Lütfen anneleri bi bakar mısınız ?

Leonmathilda

Karmakarışık...
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2018
405
392
103
31
Konum.burası değil belki ama lütfen Mune Mune taşıma.
Bebeğim. 9 buçuk aylık dış hiç çıkartmadi.. buaralar çok huzursuz ağlıyor bide zaten grip olmuştu. Grip geçti ama salya herşeyi ısırıyor iştahsız
Ve çok sevdiği mama yi içmiyor, yapıp doktugum mamanin haddi hesabı yok..
Sizce neden içmiyor olabilir bida hiç içmeyecek mi yoksa başka mamaya geçeyim mi ? Biberonu ağzına almıyor cildiriyor. 2 aylıkken beni bıraktı emmeyi hep biberon kullandık ama bilmiyorum ya.

Bebeğim. 9 buçuk aylık dış hiç çıkartmadi.. buaralar çok huzursuz ağlıyor bide zaten grip olmuştu. Grip geçti ama salya herşeyi ısırıyor iştahsız
Sizce neden içmiyor olabilir bida hiç içmeyecek mi yoksa başka mamaya geçeyim mi ? Biberonu ağzına almıyor cildiriyor. 2 aylıkken beni bıraktı emmeyi hep biberon kullandık ama bilmiyorum ya.
Salyası akıyosa diş çıkartıyordur bebekler diş çıkartırken beslenmelerinde sıkıntı oluyor

Aynı şeyleri yaşadım ilk diş 10.ayda cikti bizde mama almama sebebi diş döneminde istahsizliktandir geçicidir korkma diş çıkınca Allahın izni ile yeniden içer mamasini

Diş çıkaracaktır annesi. Her çocukta farklı zamanda farklı şekilde çıkar. Salya artması, ısırma, emme isteği, huysuzluk, bazen hafif ateş hep dişin belirtisi. Zamanı da gelmiş zaten. Yeme alışkanlıkları da çok değişiyor keratalarin bugün çok sevdiğini ertesi gün ağzına sürmüyorlar. Gelip geçici şeyler bunlar. Ek gıda veriyor musunuz? Eline kemirebilecegi şeyler verin damaklarini rahatlatır. Ben benimkine yeşil soğanın beyaz kısmını bile verirdim. Salatalık, havuç, elma artık ne denk gelirse. Tabi kontrollü şekilde hep gözümün önünde olurdu.

Kıyamammm dişlerinden zorlanıyodur..eczaneden diş jeli alın bebekler icin olan bizimki rahatliyodu onunla..bide sogutulan dişlik oyuncaklar varya onlardan verin eline ..saglikla buyusun insalahh

Muhtemelen diş geliyor... deneme amaçlı farklı bir mama alabilirsiniz, veya değişik yiyecekler sunabilirsiniz püre şeklinde. Yemiyorsa zorlamayın ama değişik yiyecekler sunmayı ihmal etmeyin, mutlaka birinden birini yiyecektir :)

Salyası akıyosa diş çıkartıyordur bebekler diş çıkartırken beslenmelerinde sıkıntı oluyor
Aynı şeyleri yaşadım ilk diş 10.ayda cikti bizde mama almama sebebi diş döneminde istahsizliktandir geçicidir korkma diş çıkınca Allahın izni ile yeniden içer mamasini
Diş çıkaracaktır annesi. Her çocukta farklı zamanda farklı şekilde çıkar. Salya artması, ısırma, emme isteği, huysuzluk, bazen hafif ateş hep dişin belirtisi. Zamanı da gelmiş zaten. Yeme alışkanlıkları da çok değişiyor keratalarin bugün çok sevdiğini ertesi gün ağzına sürmüyorlar. Gelip geçici şeyler bunlar. Ek gıda veriyor musunuz? Eline kemirebilecegi şeyler verin damaklarini rahatlatır. Ben benimkine yeşil soğanın beyaz kısmını bile verirdim. Salatalık, havuç, elma artık ne denk gelirse. Tabi kontrollü şekilde hep g
Kıyamammm dişlerinden zorlanıyodur..eczaneden diş jeli alın bebekler icin olan bizimki rahatliyodu onunla..bide sogutulan dişlik oyuncaklar varya onlardan verin eline ..saglikla buyusun insalahh
Muhtemelen diş geliyor... deneme amaçlı farklı bir mama alabilirsiniz, veya değişik yiyecekler sunabilirsiniz püre şeklinde. Yemiyorsa zorlamayın ama değişik yiyecekler sunmayı ihmal etmeyin, mutlaka birinden birini yiyecektir :)

özümün önünde olurdu.

Hepinize teşekkür ederim tatlı anneler.
Yaptığım.pureleri yiyor ama mamaya gelince sadece sabah uyanınca iciyor onun dışında ağzına almıyor hanımefendi.
Eskiden mamaya olurdu mama yetistremiyoruz desek yeridir.
Soğuk dişlik veryoruum,pek sevmiyor
Elma,havuç,ayvayıda atıyor ama ekmeğe bayiliyor ama korkuyorum onuda yutacak diye, belim sirtim.kopuyor ağrıdan. Error veriyorum..
:anne:

Parmağınızı damağında gezdirin dişi kaşıyın. Karbonatla ağzını silin. Sevmediği mamayı değiştirin benim kızımda ayda 1 mama degistirirdik. 1 ay içerdi 2. Ay istemezdi. Diş çıkaramada huzursuz oluyorlar. Rahatlatıcı jeller var onu temin edebilirsiniz. Ben elime ince bezle karbonatlı suyla kasıyordum çok hoşuna gidiyordu.

Bizde 7 ayligiz alttaki iki disimiz cikti ben dis beklemedigim icin anlamamistim ama zorla emiyordu normalde emmeye cok duskyn bi bebek oldugu halde sonra disinin patladigini gordum. Simdi yine ayni nerdeyse zorla emziriyorum ust disleri patlicak galiba kabarmislar. Distendir dis etleri aciyor demekki agzina bisey degdirmek istemiyorlar. Ama arkadasin dedigi gibi parmakla masaj yapiyodum bende o hosuna gidiyodu cok. Mamayi da az yapin icerse tekrar yaparsiniz biraz daha icmezse bosuna hepsi ziyan olmasin bence

Muhtemelen dis yuzunden bizde benzer seyler yasadik bunun yani sira ishalde olmustu o donem
Surekli ağlak ve huysuzdu zor bi donem ama gecici

Parmağınızı damağında gezdirin dişi kaşıyın. Karbonatla ağzını silin. Sevmediği mamayı değiştirin benim kızımda ayda 1 mama degistirirdik. 1 ay içerdi 2. Ay istemezdi. Diş çıkaramada huzursuz oluyorlar. Rahatlatıcı jeller var onu temin edebilirsiniz. Ben elime ince bezle karbonatlı suyla kasıyordum çok hoşuna gidiyordu.
Öksürme oluyor mu ? Ağzı yanakları hep tahriş

Back
X