Allah razı olsun senden bana da bi dua okuyup gönderir misin şuanBir gece kalk teheccud kil yalvararak dua et icinden geldigi gibi. Sonucunda kesinlikle senin icin en iyisi olur ve bu sonuca sevinirsin. Benim teheccudle kabul olmayan duam olmadi ayni gun kabul odlugu bile oldu ama bazende istedgim gibi kabul edilmedi ve daha iyi birsey oldu bende hepsini kabul edilmis sekilde goryorm
Ne alaka? Sevgililer zaten yorumunuzdan hic bir sey anlamadimDua topiklerine konu acsaydiniz keske
Allah eger sizi birbirinize yazdiysa kimse engel olamaz ama su da var ki, adam benim sevdigim var diyebilir
Bunu diyemeyecek kadar pasifse, nasil evlenip karisini cocugunu koruyacak?
En azından ben elimden geleni yapiym gerisini Allah görüyo da biliyo da lütfen bi dua okuyun sizde gerisi hayırlısıyla Allah a kalmış .Sevgiliniz isterse ben bu kizla evlenicem ister kabullenin ister kabullenmeyin bu benim hayatim yoruldum diyebilir kirmak istemiyorsa sizinle evlense de olur evlenmese de olur demek ya da yarin bir gun hep annemin lafina bakicam demek cunku daha sizinle evlenmek istedigi konusunu halledemeyen biri
Mesajımı tam okumadınız herhalde ama ben yine de yaziym sizin için ben hayırlısı ise olsun hayırsızsa Allah tamamen bozsun diye dua ediyorum ben sadece bu belirsizlikten kurtulmak için dua istiyorum olacaksa hayırlısıyla Allah önümüzü açsın diyorum sadece olsun demek sadece cahilliktir .. Siz de dua okuyup gönderirseniz hayırlısı diyerek sevinirim teşekkürler şimdidenBence bu isin olmasi icin bu kadar israrli dua edeceginize hayirlisi olsun diye dua edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?