- Konu Sahibi cocukoloji
Kızlarrr tecrübelilerrrr yardımmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence bu haliyle eksik kalıyor bu soru.. uygulanan tedavi gerçekten kişiye özel tedavi miydi yoksa ortalama tedavilerden birisi miydi, yumurta gelişimi nasıl oldu, embriyoların durumu gelişimleri nasıldı. Merkezlerin kalitelerini belirleyen en önemli şey laboratuvarları sonuçta. Bunlardan yana bir sıkıntı yoksa neden tutunamadığına dair verilen yanıtlar tatmin edici mi? Beş kez denendikten sonra doğru yerde miyim diye düşünmek normal bence.. ben olsam, tüm tedavi dosyamı alır ikinci bir görüş almak için başka merkezle görüşürüm farklı ne söylüyorlar, ya da bu başarısız denemelerdeki sorunu açıklayabiliyorlar mı diye bakarım. Öyle karar veririm.Kızlar 5kez negatif aldıgım medicalpark merkezinde devam mı etmeliyim, bnim tüm tedavi süreçlerimi bildikleri için yoksa yeni bir yerde en baştanmı başlamalıyım lütfen tecrübeli olanlar fikirlerinizi paylaşın...
Çok haklısın cnm kesinlikle bu soru detaylı bilgi vermio öncelikle burda 5kez deneme sebebim 5sene öncesinden ilk tedavimle bir kızımın olması, bu 5denemedede standart tedavi uygulandı, ek bi yöntem uygulanmadı mikroçip gbi, doktorun ek tedavilerin kesin bi faydası olmadgndn kndi mantıgına göre klasik yöntem tarzı sadece, ve maddi anlamda hem çok yıprandık yanı sıra doktorun, hiç bir açıklama getirememesi sonuçlarıma, tamamiyle denk gelmio dio iyi sprem ve yumurta dio tek açımlaması bu ve denilicek bişe yok dio, tamamiyle bu şekildeki tavrı bizi bu noktaya getirdi, tek avantajı bunca denemeden sonra size uygun fiat vermeleri ama oda çöpe atılan bir para gbi gelio bna, şuan kagıtlarımı toparlıorm... siz hangi hastanede tedavi oldunuz? Bnde bi arayıştaım..Bence bu haliyle eksik kalıyor bu soru.. uygulanan tedavi gerçekten kişiye özel tedavi miydi yoksa ortalama tedavilerden birisi miydi, yumurta gelişimi nasıl oldu, embriyoların durumu gelişimleri nasıldı. Merkezlerin kalitelerini belirleyen en önemli şey laboratuvarları sonuçta. Bunlardan yana bir sıkıntı yoksa neden tutunamadığına dair verilen yanıtlar tatmin edici mi? Beş kez denendikten sonra doğru yerde miyim diye düşünmek normal bence.. ben olsam, tüm tedavi dosyamı alır ikinci bir görüş almak için başka merkezle görüşürüm farklı ne söylüyorlar, ya da bu başarısız denemelerdeki sorunu açıklayabiliyorlar mı diye bakarım. Öyle karar veririm.
Aslında standart protokol derken onu kastetmedim. Uygulanan ilaç doz ve türlerini kastettim. Mesela bende gonal f tedavi ile kesinlikle yumurta toplanamadı bir tane önden gelişti iki defa.. o nedenle tedavi protokolü değişmek zorunda kaldı.. bu transferler ilk tedaviden kalan dondurulmuş embriyolar mıydı bu arada. Bir de daha önce çocuk olduysa doktorlar sıklıkla sorun görmüyor denk gelmiyor diyorlar. Haklılar da belki..Çok haklısın cnm kesinlikle bu soru detaylı bilgi vermio öncelikle burda 5kez deneme sebebim 5sene öncesinden ilk tedavimle bir kızımın olması, bu 5denemedede standart tedavi uygulandı, ek bi yöntem uygulanmadı mikroçip gbi, doktorun ek tedavilerin kesin bi faydası olmadgndn kndi mantıgına göre klasik yöntem tarzı sadece, ve maddi anlamda hem çok yıprandık yanı sıra doktorun, hiç bir açıklama getirememesi sonuçlarıma, tamamiyle denk gelmio dio iyi sprem ve yumurta dio tek açımlaması bu ve denilicek bişe yok dio, tamamiyle bu şekildeki tavrı bizi bu noktaya getirdi, tek avantajı bunca denemeden sonra size uygun fiat vermeleri ama oda çöpe atılan bir para gbi gelio bna, şuan kagıtlarımı toparlıorm... siz hangi hastanede tedavi oldunuz? Bnde bi arayıştaım..
Yok bnde her zmn gonalf ile toplandı, evet cnm dondurulmuş embriyolar ilk transferden kalan, 3defa yani tek tedaviden transfer oldu, 1 kez hamile kaldım bu tedavilerde oda erken düşük oldu, kimyasal gebelik diolar, evet bundan seneler öncesinden ilk tedaviden bir kzım var bu yerden, sizce ne yapim başka yer ilemi görüşim?Aslında standart protokol derken onu kastetmedim. Uygulanan ilaç doz ve türlerini kastettim. Mesela bende gonal f tedavi ile kesinlikle yumurta toplanamadı bir tane önden gelişti iki defa.. o nedenle tedavi protokolü değişmek zorunda kaldı.. bu transferler ilk tedaviden kalan dondurulmuş embriyolar mıydı bu arada. Bir de daha önce çocuk olduysa doktorlar sıklıkla sorun görmüyor denk gelmiyor diyorlar. Haklılar da belki..
Ben olsam görüşürdüm.. dediğin gibi burada belki indirim alıyorsun daha ucuz gibi görünüyor ama sonuç alamadığında ucuz pahalı bir anlamı olmuyor. Şu an dondurulmuş var mı? Yeni tedavi mi gerekiyor bu arada.Yok bnde her zmn gonalf ile toplandı, evet cnm dondurulmuş embriyolar ilk transferden kalan, 3defa yani tek tedaviden transfer oldu, 1 kez hamile kaldım bu tedavilerde oda erken düşük oldu, kimyasal gebelik diolar, evet bundan seneler öncesinden ilk tedaviden bir kzım var bu yerden, sizce ne yapim başka yer ilemi görüşim?
Hayır dondurulmuş yok olsada kullanmam, labratuarlarınında çok iyi oldgnu düşünmüorum, evet en baştan başlanılıcak, sizin tavsiyeniz varmı hastane? Siz hamilemisiniz?Ben olsam görüşürdüm.. dediğin gibi burada belki indirim alıyorsun daha ucuz gibi görünüyor ama sonuç alamadığında ucuz pahalı bir anlamı olmuyor. Şu an dondurulmuş var mı? Yeni tedavi mi gerekiyor bu arada.
Çok saolun fikriniz için, bnde şuan arayıştayım bakalım hayırlısı olsun hepimize sizin kaçıncıda tuttu?Canım o kadar negatiften sonra bence merkez degistirmelisin. Özel merkez arıyorsan ben bahçeci fulya merkezine gittim.cok memnun kaldım tavsiye ederim bazen merkez değiştirmek iyi gelebiliyor çünkü inşallah güzel sonuçlar alırsın
Ben yurt dışındayım o nedenle bilmiyorum. Ama Türkiye’deki doktorum Tekzen Çamlıbel.. orada olsam kalamış tüp bebek merkezinde ona yaptırırdım muhtemelen.Hayır dondurulmuş yok olsada kullanmam, labratuarlarınında çok iyi oldgnu düşünmüorum, evet en baştan başlanılıcak, sizin tavsiyeniz varmı hastane? Siz hamilemisiniz?
Güsel haberlerini bizlerlede paylaş olurmu cnmm...Ben yurt dışındayım o nedenle bilmiyorum. Ama Türkiye’deki doktorum Tekzen Çamlıbel.. orada olsam kalamış tüp bebek merkezinde ona yaptırırdım muhtemelen.
Benim de iki negatiften sonra 3. Transferim oldu iki gün önce. Test günüm 6 Temmuz. Bekliyoruz bakalım. Diğerleri taze transferdi bu kez dondurulmuş oldu.
Umarım canım, güzel haber alır ve de paylaşırım..Güsel haberlerini bizlerlede paylaş olurmu cnmm...