- 29 Eylül 2021
- 1.326
- 317
- 73
- 24
- Konu Sahibi Elifim2211
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy inşallah bundan 3 gün önce kan verdim yoktu bunu aldım yptim böyle oldu cokkk heyecanlandımSilik bir çizgi var bence gebelik var bı kan verin
Allaha razı olsun tabi yazarımHadi inşallah tekrar bir kan verin gönlünüzden ne geçiyorsa o olur inşallah haberdar edin![]()
Ayyyy cokkk sagolun inşallah yerimde duramıyorum suanTest pozitif çıkmıs umarım kan sonucu da destekler![]()
Benim 6 gün var böyle çıktı var mı bilmiyorumArkadaşlar adet tarihim daha 4 gün var predictor early test aldım 50₺ye az önce yptim böyle oldi varmi acba gebelik
Arkadaşlar adet tarihim daha 4 gün var predictor early test aldım 50₺ye az önce yptim böyle oldi varmi acba gebelik
Hayırlı olsun![]()
Silik çizgi var canım bu marka kolay kolay yaniltmaz. Kan ver bence netleştir.Arkadaşlar adet tarihim daha 4 gün var predictor early test aldım 50₺ye az önce yptim böyle oldi varmi acba gebelik
Teşekkür ederimSilik çizgi var canım bu marka kolay kolay yaniltmaz. Kan ver bence netleştir.
Ayyyyyyy cokkk teşekkür ederim canım benimKız hadi gözün aydın o kadar istiyordun ki insAllah saglikli bir gebeliktir
Git kan tahlili ver madem seni bekliyoruzAyyyyyyy cokkk teşekkür ederim canım benimvardır inşallah korkuyorum
Yarın gidecem size haber vereceğim.Git kan tahlili ver madem seni bekliyoruz
Özellin acilinde mi 1 şart sonra çıkıyorsilik bir çizgi var gibi özel hastanelerde 30-40tl acillerinde kan verebilirsiniz 1 saatte çıkıyor
2. Çizgi var mı ben göremedimBenim 6 gün var böyle çıktı var mı bilmiyorum