Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testin markası ne canım bebe time, albi, mirlatech gibi bazı testler yanıltabiliyo yarın kan verip sonucu teyit edebilirsin
Var gibi hayırlı olsun
Canım var inş hayırlı olsun belirtilerini yazarmisi
Testin markası ne canım bebe time, albi, mirlatech gibi bazı testler yanıltabiliyo yarın kan verip sonucu teyit edebilirsin
Canım yarın kan ver bilmiyorum bu test nasıl ama kesin sonucu kan testiyle alabilirsinTestin markası bu
Adetten günüm gelmeden yaptığımda negatif sonuç tu smdı geçince yaptım boyle cıktı smdıden heveslenmıyım barı,Canım yarın kan ver bilmiyorum bu test nasıl ama kesin sonucu kan testiyle alabilirsin
Bence varsa hepside sonuç verir bende bu gebeliğimde hiç duymadığım bilmediğim Bi markayla öğrendim kanda da 128 çıktı varsa hepsi doğru sonucu verir bence erken yapılmadığı sürece tabiTestin markası bu
Canım adetin geçince test yapmak lazım zatenAdetten günüm gelmeden yaptığımda negatif sonuç tu smdı geçince yaptım boyle cıktı smdıden heveslenmıyım barı,![]()
Ben adet olcam sanıyordum adet olacak gibi belirtileri vardı ama 2 3 gundur bas donmesi azda olsa midem bulanıyorduCanım var inş hayırlı olsun belirtilerini yazarmisi
Adet olcam sanıyordum adet olacak ısım gbı belirtilerin vardı ama 2 3 gundur bas donmesi azsa olsa mide bulantı vardıCanım var inş hayırlı olsun belirtilerini yazarmisi