Lütfen bakarmısınız İdrar testinde pozitif kanda negatif

menekse122

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2025
6
1
1
18
Kızlar adet dönemim 22 temmuzdaydı hala kanama görmedim idrar testi yaptım silik çıktı kan vermeye gittim 2,30 çıktı beta sağ yumurtalığımda içe kanamalı kist çıktı ama hala adet belirtilerim yok acaba hamile olabilirmiyim
IMG_1344.webp

Merhaba. Bnde sizin gibiyim aynı şeyleri yaşıyorum kaç gündür, iki test yaptım ikiside pozitif biri erken gebelik biri normal gebelik testi üc gün öncede kan verdim negatif çıktı bnimde kafam karıştı ne yapacağımı bilmiyorum hala hasta da olmadım sizde bnim gibi siniz bugün yine kan verdim sonucum hala cikmadi bekliyorum bakalım ne olacak.🤲 rabbim gönlümüze göre versin inşallah,ama sizin testinize göre gebelik var gösteriyor.

Kızlarım Reglime 3-4 gün kala Geçtiğimiz cumartesi gecesi içime bir şüphe düştü ve erken gebelik testi yaptım. Anında silik çıktı. Bir de kaset testim vardı evde onu da deneyeyim dedim. Onu yaptım ve bıraktım cesaret edip bakamadım. Artık bakmaya hazır olduğumda yine silik bir çizgiyle karşılaştım. Ertesi gün pazar sabahı erkenden kalkıp nöbetçi eczaneden hem erken hem normal genelik testi aldım. Yaptım 2 erken gebelik testinden bir tanesi bozuk diğeri boş çıktı. Bi tane de kaset yaptım ve o da silik çıktı. O gece dayanamadım kan verdim gebelik yok dediler. Ertesi gün kadın doğuma gittim anlattım. Kontrol etti ve hiç bişey göremediğini söyledi. Normal şartlarda dün regl olmam gerekiyordu. Hala olmadım. Aynı süreci yaşayan var mı ? Beni neler bekliyor?

Kızlar adet dönemim 22 temmuzdaydı hala kanama görmedim idrar testi yaptım silik çıktı kan vermeye gittim 2,30 çıktı beta sağ yumurtalığımda içe kanamalı kist çıktı ama hala adet belirtilerim yok acaba hamile olabilirmiyim Eki Görüntüle 3621776
Testin markası nedir eğer nimo markaysa yalancı pozitif çıkartıyor geçemiz aylarda aynı bu şekilde çıktı idrar testim ama kanda negatifti sonrasında adet oldum yani testler çokta gücenilir değil bilginiz olsun sizi üzmek istemem ama eğer gebelik olsaydı bu kadar belirgin çizgiye beta yüksek çıkmalıydı

İnanır mısınız bir tek bu markayı denemedim. Cumartesi ve pazartesi günü verdiğim yaptığım testler. Ve hala regl olmadım

Eklentiler

• IMG_7910.webp
    IMG_7910.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_7924.webp
    IMG_7924.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 44
Merhaba az önce yaptım hamilelik var mı? Adetime 10 gün var

Eklentiler

• 1000078853.webp
    1000078853.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 25
  • 1000078852.webp
    1000078852.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 21
  • 1000078851.webp
    1000078851.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 20
  • 1000078849.webp
    1000078849.webp
    63,3 KB · Görüntüleme: 16
Kızlarım Reglime 3-4 gün kala Geçtiğimiz cumartesi gecesi içime bir şüphe düştü ve erken gebelik testi yaptım. Anında silik çıktı. Bir de kaset testim vardı evde onu da deneyeyim dedim. Onu yaptım ve bıraktım cesaret edip bakamadım. Artık bakmaya hazır olduğumda yine silik bir çizgiyle karşılaştım. Ertesi gün pazar sabahı erkenden kalkıp nöbetçi eczaneden hem erken hem normal genelik testi aldım. Yaptım 2 erken gebelik testinden bir tanesi bozuk diğeri boş çıktı. Bi tane de kaset yaptım ve o da silik çıktı. O gece dayanamadım kan verdim gebelik yok dediler. Ertesi gün kadın doğuma gittim anlattım. Kontrol etti ve hiç bişey göremediğini söyledi. Normal şartlarda dün regl olmam gerekiyordu. Hala olmadım. Aynı süreci yaşayan var mı ? Beni neler bekliyor?
Ben değil ama arkadaşım aynı süreci yaşadı acaba özel hastaneye mi gittiniz ?

Merhaba. Bnde sizin gibiyim aynı şeyleri yaşıyorum kaç gündür, iki test yaptım ikiside pozitif biri erken gebelik biri normal gebelik testi üc gün öncede kan verdim negatif çıktı bnimde kafam karıştı ne yapacağımı bilmiyorum hala hasta da olmadım sizde bnim gibi siniz bugün yine kan verdim sonucum hala cikmadi bekliyorum bakalım ne olacak.🤲 rabbim gönlümüze göre versin inşallah,ama sizin testinize göre gebelik var gösteriyor.
kan sonucu ne çıktı

Kızlar adet dönemim 22 temmuzdaydı hala kanama görmedim idrar testi yaptım silik çıktı kan vermeye gittim 2,30 çıktı beta sağ yumurtalığımda içe kanamalı kist çıktı ama hala adet belirtilerim yok acaba hamile olabilirmiyim Eki Görüntüle 3621776
Belli ki test yalancı pozitiflik vermiş en doğru sonuç kanda çıkandır

Back
X