasyon testi kullandim.Hamile olma ihtimalim var sanirim ama dün geceden beri belim çok ama çok ağrıyor,o kadar ki hiç bir iş yapamiyorum yattiğım yerde bile sürekli sizlıyor,dun gece ateşim cıkti ve bir ateş düşürücü aldim.Ateşim büyük ölçüde geçti ama bel ağrimdan duramiyorum ve kasiklarima da hafif hafif sancilar giriyor.Ne yapmaliyim.Acaba acile filan mi gitsem belden aşağım tutmuyor
Yorumunuz icin tesekkur ederim.Yalnız bildiğim kadariyla idrar yolu enfeksiyonunun ilk belirtileri idrar yaparken yanma ve agrı hissidir bende o belirtilerin hiçbiri yok yalnızca sürekli devam eden bel ve kasık ağrım var
evet benimde tek dileğim hamileysem bunun sağlıklı bir gebelik olmasi çünkü geçmişte 4 tane düşüğüm var maalesef.2 gündür bel ve kasik ağrimdan hiç hareket edemiyordum ama bu sabah uyandiğimda ağrilarim oldukca hafiflemişti sanirim dinlenmemin faydasi oldu.
evet gerçekten cok erken ama bir onceki gebeliğimde de ayni bu şekilde ağrilarim vardi.Fakat bugün bir nebze daha iyiyim.Fazla heveslenmekte istemiyorum çünkü bu agrilarin başka sebepleride olabilir.Zaten hamile olsam bile bu saglikli bir gebelikmi olur onuda bilmiyorum her halukarda sevinemiyorum yani
vet gerçekten cok erken ama bir onceki gebeliğimde de ayni bu şekilde ağrilarim vardi.Fakat bugün bir nebzedaha iyiyim.Fazla heveslenmekte istemiyorum çünkü bu agrilarin başka sebepleride olabilir.Zaten hamile olsam bile bu saglikli bir gebelikmi olur onuda bilmiyorum her halukarda sevinemiyorum yani