Lütfen bakar mısınız 🙏🏻 Hcg artış

Merimerii

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2020
257
198
23
34
Merhaba güzel anneler ve anne adayları .
15mayıs saat 19:25de hcg 47.28 idi
Bugün(17mayıs) 16:13de hcg 71.54 doktor yoktu acilde verdim.

son adet tarihim16nisan. Lütfen bilgisi olan varsa olumlu birşeyler duymaya ihtiyacım var

Son düzenleme:
Yardımcı olabilecek kimse yok mu

Iki gunde %60 arttis saglikli diye biliyorum
Iki gun sonra tekrar kan verin

Canım iki gün sonra tekrar yaptır sağlıklı gebelikte 2 günde bir iki katı ya da en az yüzde 60 artması gerekiyor seninki çok düşük değil artış artış sanki sınırda gibi aynı lab. Olması çok önemli arada çok fark oluyor

aynı yerde yaptırdım ağlıyorum şuan yani napıcam ben belki normaldir

aynı yerde yaptırdım ağlıyorum şuan yani napıcam ben belki normaldir
Canım saat bile önemli beta da 7.30 da yapsan belki 75 çıkacaktı sen şimdi çok yıpratma kendini bebeğin şu an kesin var ve ona zarar verebilirsin iki gün sonra ki sonucuna bak ilkinde yeterince yukselmeyip sonra çok iyi yükselen gebelikler var ayrıca senin ki çok kötü değil yükselişi sınırda sağlıklı gebeliklerin yüzde 15 inde yüzde 50 artış olabiliyormuş bundan sonraki artışların önemli

ya çok ama çok teşekkür ederim çok iyki varsınız

Yavaş yavaş yükseliyor cici anne kendini bu kadar strese sokma ikiniz içinde zararlı olabilir

yükseliyordur deglmi teyzesi bu kez bırakmaz beni dimi
Tabii bırakmaz güzel annesi. Teyzesinin balına stres yaşatma ve gerilme biraz sakinleş boll boll uyu zaten 3-4 gün sonra seni halsiz hissettirecek küçük cadı şimdiden uyumaya başla

canim benimde artisimin %60 i bulmadigi zamanlar oldu suanda emzirdim uyuyo 2 haftalik pasam Merak etme stres en kotu sey bu surecte 34+1 de strese bagli tansiyon yuksekligi ile gebelik zehirlenmesi yasadim oglumu daha 2 gun once gordum dokundum kokladim taburcu olurken oldu bunlarin hepsi senden ricam lutfen ama lutfen stres yapma umarim bebegin seninledir annesi

Tam 48 saat dolmadan vermissiniz kan, bence kotu degil sonucunuz

Tabii bırakmaz güzel annesi. Teyzesinin balına stres yaşatma ve gerilme biraz sakinleş boll boll uyu zaten 3-4 gün sonra seni halsiz hissettirecek küçük cadı şimdiden uyumaya başla

yaaa sarılabilirmiyizzz cadı yoksa nazlı bi kızmı buuuu

Upuzun ömrü olsun evlatların çok çok iyi geldiniz TM istekleriniz gerçek olsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…