lutfen bakin basenlerim:'(

banahuzurgerek

yalniz kalmayi ogrendim..
Kayıtlı Üye
7 Mart 2014
968
43
43
35
Merhaba arkadaşlar hepinize iyi akşamlar...
Arkadaşlar benim basenlerim var ve çok kötü duruyor giydigim birşeyi yakistiramiyrm çok şişman falan degilm hatta yasdigim sıkıntilardan oturude baya kilo verdim..ama basenlerim çok canımı sikiyo beğendiğim hiç bi pantolonu veya eteği alamiyrm..hatta bugun eşimle alışveriş yapıyorduk çok beğendiğim bi pantolon denedim ve yanlarım fok çıktı popomda çirkin durdu..bende hemen kabinden ve mağazadan çıktım ağladım:'(çok morelim bozuldu..sonra kendime gelince esim dalga geçti maşaallah futbolcu gibi bacagin var gibisinden uyuz oldum:''( spor yap falan diyor ama..sizin deneyip sonuç aldığınıZ yöntemler var mi lütfen yardım:''''(

Selulitin varmı?yani bacakların kastan dolayimi kalın yoksa yagmi?

Sana iki tavsiye var birisi squat digeride makas hareketi ben bunların faydasını gordum

Şimdi bakicm netten dediklerinize...ne kadar süre yaptınız ne kadarda sonuç aldınız.. ay kendimden tiksimiyrm hiç pantalon veya etek alaşım gelmiyo begendiklerimde yakismiyor

vücudun dogustan armut tıpıyse,zayıflasanda armut olursun..

buyuk armutken,kucuk armut olursun sadece..

Şimdi bakicm netten dediklerinize...ne kadar süre yaptınız ne kadarda sonuç aldınız.. ay kendimden tiksimiyrm hiç pantalon veya etek alaşım gelmiyo begendiklerimde yakismiyor
İki haftada faydasını gördüm yanlız şöyle birşey var squat ilk basta kalinlastiriyo ama squati bıraktığında yağlarından kurtulmuş ve bacakların incelmiş oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…