Lütfen Bakar misiniz :(

maria65

No pain , no gain
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2013
121
48
Su facebook sey yuzunden su an ne yapacagim bilmiyorum
Babam facebook kullanmaya basladi gecen gun konusuyorduk.Abime arkadaslari nasil gizleyebilecegini sordu .Ben de baba kizlari mi ekleyeceksin baba dedim .Bazi arkadaslari sozde arkadaslarini gormesin diye gizleyecekmis. YEMiN bile etti .Bugün telefonunu aldim rastgele baktim baya kiz eklemis igrenc konusmalar askim gibi laflar kullanmis simdi diyeceksiniz normal kiz eklemesi yemin bile etti o beni sinir etti.Simdi anneme soylemelimiyim belki buyuk bir kavgaya neden olacagim :KK43:Ne yapmaliyim lütfen yardim edin
Biraz uzun oldu kusura bakmayin

Hiç karısma bence annen babanın arasındaki ilişkiye. Annen babanın huyunu senden daha iyi biliyodur merak etme.

bilemiyorum, aile dinamiklerinize bagli.
ben olsam ama babamin canina okur herseyi de ortaya dokerdim, bir daha oyle bir halt yiyemezdi.

git annene soyle. sen soylemessen emin ol bi kac yildan kendi ortaya cikacak ve kendni suclu hissedeceksn. simdi soylersen eger is sadece facede konusmakla kalir. saklarsan baban simdi facede askimli konusCak. yarin bulusacak gorusecek. diger gun Allah korusun daha yanls seyyler yapacak. isterse baban olsun erkek bu erkek.

Anneme söylerdim ama halam da burada bilmiyorum cesaretim yok gibi .Gercekten guvendigim babam bile yapmissa gercekten kotu bir durum Aglamak istiyorum ya :KK43:( Diyorlarya baban olsa bile guvenme gercekten cok dogru

Hesap silme önerisi çok zekice bence de öyle yap :) Facebooka hesabın bikaç kere şikayet edildiyse kapatılmıştır birilerini mi rahatsız ettin dersin, çekinir açamaz bi daha

iyide facebookda hemen hesap silme diye bir şey yok. Var donduruluyor ama 1 ay sonra siliniyor.

Evet ya onu düşünemedim ben

Şöyle yapabilir şifresini biliyorsa girip şifreyi değiştirebilir giremeyince gelir yardım ister hesabın silinmiş der ama babana çaktırmaman lazım şüphelenmesin

Hesap silme en az 1hafta sonra siliniyor malesef sifresini bilmiyorum facebook u telefonda acikti.Sanirim ilk once abime soylemem gerekiyor.Okudugunuz icin tesekkur ederim .

Su facebook sey yuzunden su an ne yapacagim bilmiyorum
Babam facebook kullanmaya basladi gecen gun konusuyorduk.Abime arkadaslari nasil gizleyebilecegini sordu .Ben de baba kizlari mi ekleyeceksin baba dedim .Bazi arkadaslari sozde arkadaslarini gormesin diye gizleyecekmis. YEMiN bile etti .Bugün telefonunu aldim rastgele baktim baya kiz eklemis igrenc konusmalar askim gibi laflar kullanmis simdi diyeceksiniz normal kiz eklemesi yemin bile etti o beni sinir etti.Simdi anneme soylemelimiyim belki buyuk bir kavgaya neden olacagim :KK43:Ne yapmaliyim lütfen yardim edin
Biraz uzun oldu kusura bakmayin
Allah kimseye yaşatmasın ama yerinde olsam sen ne biçim kız babasısın diye babama patlardım :KK43:

X