LÜTFEN BAKAR MISINIZ....Hamileliğin Erken Döneminde Su Kesesinin Delinmesi

redlight71

*AŞKIM ve ÇOCUKLARIM*
Kayıtlı Üye
29 Mart 2008
2.267
20
158
54
İstanbul
Arkadaşlar aranızda belki bilen vardır.Ben 16 haftalık hamileyim bugün acil doktoruma gitmek zorunda aldım,bebeğimin su kesesi delinmiş,doktorum 3 gün yataktan kalmıycaksın dedi,3 şişe serum verdi birde antibiyotik.Bu üç gün içersinde su kesesi kendini yenileyebilirmiş yada bebeğimi kaybedebilirmişim.Aranızda bu durumu yaşayanlar var mı?Rabbim ne derse o olur,sizlerde dua edin,hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun...

ciddi bir sorunla karsilasmissin allah bebeginide senide korusun...
benimde 23.haftamda kesem sizinti yapmisti hastanede yatmistim ama seruma gerek yoktu bol su icerek giden suyu yerine tamamladim,,seninki daha ciddi anladigim kadariyla..doktorun tavsiyelerine uy
allah yardimcin olsun

ciddi bir sorunla karsilasmissin allah bebeginide senide korusun...
benimde 23.haftamda kesem sizinti yapmisti hastanede yatmistim ama seruma gerek yoktu bol su icerek giden suyu yerine tamamladim,,seninki daha ciddi anladigim kadariyla..doktorun tavsiyelerine uy
allah yardimcin olsun

Sağol canım Allah razı olsun.Rabbime tevekkül ettim hakkımızda hayırlısı olsun.Allah yardımcımız olsun....

Canım geçen yıl 18 haftalıkken aynı sorunla bende karşılaştım. İkiz gebeliğim vardı bi sabah birden suyum geldi ve hastaneye yattım.Kesesi delinen bebeğim nerdeyse hiç suyu kalmamıştı ama diğerinin hiç bir şeyi yoktu.Doktorum bize hiç şans vermedi rahim o bebeği atacak diğerinide biz dogurtcaz dedi çünkü ciddi bi sorun direk enfeksiyona maruz kalıyor bebekte annede. Dedikleri gibi suyu gelen bebeğim düştü kendiliğinden, diğeri için bizden imza felan aldırlar neyse suni sanci taktılar 2 saat sonunda dogum yabtım ama çok zorr bi sınavdı, yaşamayan bilmez.Sen atlatacaksın inşallah yenileme şansı varmış mesela, moralini yüksek tut hakkımızda hayırlısı...
Bu arada şuan 8 haftalık hamileyim, bu kez tek ama düşük riskim var yine nabcaz bilmiyorum ne nazlı bebeklerimiz var hep annelerini üzüyorlar :)) dualarım seninle sende eksik etme inş habersiz bırakma bizi..

geçmiş olsun bitanam yat dinlen rabbim tez zamanda şifa versin inşallah

Allah razı olsun.Hepinize teşekkür ederim,dualarınızı eksik etmeyin ne olur.Şu anda bekleme dönemindeyiz,Rabbim ınşallah sizlerinde yardımcısı olsun.Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun...

geçmiş olsun .2 ay önce bende aynı sorunu yaşadım 24.haftada su kesem açılma yapmış ve bebeğimin suyu azalmıştı.kanama ve sancı sonrası erken doğum yaptım ve bebeğimi kaybettim .moralini bozma yazdıklarım yüzünden seninki yenileneme durumu varmış ne güzel inşallah tez vakitte iyi olursunuz.moral çok önemli dinlen yavaş hareket et.Allah seni ve bebeğini korusun hakkınızda hayırlısı olsun.iyi şeyler düşün moralini yüksek tut.

ıyi akşamlar arkadaşlar,maalesef su kesesi kendini tamamlayamadı,şu anda bebeğim canlı ama hiç suyu yok doktorlar kalbinin durmasını bekliyolar.Kalbi durmadığı için müdahele etmek istemiyolar bu gün yarın kalbi dururmuş ya da düşük yapıp erken doğum yapmamı bekliyolar,Gerçekten zor anlar yaşıyoruz ailecek.Nolur dualarınızı eksik etmeyin.Hayırlısıyla Rabbim kolaylıklar versin.Allahım kimseye de böyle bir acı yaşatmasın..

cok uzuldum...
umarım tekrar hamıle kalır ve saglıkla alırsın bebegını kucagına...
Rabbım sabırlar versın...

çok geçmiş olsun canım ama ne olursa olsun moralini yüksek tutmaya çalış benım bı tanıdığımın da boyle bı sorunu vardı hep azar azar suyu gelıyodu ama oylede atlattı ve bebeğı sağlıklı bı şekılde doğdu ama tabı bu sorunun detaylarına da bağlı,sağlık olsun Allah hayırlısını versin inşallah hepimize:Saruboceq:

Benim arkadasımı. Basına geldi 17 haftalikken su kesesi patladı ikizdi bebekleri altli üstlü bebeğin syı hiç kalmamış hastanede yatıyor suanda enfk dolayı böyle olmuş diğer bebek iyi suyu patlayan bebek yasıyordu hala 26 haftalikken dogum yaptircaklarmis asama şansı olabailirmis o zaman su kesesi asadan açılmış onu dedi başka yerden olsaydı kapanabilirmis diye demişler ona inşallah seninki düzelir

Ay çok büyük gecmis olsun Rabbim bı mucize yapar belki ondan Umut kesilmez o arkadasiminda suyu biten bebek için umudunuzu kesin demişler suanda 21 haftalık arkadasım

Arkadaşlar öncelikle ilginize çok teşekkür ederim.Maalesef bebeğimin kalbi daha fazla dayanamadı ve perşembe gecesi erken doğum yaptım daha sonra da anesteziyle kürtaj.Ne biliyim böyle zamanlarda insanın duyguları çok karışık oluyor,içimde bir boşluk var ama Allahım verdi Allahım aldı,kul olarak yapacak hiç bir şeyimiz yok.Rabbim bizi böyle sınadı herhalde,Allah cümlemizin evlatlarına sağlık,sıhhat ve uzun ömürler versin

rabbim sana sağlık ve sabır versin.ben de yaşadım bebeğimin kalbi durdu.aldılar.şuan tekrar hamileyim, bir buçuk aya kadar doğumum var.rabbim isteyen herkese sağlıklı ve uzun ömürlü bebekler versin.inşallah sağsalim yeniden hamile kalırsın.

Back
X