• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen bakarmısınız bu nedir arkadaşlar!!!

Birincisi ben illa yapildi demedim duyduğumu söyledim ikincisi bu tür şeylere inanip inanmamak kişinin tercihi
Valla benim başıma bu zamanla kadar gelmedi ama annemin evinde çok gördüm bizzat komşu yaptı okunmuş şeker biber yedirdi bize sonra düğümlü ip sıkıştırmış oturduğu koltupun kenarına aynı kadın sandalye altına kardeşimin baza başına ve atletine yağ sürmüştü

Merhabalar eşim bu sabh bir fotoğraf attı ayakkabısının içini bende ne olduğunu sordum bilmiyorum dedi diğer ayakkabımda da vardı bir kaç gün önce dedi bende ne yaptın dedim silkeledim dedi ben göremedim ne olduğunu ne olabilir ki bu ben tuza benzettim kaya tüzünataç acaba birimi birşey yaptı başına gelen varmı yada başka ne olabilir
Ayakkabıları gece kapı önünde mi bırakıyorsunuz?
Tam kapınızın üstünde tavan kısmından alçı , boya vs. Dökülmüş olabilir
Apartmanda kedi varsa gece gelip ayakkabıların üstüne yatabiliyorlar, öyleyse patilerden dökülmüş olabilir
Veya bina sakinlerine kapı önlerine ayakkabı bırakmayın denildiyse ve siz bırakıyorsanız birileri gıcıklığına yapmış olabilir.
Kapı önüne ayakkabı bırakmayın da zaten, bırakmasanız şimdi neydi, ne değildi diye böyle kafa yormazdınız

Ayakkabıları gece kapı önünde mi bırakıyorsunuz?
Tam kapınızın üstünde tavan kısmından alçı , boya vs. Dökülmüş olabilir
Apartmanda kedi varsa gece gelip ayakkabıların üstüne yatabiliyorlar, öyleyse patilerden dökülmüş olabilir
Veya bina sakinlerine kapı önlerine ayakkabı bırakmayın denildiyse ve siz bırakıyorsanız birileri gıcıklığına yapmış olabilir.
Kapı önüne ayakkabı bırakmayın da zaten, bırakmasanız şimdi neydi, ne değildi diye böyle kafa yormazdınız
Evet kapıda kalıyor gece geç gelip sabah erken gittiği için almıyorum açıkçası kapı önüne bıtakmayın denilmiyor ama akşam iyi olurmuş haklısınız kedi kumu konusundada yan komşunun var ama hep evde dışarı çıkmıyor

Ayakkabının içine kaya tuzu koyarak büyü yapıldığına inanıyorsanız gerçekten yazık. Apartmanda ayakkabı bırakılmaz evinizin içine alın ayakkabılarınızı. Sorunlu komşudan da uzak durun. Ayakkabının içi yamuk yumuk olmuş zaten bir çıkartın silkeleyin düzeltin içeri dolaba alın geçer

Back
X