Amin inşallah ecmainNe güzel canımm çok sevindim senin adınadarısı ben dahil tüm heyecanla bebeğini bekleyenlere inşallah
Daha adet gunun gecmemis bile canim degerin cok cok iyi merak etmeeYarın adet günüm
Ohh çok şükürDaha adet gunun gecmemis bile canim degerin cok cok iyi merak etmee
Stresden uzak dur 1 haftaya kadar keseyi de gorursunuz insallahOhh çok şükür
İnşallah canm benimStresden uzak dur 1 haftaya kadar keseyi de gorursunuz insallah
T çizgisi ne kadar belirgin. Maşallah. Sağlıkla kucağınıza alin insallah
Ayyy aminin. Darısı bizlereNe güzel canımm çok sevindim senin adınadarısı ben dahil tüm heyecanla bebeğini bekleyenlere inşallah
Erken gebelik testi alirsan daha iyi olur 4 5 gun varsaYorumları okudum da adetten 4 5 gün önce idrar testinde pozitif görenler var. Acaba ben de bir test alıp yapsam mı ki? Ilk idrar olmayacak ama
Negatif çıkarsa üzülür muyum diye de emin olamıyorum daErken gebelik testi alirsan daha iyi olur 4 5 gun varsa
Bende 3 gün kala silik gördüm test yaptım hamileyimYorumları okudum da adetten 4 5 gün önce idrar testinde pozitif görenler var. Acaba ben de bir test alıp yapsam mı ki? Ilk idrar olmayacak ama
Bence bi iki gun daha bekle ole yap negatif ciksa da ilerleyen gunlerde pozitife donme ihtimali var erken cunku daha da cok kafan karismasinNegatif çıkarsa üzülür muyum diye de emin olamıyorum da
Tebrik ederim. Benim daha 4 gün var. Kadınlarımda ağrı başladı bugün sma hava soğuk üşütmüş de olabilirim.Bende 3 gün kala silik gördüm test yaptım hamileyim
Yapmıym yapmyım sabredeyim en iyisi. TesekkurlerBence bi iki gun daha bekle ole yap negatif ciksa da ilerleyen gunlerde pozitife donme ihtimali var erken cunku daha da cok kafan karismasin
Sabret insallah Vardir Allah gonlune gore versinYapmıym yapmyım sabredeyim en iyisi. Tesekkurler
İnşallah hamilesindir Amin ecmainTebrik ederim. Benim daha 4 gün var. Kadınlarımda ağrı başladı bugün sma hava soğuk üşütmüş de olabilirim.
Amin canm inşallahSağlıkla tutunsun canım allah tamamını erdirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?