- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 200
- 363
- Konu Sahibi youonlyliveonce
-
var kişiden kişiye değişir genelde tüylerini aldığında sert çıkıyor mu çıkmıyor mu? Mesela kaşların hiç sertleşti mi? Ya da koltuk altı ?Yani kendi tüylerini önce çözmen lazım. Mesela bak ben bütün kollarımı kendimi bildim bileli jiletle alırım tüylerimi görsen şok geçirirsin sapsarı ve az hiçbir zaman siyahlaşma çoğalma sertleşme olmadı yani bu insana göre değişirMerhaba iyi pazalar yanağımın üzerinde siyah siyah duran uzun ince tüyleri bugün sir ağda ile ilk defa aldım tam gözlerin altındaki yanak üstünü. Tüylerin sert çıkma ihtimali var mı cevaplarsanız mutlu olurum sevgiler
Keşke cımbız lan alsaydın ablam ağda daha kötü çıkartıyor sonraMerhaba iyi pazalar yanağımın üzerinde siyah siyah duran uzun ince tüyleri bugün sir ağda ile ilk defa aldım tam gözlerin altındaki yanak üstünü. Tüylerin sert çıkma ihtimali var mı cevaplarsanız mutlu olurum sevgiler
var kişiden kişiye değişir genelde tüylerini aldığında sert çıkıyor mu çıkmıyor mu? Mesela kaşların hiç sertleşti mi? Ya da koltuk altı ?Yani kendi tüylerini önce çözmen lazım. Mesela bak ben bütün kollarımı kendimi bildim bileli jiletle alırım tüylerimi görsen şok geçirirsin sapsarı ve az hiçbir zaman siyahlaşma çoğalma sertleşme olmadı yani bu insana göre değişir
Yüzdeki tüyleri cımbız sertleştiriyor asılKeşke cımbız lan alsaydın ablam ağda daha kötü çıkartıyor sonra
Çok mu rahatsız ediyordu ki çok mu belirgindi kötü mü duruyordu keşke hiç ellemeseydin yüz en önemli yer bir daha basedemeyebilirsin. Bende de var ama çok rahatsız etmediği için hiç ellemiyorum çünkü bir arkadaşım anlatmıştı bende de senin gibiydi bir kez aldım sonra baş edemedim dedi sakin Elleme demişti. Sizinde öyleyse bence sonra bi daha almayın ne olursa olsun çoğalıyor bir yeri bir kez alınca. Sivilcelenme de yapar alınan yerMerhaba iyi pazalar yanağımın üzerinde siyah siyah duran uzun ince tüyleri bugün sir ağda ile ilk defa aldım tam gözlerin altındaki yanak üstünü. Tüylerin sert çıkma ihtimali var mı cevaplarsanız mutlu olurum sevgiler
o çoğalır olayı efsane zaten astoriacım kanıtlanmış bir veri yok korede kadınlar yüzlerini daha iyi peeling yaptığını düşünerek jiletle alıyor yıllardır bende yaparım hiç sıkıntı yaşamadım uzun yıllarda kuaförlük yaptım inan yıllardır ağdaya gelen ama tüyleri sakal kadar sert olan insanlar var hormonal olduğunu da düşünüyorumLazer yaptırmadan önce jiletle alıyordum. Benim tüylerimi azalttı bile hani normalde çoğaltır derler ya. Kişiden kişiye değişiyor dediğin gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?