Lütfen bakın arkadaşlar sizce gebelik mi değil mi

inciiiielaaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2025
12
2
1
28
Şimdi dün akşam saatleri days doctor testi ile gebelik testi yaptım mor olan ve sonuç pozitif silik çizgi çıktı sabah uyandım eczaneye gittim be predictor aldım ama saçma bir çizgi çıktı negatif mi pozitif mi anlamadım kafam çorman oldu lütfen bakın hanımlar

Eklentiler

• 4BED8178-27B1-4269-8567-29A74B70AF95.webp
    4BED8178-27B1-4269-8567-29A74B70AF95.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG_0051.webp
    IMG_0051.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_0050.webp
    IMG_0050.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 46
Şimdi dün akşam saatleri days doctor testi ile gebelik testi yaptım mor olan ve sonuç pozitif silik çizgi çıktı sabah uyandım eczaneye gittim be predictor aldım ama saçma bir çizgi çıktı negatif mi pozitif mi anlamadım kafam çorman oldu lütfen bakın hanımlar
Bence pozitif kan testi verin

Dün akşamkinde pozitiflik görünüyor ama bugünkü test pozitif değil. Yine de her iki marka da yalancı pozitiflik veren testler en iyisi kan vermen

Üzülerek söylüyorum ama bana yalancı pozitif çıkarmıştı bu test . Şüpheniz varsa kan vermenizi tavsiye ederim

Üzülerek söylüyorum ama bana yalancı pozitif çıkarmıştı bu test . Şüpheniz varsa kan vermenizi tavsiye ederim
Evet katılıyorum size akşam emin olmak için eşimden istedim bu sefer negatif çıktı sadece üzüldüm bundan sonra regl den önce maks 2 gün önce yapma kararı aldım çok gerçekten üzücü bir durum oldu benim için

Evet katılıyorum size akşam emin olmak için eşimden istedim bu sefer negatif çıktı sadece üzüldüm bundan sonra regl den önce maks 2 gün önce yapma kararı aldım çok gerçekten üzücü bir durum oldu benim için
Çok üzüldüm , umarım en kısa zamanda hamiş olursunuz 🩵

Bende dün bu days doctor gebelik testi yaptım silik çıktı anlamadım bişey pek kimse bu testi önermiyor. Benmde günüm geçti yaptım silik cıktı ama çok dikkat ediyoruz korunuyoruz

Back
X