Lütfen bakarmisiniz ??

Bayanmatmazel

Sevgi herşeyi güzelleştirir ✨💕
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2021
154
135
18
30
Merhaba arkadaşlar ben Çarşamba günü ameliyat olcam genital bölgemde opersyon gecircem. Ve istediğim estetik ameliyat görüntüsünü doktoruma attım.
Dediğim şuydu ; Hocam merhaba olmasını istediğim görüntü şöyledir. Bı yakınım aynı ameliyati geçirmiş. Görüntüsünü attı bende size atmak istedim.
Ve doktorumda bana yazdığı mesaj söyle; Merhaba, yazdıklarınız ve gönderdikleriniz bende ameliyatınızı yapmamla ilgili olarak çekincelere sebep oldu.

Bu ne demek oluyor sizce ?? Sonuçta ameliyat olcam estetik yani et kesilcek , ve fazla kesilen etinde geri dönüşü olmuycak. Lütfen düşüncelerinizi yqzarmisiniz doktor ne demek istiyor ?

Hanımlar lütfen birşey yazarmisiniz ??

Doktorla muayene de konuşmadiniz mi
Yani ameliyat olacaksınız ya şu şekilde kesilecek,estetik içinse son görünümü bu olacak diye fikir alışverişi olmadı mı.
Yani siz ameliyat olacaksınız estetik kaygımız var bu ameliyatın amacı bu değil cevap vermiş doktor.
Birde daha önce ameliyat olan kişinin görüntüsünü atmanız doktoru şaşırtmış galiba.

Doktorumdan daha önce yaptığı ameliyatların görüntüsünü istedim fakat yok dedi . İnternet üzerinden resim gösterdi bende hiç dudakları istemiyorum dedim. Gecircegim ameliyat lapioplasti ve 5500 oduycem az buz fiyatta değil sonuçta istedigim görüntüyü almak isterim. Doktorumda baa o mesjmda hmm yazdı bende bunun üzerine görüntü attım ve bu yazıyı yazdım. Onun üzerine doktor bu cevabı vermiş. Sonuçta oncedende yapmış ameliyatlarda ne çekingenlik olabilir ?

şaka gibi. yakınınız ne diye size vulvasinin resmini atar ki? siz de bunu doktora attınız öyle mi? doktorla konuyu daha öncesinde genel hatlarıyla konusmadiniz mi?
Konuştum vakat kritos dokunulmycqk dudakta işlem yapılacak dedi. Buda işime sinmedi ben hiç dudak kalsın istemiyorum. Çünkü kritos dışarda olcagi için dudaklarda olursa iç camasirda gene belirginlesme olur diye istemedim.

Şimdi daha önce ameliyat olan hastalarının görüntüsünü zaten asla paylasamaz.
Sizde ameliyat olacaksınız sizin resimlerinizi başka hastalara göndermesi nasıl doğru değilse size göndermesi de doğru değil
Siz muayene olduktan sonra örnek çizim yada resim göstermesi gerekirdi.detayli anlatır sonucu size gösterir öyle girilir bu ameliyata.

Tabi orası öyle fakat bı çok doktorlara görüştüm onlar istersen görüntüde atabiliriz önceden yaptığımız ameliyatları dedi. Evet bana resim gösterdi ama içime sinmedi çünkü hiç dudak olsun istemiyorum. Bunu çok belirttim ve doktorum hmm diye cevap verdi. Sonuçta 50 60 yaşında bir doktor senelerdir bu işin içinde ne çekingenlik olabilirki Çarşamba günüde Ameliyatım var yani. İçimde şimdi kuskularlami giricem ?

Eğer kuskulariniz varsa girmeyin ameliyata.
Daha içinize sinen bir doktorla görüşün.
Sonuçta tabii sizin istediğiniz şekilde olmalı.
Sonradan üzülüp,pişman olacağınız şekilde olmamalı.
Bazı doktolar etik değerlere göre mesleklerini yapıyor.bence doğrusu bu.
Doktorunuz çekingen olduğu için değil prensipleri doğrultusunda hareket ediyor bence.
Siz çok anlattiginiz halde bu konuda bişey yapmıyorsa bu yanlış.sizin istediğiniz ve olabilecek ameliyata göre birlikte hareket etmeniz gerekirdi.

Doktorunuzla tekrar ameliyat olmadan görüşün sonucta içinize sinmiyorsa yaptırmayın geri dönüşü olmayabilir dediğiniz gibi istediğiniz görüntüyü tekrar konuşun ben de istiyorum estetik şuan araştırma aşamasındayım içime sinince yaptırıcam bi kaç doktor ile görüşüp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…