Lütfen aynı durumu yaşayanlar yazabilirmi moralim okadar bozulduki :(

birharitaci

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2019
73
7
1
Bugün kontrolüm vardı doktor burnum ameliyat öncesinde sağ tarafa doğru eğri olduğu için burnumun derisini alışkanlıktan yine sağ tarafa doğru eğilim gösterdiğini söyledi bu şekilde daha önceki hastalarının masajla düzeldiğini söyledi benim burnumunda düzeleceğini masaj yapmamı söyledi 15 gün boyunca sizinde aranızda ameliyat sonrası böyle bi sorun yaşayan oldumu düzeldimi?

Derinin hafızası var, yeni duruma zamanla adapte oluyor. Doktor kötü bir şey dememiş, neden moraliniz bozuldu? Zamanla düzelecek demek istemiş.

Derinin hafızası var, yeni duruma zamanla adapte oluyor. Doktor kötü bir şey dememiş, neden moraliniz bozuldu? Zamanla düzelecek demek istemiş.
Evet derinin eski haline dönmek istediğini söyledi güzel şeyler duyarım diye düşünüyordum bu şekilde olunca moralim bozuldu düzelmeme ihtimali beni korkutuyor sizde yaşadınızmı aynı durumu?

Evet aynı durumdayım. Şu an üçüncü aydayım. Doktorun deriden kaynaklı olduğunu söylediği asimetrik burun delikleri ve burun ucu bombesi düzeliyor.
Sorun, gerçekten derinin eski şeklini korumasındansa zamanla iyileşiyor.

Sizede çok geçmiş olsun inşallah düzelir zamanla benim 17. günüm yana kayıklık yokmuydu sizde kayılıkta düzeldimi?

Yana kayık değildi ama doktor düzelttim diyorsa bir şans verin. Deri zamanla şeklini buluyor.

Valla aynı durumdayım 3. Ayım ve doktorum çok dürüst öncekide hafif saga kayıktı ve buda öle olucak dedi çünkü bu bozukluk burun kökünden geliyor ve amaliyatlarda burun köküne müdehale edilmiyor dedi masaj yapın dedi yinede o hafif eğrilik kalıcı size söyliyeyim banada dr söledi haklıda ne kadar masajda yapsam saga eğilimli eski hali gibi

Yana kayık değildi ama doktor düzelttim diyorsa bir şans verin. Deri zamanla şeklini buluyor.
Merak ettiğim masajla düzeliyormu ne oranda düzeliyor bu durumu atlatan birilerinin tecrü
Konuyu açma sebebim aynı durumu yaşamış birilerinin tecrübelerinden bilgi edinmek masajla düzeliyormu ne oranda düzeliyor diye sizide o şekilde sandım tekrardan geçmiş olsun

Anladım teşekkür ederim tecrübelerinizi paylaştığınız için inşallah zamanla benimkide en az orana indirgenecek kadar düzelir benim burnumda ameliyat öncesi sağa eğikti

Anladım teşekkür ederim tecrübelerinizi paylaştığınız için inşallah zamanla benimkide en az orana indirgenecek kadar düzelir benim burnumda ameliyat öncesi sağa eğikti
Evet canım ben 3 aydır masaj yapıyorum nafile haklıymış düzelecek diye geçiştirmedi beni eski fotoğraf açtı karşılaştır dedi dogru yüzümde burnun kökünde var o asimetrik ne yasın adam yani pek umutlama diye diyorum hele ki telefonda kendini çekince net belli oluyor ayna gizliyor o kusuru

Benim burun köküm normal kıkırdak kısmı derinin çekmesiyle sağa yaşlanıyor burnumun ucunu diğer yana yaslayıp fotoğraf çektiğimde düzeliyor masajlar işe yarar inşallah

Benim burun köküm normal kıkırdak kısmı derinin çekmesiyle sağa yaşlanıyor burnumun ucunu diğer yana yaslayıp fotoğraf çektiğimde düzeliyor masajlar işe yarar inşallah
Aynı durumdayız sanırım,
Umarım bi düzelme olur burunlarımızda,
Masajı nasıl yapıyorsunuz ?

Aynı durumdayız sanırım,
Umarım bi düzelme olur burunlarımızda,
Masajı nasıl yapıyorsunuz ?
Sizdemi öylesiniz Dün yapmaya başladım burnum ameliyat öncesinde sağa tarafa kayıktı dün kontrole gitmiştim deri sağ tarafa alışık olduğu için yine o tarafa doğru yönelmeye başlamış dedi doktorum sağdan sola doğru masaj yapmamı söyledi siz nasıl bir masaj yapıyorsunuz?

Bende benzer şekilde yapıyorum,
Benimde önceden egri oldugu tarafa meyilli burnum,
Yukardan baktıgımda kemik düz orda bi egrilik yok ama burun ucumda bi egim var.

Bende benzer şekilde yapıyorum,
Benimde önceden egri oldugu tarafa meyilli burnum,
Yukardan baktıgımda kemik düz orda bi egrilik yok ama burun ucumda bi egim var.
İnşallah geçer benimkide sizinkide kaçıncı ayınız masaja nezaman başladınız hala devam ediyormusunuz düzelme oluyormu farkediyormusunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…