Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gittim canım öğrendim bir değişiklik yok kız bebek dediCanim doktora gittin mi? Öğrendin mi cinsiyeti?
Merhaba canım ikra meyranın açtığı konuya yazarsan görüp yazacaktır mutlakaBenım bebeğimin cinsiyetini de söyleyin lütfen Eki Görüntüle 2656922
Sizin erkek mi belli oldu sanırımCanim doktora gittin mi? Öğrendin mi cinsiyeti?
En son 19.haftada erkek demişti doktor. Daha sonra gitmedim. Ayın 9'unda detaylı ultrasyonum var.Sizin erkek mi belli oldu sanırım
Allah hayırlı eylesinGittim canım öğrendim bir değişiklik yok kız bebek dedi![]()
Amin canım cümlemizinkiniAllah hayırlı eylesin![]()
Siz ne hissettiniz cinsiyetMerhaba canım ikra meyranın açtığı konuya yazarsan görüp yazacaktır mutlaka
Rüyada ben de defalarca kız bebek gördüm. Emzirdim, altını değiştim bazılarında. Hatta ben değil sadece hamile olduğumu bile bilmeyenler arayıp rüyalarında bir kızım olduğunu gördüklerini söylediler ama doktor erkek dedi. İkinci oğlumda da rüyamda ismini bile görmüştüm kız diye ilk beş aya kadar kız demişti doktorum. sonra erkek olduğunu söyledi başka bir doktor. 3.oglum yolda hayırlısı ile.Bende ilk ayımda rüyamda ismini bile duydum Tuana dediler kulağıma ama doktor erkek dedi canım![]()
Hisler bazen tutmuyor canimSiz ne hissettiniz cinsiyet
hislerim tutmadı benimde hep erkek gibi geliyordu kızım olacakSiz ne hissettiniz cinsiyet