- Konu Sahibi cocukoloji
Kızlar 5kez negatif aldıgım medicalpark merkezinde devam mı etmeliyim, bnim tüm tedavi süreçlerimi bildikleri için yoksa yeni bir yerde en baştanmı başlamalıyım lütfen tecrübeli olanlar fikirlerinizi paylaşın...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de 5 deneme yaptım 3 farklı merkezde. Araştırın daha iyi, aklınıza daha yatan bi yer varsa oraya gidin. Benim önceki iki merkezde içime sinmeyen şeyler vardı 3.gittiğim merkez çok içime sindi eğer hamile kalamasam orda denemeye devam ederdimKızlar 5kez negatif aldıgım medicalpark merkezinde devam mı etmeliyim, bnim tüm tedavi süreçlerimi bildikleri için yoksa yeni bir yerde en baştanmı başlamalıyım lütfen tecrübeli olanlar fikirlerinizi paylaşın...
Hangi medikal park hastanesine gidiyorsunKızlar 5kez negatif aldıgım medicalpark merkezinde devam mı etmeliyim, bnim tüm tedavi süreçlerimi bildikleri için yoksa yeni bir yerde en baştanmı başlamalıyım lütfen tecrübeli olanlar fikirlerinizi paylaşın...
Canım bence merkez değişin.. ben acibadem de tedavi görüyorum dün 2. Transferim yapıldı.. tavsiye ederim acıbadem i...
Sorun neydi peki? Açıkladı mi merkez niçin tutmadığını..?
Canım her daim yeni göz iyidir ben de 2. Transferimi olacağım olmazsa üçte merkez değiştireceğim iyi bir yer olsa da
Ben de 5 deneme yaptım 3 farklı merkezde. Araştırın daha iyi, aklınıza daha yatan bi yer varsa oraya gidin. Benim önceki iki merkezde içime sinmeyen şeyler vardı 3.gittiğim merkez çok içime sindi eğer hamile kalamasam orda denemeye devam ederdim
İçinize sinmeyen şeyler varsa değişin
Doktorum her şeyi yapıyor elinden gelenin fazlasını yapıyor ama kısmet olmadı diyorsanız kalabilirsiniz aynı merkezde
Ama 5 te fazla bir sayı ben olsam dğiştirirdim heralde
Başka fikirler almak lazım
Başka merkezlerle görüşmeye gidin bi bakalım nasıl bi tedavi planı sunacaklar
Hangi medikal park hastanesine gidiyorsun
Medicalpark bahçelievler Neden bu merkezde 5 kez denedim diye soranlara
Medical park bahçelievler
Neden 5kez burda ve aynı doktor
Çnkü 1kızım oldu 5sene öncesinde bu hastanede ve bu doktorda ve ilk denemede
Ve 2çocuk için başvurduk durum bu 3normal deneme 2dondurulmuş toplam 5kez sonuç negatif
doktor açıklaması ise, denk gelmio dio iyi sperm ve iyi kalite yumurta diyo????
Sorunumuz varikosel sperm yavaşlıgı
Yaşım 33
Hayır önermedi çnkü, sadece ultrasonda çok az görünüo ameliyatlık bir durum yok dedi, çnkü sperm parametreleri iyi bir morfoloji1Benim eşimde de vardı varikosel ameliyatı oldu düzeldi şükür.. doktor ameliyatı önerdi mi canım?
Hayır önermedi çnkü, sadece ultrasonda çok az görünüo ameliyatlık bir durum yok dedi, çnkü sperm parametreleri iyi bir morfoloji1
Sizde ameliyattan sonra ne kdr sürede hamile kaldınız?
Önerebileceginiz bir merkez varmı?Tum belgelerinzle baska bir klinige gdebilirsnz iyce arastrn bu sefer nasip tabiki ama bu iste cok basarili klinkler doktorlar var
Hayırlısı ile güsel haberlerle gel cnm... hangi acıbadem hangi doktor?Canım benim olmadı çocuğum ilk başta eşimde problem vardı ameliyat oldu düzeldi.. sende hersey normal dediler 5 yıl oyaladı Doktorlar.. tüp bebek kararı aldık merkeze gittik ve bende problem olduğunu söyledi hidrosalpenks vardı Eylül de ameliyat oldum..
Dün 2. Tüp bebek transferimi oldum bekliyorum inşallah artık positif olur yıllardır çok yorulduk..
Test günüm 8 temmuz korkulu umutlu bir bekleyişe devam ediyoruz...
Maalesef canim cnku pek bir bilgm yok ben genelde devlette yaptiriyorum tedaviyi uzgunun ☹Önerebileceginiz bir merkez varmı?
Hayırlısı ile güsel haberlerle gel cnm... hangi acıbadem hangi doktor?
Eminim güsell haberler alıcaksın cnm bnde testlerimi bir kaç doktora ön görüşme yapmaya karar verdim fikir almak için , aklımda 2iyi merkez var bakalım ne fikir vericekler...Şahin zeteroglu daha rahim filmi ni görür görmez bu normal değil dedi şok oldum yıllardır normal diyerek oyalamıştı diğer doktorlar bizi.. Allah ondan razı olsun..
Eminim güsell haberler alıcaksın cnm bnde testlerimi bir kaç doktora ön görüşme yapmaya karar verdim fikir almak için , aklımda 2iyi merkez var bakalım ne fikir vericekler...