Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3haftalksa eger gorunmeyebilir keseniz ama degerinizde cok iyi dr.unuzla gorustunuzmukızlar Allah rızası soruma cevap verin
Beta hcg değerleri makineden makineye değişiyor mu?
Benim şu an beta hcg değerim 3096 ama kese görünmüyor
Hcg değerine göre 3000 ler 3 haftalık görünüyor?
Haftaya göre mi değere göre mi bakmalıyız kesenin görünme durumuna??
Evet kendi doktorum başka bi şehirde ona gidemiyorum söylediğimde görünmesi lazımdı dedi, yaşadığım şehirdeki hcg yaptırdığım doktor ise pazartesi (yani yarın) görebiliriz diyor..3haftalksa eger gorunmeyebilir keseniz ama degerinizde cok iyi dr.unuzla gorustunuzmu
Ozmn bi yarn gorun bakalm cnm ne diyecek bende merak ettmEvet kendi doktorum başka bi şehirde ona gidemiyorum söylediğimde görünmesi lazımdı dedi, yaşadığım şehirdeki hcg yaptırdığım doktor ise pazartesi (yani yarın) görebiliriz diyor..
Aralıkları çok garip bu hastanenin internettekine benzemiyor bak şu şekildeOzmn bi yarn gorun bakalm cnm ne diyecek bende merak ettm
Teşekkürler ,Aralıkları çok garip bu hastanenin internettekine benzemiyor bak şu şekildeHayırlı olsun gebeliğiniz. 3000 ler nasıl 3 haftalık oluyor? Benim 3 buçuk haftada 370 falandı değerim.
Ağrı yaşam hastanesi (özel)Hangi hastane?
Canım benm beta 856 çıktı doktorum 4+2 demişti baya garip o hastanenin kiTeşekkürler ,Aralıkları çok garip bu hastanenin internettekine benzemiyor bak şu şekilde
0-50 1.hafta
50-500 1-2.hafta
100-5000 2-3.hafta
5000-10000 3-4 hafta
...
Evet başta burda yaptırdım diye değiştirmedim sonra, canım senin gebeliğin yeniyse atmamışsındır belki belgelerini, yaptırdığın herhangi bir hcg değerlerinin aralıklarına bana atabilir misin?Canım benm beta 856 çıktı doktorum 4+2 demişti baya garip o hastanenin ki
Canım ben ilçedeyim bu ilçe hastanesinde ve sağlık ocağında kan testi yok yoksa ben her gün vermek istiyorum kanSağlık ocağı varsa orada tekrar kan verin bugün. Beta hcg ye baksınlar. Aile hekimi de bilgilendirir kaç haftalık olduğu konusunda. Tabii ultrason yoktur.
Yeni Cnm da ben almadım beta sonucunu tel de görüştük doktorumla zaten bi kez yaptırdımEvet başta burda yaptırdım diye değiştirmedim sonra, canım senin gebeliğin yeniyse atmamışsındır belki belgelerini, yaptırdığın herhangi bir hcg değerlerinin aralıklarına bana atabilir misin?
Tamam canım aralıkları hatırlıyor musun ortalamaYeni Cnm da ben almadım beta sonucunu tel de görüştük doktorumla zaten bi kez yaptırdım
Evet garip gercekten dusundumde ben asilama yaptrmstm asilamadan 12 gun snra degerm 36 ydi sizinki bayagi yuksek 2gun snra yaptrdgmda 110lara ckmsti hatta dr.um degern 3 4katna ckms ikiz olablr demstiAralıkları çok garip bu hastanenin internettekine benzemiyor bak şu şekilde
0-50 1.hafta
50-500 1-2.hafta
100-5000 2-3.hafta
5000-10000 3-4 hafta
...
Keseleri kaçıncı hafta görmüştün hatırlıyor musunEvet garip gercekten dusundumde ben asilama yaptrmstm asilamadan 12 gun snra degerm 36 ydi sizinki bayagi yuksek 2gun snra yaptrdgmda 110lara ckmsti hatta dr.um degern 3 4katna ckms ikiz olablr demsti
Ikiz deglmis tekmis. Yanls hatrlamyosam asilamadan 2hafta snra falandiKeseleri kaçıncı hafta görmüştün hatırlıyor musun
Siz gittniz mi dr a gorebildnz miKeseleri kaçıncı hafta görmüştün hatırlıyor musun