lütfen bakar misiniz

E-L-i-F28

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2015
114
35
28
33
Slm hanımlar regli olmama 5 gün var bugün suphelenip kan testi yaptırdım 4.99 çıktı acaba böyle olup yükselten varmı 5 üzeri hamile sayılıyor

Slm hanımlar regli olmama 5 gün var bugün suphelenip kan testi yaptırdım 4.99 çıktı acaba böyle olup yükselten varmı 5 üzeri hamile sayılıyor
CANIM NE GUZEL INSALLAH YUJSEKIR BENM BUGUN 4.21 ÇIKTI BEN GECIKME VAR 7 GUNLUK HAYIRLI HABERLERINI YAZ CANIM PAZARTESI YINE KAN VER YUKSELIRSE HAMILESIN CANIM:)

INSAŞŞAH CANIM SENIN YUKSELIR BAYA ERKEN VERMISSIN :) RABBIM HAKKIMIZA HAYIRLISINI VERSIN

Ben birkez daha hamile kaldım göğüs ağrım ve kasikta batması olmuştu geçen sene kalbi durdu karnimda şimdi de aynı sorun yaşıyorum o yüzden suphelendim bide bu ay çatlama iğnesi yaptırdım ben

Gecmis olsun insallah hamilesinizdir insallah bende hamileyimdir adet olcakmisim gibi kasiklarda agri batma var dun aksam leke devami yok ne biliyim psikoljikte olabilir.

Sankı var canım pembelık ya :) Insallah degerlerin yukselıyordur canım benım

Çok dikkatli bakarsan belli oluyo demi daha 3 gün var ve midem bulanıyor ara ara psikolojik mi acaba

Çok dikkatli bakarsan belli oluyo demi daha 3 gün var ve midem bulanıyor ara ara psikolojik mi acaba
Çok silik bi çizgi var gibi ama olabiliyor bence az daha bekle tekrardan yap canım mide bulantısı bu kadar erken olmuyor en erken 7 haftalıkken başlıyor inşallah hamilesindir

Çok silik bi çizgi var gibi ama olabiliyor bence az daha bekle tekrardan yap canım mide bulantısı bu kadar erken olmuyor en erken 7 haftalıkken başlıyor inşallah hamilesindir
Teşekkür ederim inşallah vardır çok istiyorum 3 buçuk yıldır evliyim bi kez hamile kaldım onunda kalp atışı baslamadi yine böyle olur diyede çok korkuyorum.

Teşekkür ederim inşallah vardır çok istiyorum 3 buçuk yıldır evliyim bi kez hamile kaldım onunda kalp atışı baslamadi yine böyle olur diyede çok korkuyorum.
Aklına kötü bir şey getirme.hayırlısıyla bu sefer kucağımıza alacagız.

Anlıyorum ben öyle birşey yasamadigim halde korkumdan kalp dinleme cihazı aldım korkunca hemen dinliyorum rahatliyorum inşallah vardır benim erken gebelik testinde silik çıkmıştı 4 tane daha yaptım hepsi silik en sonda kan testi verdim 4-5 haftalık hamileydim darısı senn başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…