Erkek İnfertilitesi Lutfen anlayan varsa cevao verebilirmi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Alyazzzm

Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2021
76
36
8
32
3 kez kimyasal gebelik geçirdim sebebi spermogramdan olabilirmi acaba

Eklentiler

• 20210423_131110.webp
    20210423_131110.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 57
  • 20210423_131040.webp
    20210423_131040.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 60
3 kez kimyasal gebelik geçirdim sebebi spermogramdan olabilirmi acaba
Olabilir diye düşünüyorum çünkü verilen örneğin %96sında baş anomalisi görülüyor. Doktorum kimyasal gebelik icin, döllenme oluşurken bir sorun yaşanıyor, rahim sorunlu bebegi kabul etmiyor gibi bir aciklama yapmıştı bana.

Normal spermle dollenme olmadigi icin vücudunuz bebegi kabul etmiyor olabilir. Ama uzman degilim tabi bir bilene sormak lazim.

Çok tesekur ederim bnde öyle düşünüyorum açıkçası keçiboynuzu kürüne başlıyacağım bugün inşallah şifa olur

Keçiboynuzu kürünü kullanmadan önce fsh baktırın yüksekse faydadan çok zarar veriyor. Diğer parametreler normalse sayı hız vs bence sigarayı bırakma ve güçlü antioksidanlarda ilerleme kaydedebilirsiniz. Ben de uzman değilim ama eşim doktor onda da sperm problemleri var. İnşallah düzelir. Ama morfoloji önemli değil diyen de var bu konu tam bir çıkmaz ya

Elif hanım bugün klomen kuanmistim doktordan geldim şimdi catlafma iğnesi yapmadi 10 gün gün aşırı ilişki onerdi sadece tekrar kimyasal olması çok yüksek dedi urolojiye yönlendirdi malesef morfoloji çok düşük cikmis ve düşüklerin sebebi büyük ihtimalle morfoloji dedi rahim embriyoyu kabul etmiyor dedi Allah nasip ederse bikac güne gideceğiz urolojiye bunlarada sigara birakacak fındık fıstık bal vs yemeye de başladı inş faydası olacak sperm hızı sperm normalin üstünde şükür bir gebeninin günlüğü var instagramda orda %1 ile gebe kalan kişiler var Rabbim ınslalah eşinizede eşimede şifa versin tezelden hmcik gebe haberlerimizi alalım sizdeki sorun neydi özel olmazsa

Amin inşallah, Eşimin sperm sayısı normalden az. Hız ve morfoloji normal. Ben de bir kimyasal gebelik yaşadım bence sizin sorun düzeltilir hiç canınızı sıkmayın büyük bir problem değil yani 0 morfoloji ile bile hamile kalan var,

Insallalah elif hanım keçiboynuzu kurunu yaptinizmi sperm sayısını çok cogaltiyomus dene kardeşim bu yolda herşeyi deniyoruz

Yaptırım onuda canım çıkmadı ama şuan coraspirin başladım doğuma kadar iğne sadece düşükler olduğu için canim

Back
X