Lütfen bakar mısınız

fead

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2016
480
201
103
33
kızlar Allah rızası soruma cevap verin
Beta hcg değerleri makineden makineye değişiyor mu?
Benim şu an beta hcg değerim 3096 ama kese görünmüyor
Hcg değerine göre 3000 ler 3 haftalık görünüyor?
Haftaya göre mi değere göre mi bakmalıyız kesenin görünme durumuna??

kızlar Allah rızası soruma cevap verin
Beta hcg değerleri makineden makineye değişiyor mu?
Benim şu an beta hcg değerim 3096 ama kese görünmüyor
Hcg değerine göre 3000 ler 3 haftalık görünüyor?
Haftaya göre mi değere göre mi bakmalıyız kesenin görünme durumuna??
3haftalksa eger gorunmeyebilir keseniz ama degerinizde cok iyi dr.unuzla gorustunuzmu

3haftalksa eger gorunmeyebilir keseniz ama degerinizde cok iyi dr.unuzla gorustunuzmu
Evet kendi doktorum başka bi şehirde ona gidemiyorum söylediğimde görünmesi lazımdı dedi, yaşadığım şehirdeki hcg yaptırdığım doktor ise pazartesi (yani yarın) görebiliriz diyor..

Evet kendi doktorum başka bi şehirde ona gidemiyorum söylediğimde görünmesi lazımdı dedi, yaşadığım şehirdeki hcg yaptırdığım doktor ise pazartesi (yani yarın) görebiliriz diyor..
Ozmn bi yarn gorun bakalm cnm ne diyecek bende merak ettm

Hayırlı olsun gebeliğiniz. 3000 ler nasıl 3 haftalık oluyor? Benim 3 buçuk haftada 370 falandı değerim.

Hayırlı olsun gebeliğiniz. 3000 ler nasıl 3 haftalık oluyor? Benim 3 buçuk haftada 370 falandı değerim.
Teşekkürler ,Aralıkları çok garip bu hastanenin internettekine benzemiyor bak şu şekilde
0-50 1.hafta
50-500 1-2.hafta
100-5000 2-3.hafta
5000-10000 3-4 hafta
...

Teşekkürler ,Aralıkları çok garip bu hastanenin internettekine benzemiyor bak şu şekilde
0-50 1.hafta
50-500 1-2.hafta
100-5000 2-3.hafta
5000-10000 3-4 hafta
...
Canım benm beta 856 çıktı doktorum 4+2 demişti baya garip o hastanenin ki

Sağlık ocağı varsa orada tekrar kan verin bugün. Beta hcg ye baksınlar. Aile hekimi de bilgilendirir kaç haftalık olduğu konusunda. Tabii ultrason yoktur.

İkiz olabilir mi acaba? Onda beta hcg yüksek çıkıyormuş ama yine de 3000 2. Hafta için çok fazla. Üçüz, dördüz falan mı yoksa? :) enteresan.

Canım benm beta 856 çıktı doktorum 4+2 demişti baya garip o hastanenin ki
Evet başta burda yaptırdım diye değiştirmedim sonra, canım senin gebeliğin yeniyse atmamışsındır belki belgelerini, yaptırdığın herhangi bir hcg değerlerinin aralıklarına bana atabilir misin?

Sağlık ocağı varsa orada tekrar kan verin bugün. Beta hcg ye baksınlar. Aile hekimi de bilgilendirir kaç haftalık olduğu konusunda. Tabii ultrason yoktur.
Canım ben ilçedeyim bu ilçe hastanesinde ve sağlık ocağında kan testi yok yoksa ben her gün vermek istiyorum kan :(

Evet başta burda yaptırdım diye değiştirmedim sonra, canım senin gebeliğin yeniyse atmamışsındır belki belgelerini, yaptırdığın herhangi bir hcg değerlerinin aralıklarına bana atabilir misin?
Yeni Cnm da ben almadım beta sonucunu tel de görüştük doktorumla zaten bi kez yaptırdım

Aralıkları çok garip bu hastanenin internettekine benzemiyor bak şu şekilde
0-50 1.hafta
50-500 1-2.hafta
100-5000 2-3.hafta
5000-10000 3-4 hafta
...
Evet garip gercekten dusundumde ben asilama yaptrmstm asilamadan 12 gun snra degerm 36 ydi sizinki bayagi yuksek 2gun snra yaptrdgmda 110lara ckmsti hatta dr.um degern 3 4katna ckms ikiz olablr demsti

Evet garip gercekten dusundumde ben asilama yaptrmstm asilamadan 12 gun snra degerm 36 ydi sizinki bayagi yuksek 2gun snra yaptrdgmda 110lara ckmsti hatta dr.um degern 3 4katna ckms ikiz olablr demsti
Keseleri kaçıncı hafta görmüştün hatırlıyor musun

Back
X