Lütfen bakarmısınızz??

Vander

Guru
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2018
8.285
22.014
348
Merhaba öncelikle,
Muhtemelen saglık bölümüne açmam gerekıyordu ama oradan pek cevap gelmıyor.
Reglime bir hafta kala gogus hassasiyetı yaşarım bu ayda yaşıyordum ama bugun kesıldı ama goguslerım hala şiş bir kist falan mı var endişe ediyorum ama diger belırtıler regl olacagıma dair belirtiler.
Kafama takıyorum yaaa bu da derdim vae sayılmaz mı çünkü aürekli göğüslerimi yoklamaktan yoruldumm.

Kist vs. olunca ele gelen hissedilen birşey olmuyor mu yok yere paranoya yapmışsınız olur öyle şeyler...

Prolaktin hormonu yükselince ağrı hassasiyet yapar göğüslerde birde gebelik belirtisidir aynı zamanda

Kist olunca ele geliyor.
Bu arada pms belirtileri her ay olmuyor. Mesela benim 1 ay sivilcem çıkmaz 2 ay çıkar. Bazı aylar göğüslerin çok ağrır bazen hiç ağrımaz vs.

Kist falan olsa kitle gelir diye düşünüyorum. Normal şişliktir bence. Regl olduğunuzda geçer

Canım bende bir dönem yaşadım bu dediklerini sonra doktora gittim kontrol ettirdim bişe yoktu rahatladım bi daha ağrımadı sanırım psikolojik olabiliyor kafana çok taktıysan.
Kötü bir şey olsa kitle gelir eline öyle bişe yoksa takma kafana . Regl öncesi şişlik ve ağrıda bir çok bayanda oluyor zaten

Ağrının geçmesi ama şişliğin hala olması normal mi

Normal o kitle yoksa içini rahat tut

Ama çok rahatsız oluyorsan aile hekimine gidip baktırabilirsin kontrol ediyolar hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…