Gercekten miii tesekkur ederim internete yazdıgımızda öyle seyler çıkıyor sagolunKist vs. olunca ele gelen hissedilen birşey olmuyor mu yok yere paranoya yapmışsınız olur öyle şeyler...
Hamile olma ihtımalım yok zaten hassasiyet geçti ama şişProlaktin hormonu yükselince ağrı hassasiyet yapar göğüslerde birde gebelik belirtisidir aynı zamanda
Ama agrıdıktan sonra birden agrımamaya başladı sadece şiş o zaman bu da normalKist olunca ele geliyor.
Bu arada pms belirtileri her ay olmuyor. Mesela benim 1 ay sivilcem çıkmaz 2 ay çıkar. Bazı aylar göğüslerin çok ağrır bazen hiç ağrımaz vs.
İnternete bakınca herşey kansere bağlanıyor Allah korkusun...Gercekten miii tesekkur ederim internete yazdıgımızda öyle seyler çıkıyor sagolun
Gogus yanlarım ya süt bezleri sanırımŞişlik tüm bölgede belli bi bölgede mi
Evet tabii çok normal. Benimki de ağrıyor ondan sonra yavaş yavaş geçiyor. Belki sizinki de öyledir.Ama agrıdıktan sonra birden agrımamaya başladı sadece şiş o zaman bu da normal
Ağrının geçmesi ama şişliğin hala olması normal miCanım bende bir dönem yaşadım bu dediklerini sonra doktora gittim kontrol ettirdim bişe yoktu rahatladım bi daha ağrımadı sanırım psikolojik olabiliyor kafana çok taktıysan.
Kötü bir şey olsa kitle gelir eline öyle bişe yoksa takma kafana . Regl öncesi şişlik ve ağrıda bir çok bayanda oluyor zaten
Her ay haha degısıyor cidden bazı aylar hiç şişmiyor meselaEvet tabii çok normal. Benimki de ağrıyor ondan sonra yavaş yavaş geçiyor. Belki sizinki de öyledir.
Ağrının geçmesi ama şişliğin hala olması normal mi
O zaman gayet normal. Yersiz korkulara kapılıp psikolojinizi bozmayın derim :)Her ay haha degısıyor cidden bazı aylar hiç şişmiyor mesela
Yok hanı böyle gogsunuzde süt bezleri buyyr gıbı olur ya hanı regl öncesi hafif büyürŞişlik derken anlayamadım kitle falan mı geliyor elinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?