Çok normal canım geç döllenme olabilir önemli olan düşük değerle öğrenmek değil önemli olan bundan sonraki artışın nasıl ilerlediği 2-3 günde bir kan vererek artışı takip et bakalım artış nasıl olacakMerhaba son adet tarihim 13 haziran reglimin gecikmesinden 4-5 gün sonra bugün kan testi verdim beta 14.2 çıktı. Çok düşük geldi bana bu normal mi bu şekilde sağlıklı gebelik yaşayanlar var mı ? Lütfen deneyimlerinizi paylaşın. 3 ay önce bebeğimin kalbi durması sonucu kürtaj oldu o yüzden çok endişeliyim..
Bence içinizi ferah tutun daha 1 ay olmamiş geç döllenme olabilir 2 3 gün sonra dekrar verin şimdiden doktora giderseniz sizi korkutacaklardir ya dıs gebelik olabilir kimyasal olabilir diye hic gerek yok bu lafa boşu boşuna strese giriyor insan kendimden biliyorum sağlik ocaginda 2 3 gun sonra kan tahlili verin ordaki ebe sizi rahatlatir eminimMerhaba son adet tarihim 13 haziran reglimin gecikmesinden 4-5 gün sonra bugün kan testi verdim beta 14.2 çıktı. Çok düşük geldi bana bu normal mi bu şekilde sağlıklı gebelik yaşayanlar var mı ? Lütfen deneyimlerinizi paylaşın. 3 ay önce bebeğimin kalbi durması sonucu kürtaj oldu o yüzden çok endişeliyim..
az önce leke gördüm sanırım kimyasal gerçektenBence içinizi ferah tutun daha 1 ay olmamiş geç döllenme olabilir 2 3 gün sonra dekrar verin şimdiden doktora giderseniz sizi korkutacaklardir ya dıs gebelik olabilir kimyasal olabilir diye hic gerek yok bu lafa boşu boşuna strese giriyor insan kendimden biliyorum sağlik ocaginda 2 3 gun sonra kan tahlili verin ordaki ebe sizi rahatlatir eminim
Az önce pembe leke gördüm sanırım gerçekten kimyasalÇok normal canım geç döllenme olabilir önemli olan düşük değerle öğrenmek değil önemli olan bundan sonraki artışın nasıl ilerlediği 2-3 günde bir kan vererek artışı takip et bakalım artış nasıl olacak
Leke kıpkırmıziysa kan gibiyse sıkıntı kahve rengi acik pembe gibi bişeyse. Bu normal canim ben yine diyorum kafana takma olacaği varsa olurAma az önce
az önce leke gördüm sanırım kimyasal gerçekten
Açık pembe ama benim pek ümidim kalmadı ama insallah sağlıklıdırLeke kıpkırmıziysa kan gibiyse sıkıntı kahve rengi acik pembe gibi bişeyse. Bu normal canim ben yine diyorum kafana takma olacaği varsa olur
Var benceRegli 1 gun gecikti kizlar sizce varmi
Simdi yaptim bisi cikmadi bundan oncekide asiri silik bi cizgi daha gordum aksam oldugu icinmi en son yaptigim negatif cikti emin degilim. 3 testte 2. Cizgileri asiri silikVar bence
Bence ümidini yitirme birde tavsiyem fazla araştırm ayaomaman kan geldiği zaman ve aşırı bi sekilde tek tarafli ağrın varsa hemen gitAçık pembe ama benim pek ümidim kalmadı ama insallah sağlıklıdır
Sabah ilk idrarla tekrar yapınSimdi yaptim bisi cikmadi bundan oncekide asiri silik bi cizgi daha gordum aksam oldugu icinmi en son yaptigim negatif cikti emin degilim. 3 testte 2. Cizgileri asiri silik
Ya testim kalmadi bugunde eczane kapaliSabah ilk idrarla tekrar yapın
Yarın tekrarlarsınız ikinci çizgide koyulaşma olur inşallahYa testim kalmadi bugunde eczane kapali
İnsaAllaahta bugunde kan vermeye gidebilirim dun en son yaptigim kasettede silik bi cizgi varYarın tekrarlarsınız ikinci çizgide koyulaşma olur inşallah
Haber verinnn ben de merak ettimİnsaAllaahta bugunde kan vermeye gidebilirim dun en son yaptigim kasettede silik bi cizgi var
Saat 5 ten snra gidicem hayirlisi neyse o olsun ya ama olursa supriz olacakYarın tekrarlarsınız ikinci çizgide koyulaşma olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?