Lütfen anlayan baksin ultrason ve kan sonucu

Ozlemy22

Çok şükür Rabbim ❤😇
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2018
293
102
103
29
Screenshot_20191114-185612_Gallery.webp
Screenshot_20191114-184826_Drive.webp
en son 2 ekimde adet oldum adetin 3.günü kan verdim sonuç bu klomen verdi doktor kontrolde böyle çıktı 1yumurta oluştu iğne yapmadı hala adet olmadım çıldırıcam artık 1.5 yıldır olmuyor bu sonuçlar ne oluyor çok mu kötü durumum

Polikistik over sendromun var. Fsh ile lh arasinda oran 3.5 kati.
Doğal sekilde hic takipte bulundunmu? Yunurtlaman oluyormuydu bazen olabiliyor.
Ama fsh lh arasi var epey. Ilacla yoluna girer insallah digerlerinde sknti gozukmuyor

Polikistik over sendromun var. Fsh ile lh arasinda oran 3.5 kati.
Doğal sekilde hic takipte bulundunmu? Yunurtlaman oluyormuydu bazen olabiliyor.
Ama fsh lh arasi var epey. Ilacla yoluna girer insallah digerlerinde sknti gozukmuyor
3.5 katı derken orantısız mi yani ? 2kere klomen kullandım ilkinde ben iğne istemedim belki kendi olur diye 2.sindede 1tane yumurta gelişti doktor iğne hakkını daha sonra kullanalım dedi ona rağmen ilişki günleri verdi pco var buna bağlı yumurtlama tembelliği varmış bikac kilo vermen faydalı olcak dedi

3.5 katı derken orantısız mi yani ? 2kere klomen kullandım ilkinde ben iğne istemedim belki kendi olur diye 2.sindede 1tane yumurta gelişti doktor iğne hakkını daha sonra kullanalım dedi ona rağmen ilişki günleri verdi pco var buna bağlı yumurtlama tembelliği varmış bikac kilo vermen faydalı olcak dedi
Pco olduğu icin oranti var demek yani aslinda lh ın fsh tan düsük yada ayni olmasi beklenir fsh tan yüksek degil yani.onu demek istedim.zaten pconun belirtisi boyle

Eki Görüntüle 2554434 Eki Görüntüle 2554435 en son 2 ekimde adet oldum adetin 3.günü kan verdim sonuç bu klomen verdi doktor kontrolde böyle çıktı 1yumurta oluştu iğne yapmadı hala adet olmadım çıldırıcam artık 1.5 yıldır olmuyor bu sonuçlar ne oluyor çok mu kötü durumum
ilaçla düzene girer çok problem değil pko sadece kilo kontrolü şekerle düzeliyor yani şekeri azaltacaksın hatta kullanmayacak hiç yoksa kilondan 5 kilo vermen gerek

Back
X